***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

alyna24 eu nu reusesc sa vad pozicile.

elen i-ti doresc sa iei cea mai buna decizie ptr tine si fetitele tale.

32+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Alyna, nu merg pozele!

Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

Ancamari, fetele sunt pozitionate cu capul in jos, dar dupa lecturi indelungate:) si discutia cu medicul (care cam face cezariene) am optat pt cezariana.

Am ajuns la concl ca pt sarcina multipla, e mai bine asa

De aceea am si aceasta dilema, k altfel lasam lucrurile sa curga de la sine

Mergi la inceput

Elen, acum se explica dilema ta. Dar cred ca cezariana poate s-o faca orice dr, eu zic ca e mai simplu decat o nastere naturala din punctul de vedere al dr. Decat ca daca se declanseaza nasterea trebuie sa fugi repede la spital si sa fie dr prompt la datorie, sa ti se faca repede anestezia. Din cauza asta si ziceam ca depinde pe mana cui te lasa. Ca o cezariana stie sa faca orice dr, ideea e sa fie amabil si sa ajunga repede la spital. Incearca sa-l cunosti si pe dr no.2, si poate ca apoi nu te mai ingrijorezi atat din cauza dr.

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

la raport si eu: azi implinesc 37 de saptamani. URA!

Se cheama ca sunt la termen si de maine bebe nu va mai fi socotit prematur.

Mai am fix 2 saptamani pana la cezariana; sper sa nu se grabeasca bebe.

elen,
tine bebelusele acolo in burtica, ca stau bine; io am o sora geamana dar suntem din alea univiteline si suntem nascute la 40 de saptamani; am fost mari si lungi, dr a i-a zis mamei ca nu ne mai terminam; io am iesit pe holul spitalului, ca mama simtea des ca vrea la buda, si la intoarcere de la locul cu pricina am iesit, mama m-a prins si m-a pus in camasa ei de noapte; mi-au taiat buricul iar surioara mea a iesit dupa un sfert de ora.

37 fix

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Multumesc tuturor pt. incurajari, maine merg la doctor si o sa intru pe seara sa va spun ce am facut...
AlynaLa spital iti cer adeverinta doar ca sa fie siguri ca lucrezi, altfel treb. sa platesti spitalizarea.Nu-i intereseaza cate zile de concediu ai avut, ca ei nu-ti dau concediu!
AncamariE f greu sa faci treaba si eu am avut ieri dureri mari, ma rog mi-au trecut cu no spa.Si am fost pana la coafor si inapoi si sunt varza de oboseala si desi am stat intinsa pe un pat, simteam cum ma doare spatele, altfel decat pana acum...rau.Si am in continuare dureri ca la ciclu, fata ma apasa rau jos, parca mai are un pic si iese si eu pic de somn, parca am luat somnifer.Nu sunt in stare sa fac nimic!
elenEu te sfatuiesc sa stai cu micutii in burtica cat mai mult.Referitor la nastere, eu sunt pt. normala, ca daca nu ai complicatii...dar ma rog e hotararea ta!Pupici!

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by elen

Alyna, tu cat vei avea maine?

Bine ca m-ai intrebat caci azi am intrat in 37 daca e sa calculez dupa ce mi-a zis sapt trecuta dr!E mai mare bebe cu 3 zile decat normal!

Sa schimb asadar si saptamana in semnatura!

Pitica, sa te auda Dzeu!

Alyna 36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna fetelor,
Felicitari mamicutei Chris si sa mearga cu inainte cu capul sus si optimista, pt ca v-a fi totul bine, eu am incredere in Dumnezeu,care vede fiecare bebelus care se naste...
noi mergem vineri la eco abia astept ca mi-e asa dor sa-mi vad puiutul....nu l-am mai vazut de vreo doua luni....
ce emotionate sunteti cu toate...sunteti asa gragute....eu mai am de asteptat ca abia am implinit 32saptamani si ma simt bine.

Byu 32+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Ella, bravo, mai rezista 2 saptamani ca nu mai e mult!
Ce curajoasa ai fost tu sa iesi asa de repede! Cred ca te plictisisei de inghionteli cu surioara ta! Doamne, ce poveste! Sa stii ca asa mi-as dori si eu sa nasc, eventual acasa, nici sa nu-mi dau seama cand. Dar astea sunt vise, ca bebe e incapatanat si nu se intoarce, deja incep sa scada sansele sa se mai intoarca. Si il simt cum creste, circumferinta burtii (masurata culcata, sub buric) creste cu 2 cm/sapt. Si am 18 kg in plus dar nu ma panicheaza chestia asta deloc, dupa ce termin de alaptat bag un regim drastic de o luna (stau tot acasa pt ca ma ia cu ameteala), fac bicicleta sa dau celulita de pe pulpe jos si daca ajung inapoi la 60 kg, eu sunt multumita, eu nu fac asa caz de greutate atata timp cat nu scot bani din aspectul meu fizic. E un principiu sanatos (zic eu pt ca e al meu!): mai bine sa am creierul brici decat fundul aschios. E bine si sa le ai pe amandoua, dar deja de la o varsta incolo fundul slab cu cheltuiala se tine, si s-ar putea sa nu merite efortul. Eu cu sanii o sa am o problema: imi placeau mici, elastici si rotunzi cum erau inainte, acum arata cam ciudat... nu cred ca isi mai revin vreodata!

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

fetelor multumesc pt raspunsuri

vineri va spun la ce concluzie am ajuns

inca imi suna in minte ce a zis dr ca oricum mai mult de 37s nu maoi tine uterul...dar si dorinta de tot ce e mai bun pt ele...e greu, dar trebuie sa iau o decizie, sper ca cea corecta

pana atunci, sarcina usoara tuturor si sa auzim numai de bine

ps: chiar dc nu am fost activa pana acum, am citit tot:), mai ales ca stau in pat de la 4 luni:)

Mergi la inceput