gradinita de langa teatrul Masca (Uverturii)
Buna, daca sunt parinti pe forum cu copii la aceasta gradinita, ii rog din suflet sa imi dea cateva date: personal, curatenie, hrana, program si, eventual, perioada de inscriere. Mii de multumiri anticipat!
Raspunsuri
irinuca spune:
AZi nu l-am dus pe Raducul meu la gradi ca nu aveam aviz de la dr.(asa trebuie dus dupa vacante sau dupa ce lipseste 3 zile consecutive).
maine insa, voi reveni cu info.Adica iti voi spune exact tot ce scrie pe usa privitor la inscriere.
Informatii "din interior" iti pot da dar nu stiu cat de mult te-ar ajuta.Iti pot spune ca mancarea e buna dar nu stiu in ce masura puiul tau o si mananca.Au la dispozitie max. 30 de minute in care trebuie sa manance toate felurile caci apoi se strange masa.Nu sta nimeni de ei sa le dea in gurita nu din reaintentie ci pt. ca nu au cum.Este 1 educatoare si 1 ingrijitoare la aprox 30 de copii.
CE sa-ti mai spun?Intreaba-ma tu si eu raspund.
monaraus spune:
Oh, chiar asa e cu mancarea? Nu ca as avea pretentii sa le dea in gurita, dar fetita mea mananca 5 linguri singura, dupa care se plictiseste si trec eu la aparat. Banuiesc ca e mai mult decat necesar sa manance singura "CA LA CARTE"...am mai auzit de la alte mamici ca puii lor au invatat sa manance de la gradi...
Cum sunt educatoarele? E curat? Din afara gradinita arata foarte bine. E adevarat ca se intra cu cartela?
anielas spune:
Irinuca..te asteptam cu interes cu detalii legate de inscriere si activitatile din cadrul gradi.
monaraus- se pare ca piticii nostri vor fi colegi..eu intentionez sa o dau pe Ina de la toamna..sper sa o primeasca..in conditiile in care ea face 3 ani la sf lui oct.
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

irinuca spune:
Acum am citit mai bine titlul.Ai spus "langa Teatrul Masca"?EU va povestesc despre Gradinita 250,cea galbena de vis-a-vis de Teatrul Masca.E bine?Despre ea vorbim?
Daca e bine atunci..nici vorba de cartela de intrare!E drept ca intratul in gradi e o problema si ca iti poti lua copilul (la pranz) numai intre 13.15-13.30 dar daca e o urgenta poti intra.
Maine va spun exact datele pt. inscriere.
monaraus spune:
Da, Irinuca, nu m-am exprimat bine, este vorba de gradinita vizavi de Teatrul Masca, cea galbena aratoasa :)... Nu am apucat sa ajung acolo, dar am auzit numai lucruri bune despre asa ea din exterior; si, ce sa spun, spre deosebire de alte gradinite, efectiv arata mai bine din exterior si ma gandesc ca si interior e cam la fel... Asteptam cu nerabdare noutati de la tine, in special despre inscriere. Mii de multumiri!
monaraus spune:
anielas, ma bucur ca mai stiu pe cineva care a pus ochii pe gradinita aceea; fetita mea implineste 3 ani in iunie, deci e ok; stiu ca unele gradinite nu accepta sub nici o forma copii care nu au implinit 3 ani, dar cine stie; intereseaza-te si poate ne vedem la inscriere.
anielas spune:
Irinuca-da..si eu tot acea gradi am ochit-o...chiar am fost aseara pe acolo in plimbare...dar normal ca era pustiu.Mai exista si alta gradi pe acolo?
monaraus-chiar am emotii legat de varsta..sper sa reusesc sa o inscriu.
Pupici dulci
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

irinuca spune:
fetelor veniti in orice zi intre 13.15-13.30 cand se deschide usa ca sa putem lua copiii si puteti sa colindati linistite prin gradi fara sa va intrebe nimeni nimic.vedeti si meniu si tot ce scrie pe acolo.
daca vreti dati un semn si ne vedem la intrare.
anielas spune:
Irinuca-din pacate eu lucrez..de abia la 18 ajung acasa..dimineatza sau seara se poate vizita gradi? Daca da..de la ce ore.Mercic mult

monaraus spune:
Mda, si eu sunt tot la munca. Dar, daca vreodata reusesc...
Despre inscriere ceva vesti?