***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Pauly, Ancamari, acum cred ca merg pozele!Lipsea o liniuta !

Lilky, mersik de raspuns!

Alyna 36+cu

Mergi la inceput

Ancamari, mama pe mine m-a nascut acasa fara prea mari eforturi!Se ducea la o vecina, i s-a rupt apa si s-a intors in casa!S-a pus in pat si dupa cateva minute am iesit!Era la a 2 a sarcina e adevarat insa.....ce noroc!La sor'mea in schimb s-a cam chinuit ceva ore!Insa, in general, femeile din familia noastra se pare ca au nascut usor asa ca...ma consolez si eu cu asta!

Alyna 36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Alyna, merg pozele! In prima se vede ca e bine crescuta burtica! Mie mi-a facut sotul poze in chiloti si nu pot sa le postez, ca mi le streg administratorii. Ce bine de tine ca esti inalta! Mie mi-a zis dr ca DPN-ul ramane tot ala calculat in functie de LMP; DPN-urile indicate de ecografii semnaleaza crestere copilului la un moment dat, care se poate mentine pana la sfarsit sau nu, pt ca bebeii au ritmuri de crestere diferite in timp. Asta pt ca si eu o luasem cu 3 zile inainte si se pare ca nu e asa cum am vrea noi.

Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Alyna, si tu! Ce mame norocoase sunt si a ta si a Ellei! Nu am eu norocul asta... Depinde si de constitutia mamei probabil... Tare mi-as fi dorit si eu sa fie asa! Eu cand o sa dau cu nasul de mirosul de spital, intai o sa mi se faca rau si apoi precis ma blochez si nu mai vreau nimic altceva decat inapoi acasa.

Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua burtici!

Am intrat sa vad daca nu mai sunt bebelusi grabiti...:)))

Elen, eu iti urez sa fie bine orice decizie ai lua!
Cu cine nasti si unde!?

Cristinamaria, sunteti in asteptare!? :))) Ca si noi de altfel..
Am vorbit ieri cu doctorul..."e bine!?" "e bine!"...:)))

O zi frumoasa la toata lumea

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Ancamari, sa stii ca nu sunt tocmai inalta!Am numai 1.65 cm si deja 60 kg!
Iar despre DPn-urile astea nu mai inteleg nimik!Eu oricum sper sl vad pe pitik maine!

Alyna 36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alyna dragute foto!ma intreb cum voi mai arata si eu pe la saptamanile tale?! Acum sunt toata o minge!

Alina-Mirela 29+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ancamari,

asa am zis si io, ca surioara mea a fost mai fricoasa si mi-a spus :iesi tu prima sa vezi cum e, ca viu si io dupa aia; asta nu inseamna ca mama n-a stat in travaliu 12 ore cu noi, desi nu era nici la prima , nici la a doua nastere.
A fost epuizata dupa nastere, a pierdut mult sange si a ajuns la noi sa ne vada dupa 2 zile, tinandu-se de pereti; ne-a gasit infasate ca 2 mumii, puse fata in fata si ne era atat de foame ca cica ne lingeam pe nas una pe alta.
Si este adevarat ca gemenii, mai ales astia identici, au o relatie speciala, sunt empatici dar fara a trece in paranormal.

Cat despre adeverinta de salariat, cei de la spital daca cer asa ceva sunt dezinformati; cf legii 95/2006 privind sistemul asigurarilor sociale de sanatate, nasterea este socotita o urgenta medicala si asistenta medicala este gratuita in acest caz.

37 fix

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Am revenit...

sunt varza...recunosc ca ma regasesc in simptomele tuturor. Mai putin faza cu umflatul. Dar nu cred ca e de la sarcina ci de la oboseala dupa R, Si dupa o noapte la fel de alba. Asta pana il insor nu doarme cap-coada noaptea..ce mai cap coada..macar cateva ore.Asa ca azi am stat in pat. Doamne..nu imi vine sa cred ca am stat io locului.Io nu vreau sa nasc pt ca nu am carutz. Si aici nu poti pleca acasa fara scaun de masina.

Miniuta, felicitari pt casutza. Io ma bucur cand scriii tu asa romane. De unde ai luat pompa si cat ai dat pe ea? Io am gasit ultima la Loh Kinderladen si era 55E parca pompa si inca 4 biberoane plus inca un lucru.

Aseara am fost la pediatru si cum ieri a fost o zi dupa cateva zile de vacantza m-au luat in primire iar educatoarele, asistentele si pediatra. Si acu o intreb, ca tot am prins-o ce spital imi reconadati? astia nu prea iti recomanda nimik dar asa am scos cuvintele cu clestele...cam tot ala la care ma hotarasem ca e mai bine daca apare vreo problema sa fiu in zona buna nu intr-o maternitate catolica super frumoasa. Cat despre epidurala: nu, sa nu o fac. Of, chipurile sunt riscuri pana la a ramane paralizat. Bine dar io vreau sa beneficiez de aceasta tehnica a lumii mai ales ca-s la ultimul bb.Voi vedea!

Iri, frisoane si strari de frig am avut si io si nu cred ca erau de la anestezie ca nu am avut, ci de la pierderile de sange. Dupa un travaliul lung io am fost convinsa ca organismul meu nu stia sa isi revina, sa se relexeze. Mi-au luat 15 ore. Si cu cusatura si io m-am vindecat greeeeuu. Inca mai momente cand o simt, la oboseala e singurul loc care ma doare. Cat despre depresie..si io am avut una mare..chiar le spuneam la fete ca toate au facut-o acum si pe aia post natala mi-o plaseaza mie.
Si nici io nu vreau bb mare. R a avut 3,900

Liviana, te inteleg perfect in legatura cu cresa. Nu as fi rezistat cu el acasa. Si in plus dimineatza rupe usa, il grabeste pe tata sa mearga mai repede, are ghiozdanul in spate sa nu cumva sa il uite, intr-un cuvant e incantat.
Cred ca depinde si de copil, nu mai citesc pe forum de mult subiecte: acasa cu el pana la 3 ani...sau 20 si, incerc sa nu ma mai simt vinovata ca il dau la cresa...ca, atunci cand ai un terorist nici macar 2 ore nu te poti bucura de ele darmite toata ziua.

Elen, bun venit! Medicii la sarcina gemelara recomanda ceza. Dar uite aici o poveste minunata despre gemeni sau alta la fel de frumoasa.
Adevarul e ca ma oftic pe medici, nu ii prezinta viitoarei mame toate avantajele dezavantajele si hotarasc ei sec: cezariana, data X. Am si io o problema cu cursul naturii.
Uite aicieste subiectul mamicilor de gemeni si tripleti. Ele te vor ajuta cu sfaturi mai in masura decat noi. Sunt si la noi 2 mamici: una cu tripleti si una cu gemeni.
Oricum, felicitari pt puterea de a ajunge pana aici si bebeline sanatoase.

Mai era ceva se scris...ah, da..Andrada si alina: va bat Stati cumintele. Alina, daca pitik-ul tau nu vrea..degeaba iti rupe membranele iti declanseaza contractii el nu coboara..si o sa ajungi la ceza. Asta nu ca ar fi rau, vezi cate fete o fac dar de ce nu il mai tii tu un pic la caldurica. O sa iti fie dor de perioada asta. As putea sa pun pariu cu tine ca asa va fi.

Androix, mie mi-a facut xilina dupa ce am nascut.

Plec ca iar am scis romane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Am revenit..ce rapida-s....

Kay, ai sunat dr? tensiunea 16 e cam mare in sarcina.

Mergi la inceput