gradinita de langa teatrul Masca (Uverturii)
Raspunsuri - Pagina 2
anielas spune:
Monaraus-din cate stiu eu gradi e cu program prelungit..eu oricum la program lung vreau sa o dau
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

irinuca spune:
gradi are program scurt pana la 13.15 si program lung pana pe la 5 (asa spuneau educatoarele).Teoretic ar trebui sa fie macar pana la 6.
Dupa amiaza usa e deschisa de la 15.30.
anielas spune:
Irinuca-merci mult pentru informatii
. Ai aflat cumva ceva legat de inscrieri? Vorbeam aseara cu o mami care m-a descurajat de tot..ca cica deja s-au facut cel putin inscrieri virtuale..si nu prea mai avem sanse![]()
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Anuska spune:
Si io am ochit gradinita asta!
Anielas avem pustoaice de aceeasi varsta! A mea face 3 ani pe 8 oct si am la fel emotii ca tine ca nu va fi primita....
, insa de pe 15 sept pana pe 8 oct sunt doar 3 sapt si sper sa nu se faca atata tevatura din acest lucru....
Inscrieri virtuale s-au facut peste tot.... asta neoficial, ca cica n-ar fi voie, insa..... hai sa nu ne pierdem de tot speranta. Poate ne intalnim p-acolo!
Pe mine ma bate gandul sa incerc la mai multe gradinite din zona in care stau..... Cel mai bine as dori la 246 de la Lujerului, fiindca am si fetita mare la scoala de langa.... dar daca nu s-o putea, m-as multumi si la 250....., numai s-o prind! 
Asta e.... S-au inmultit nr de copii, iar ei au micsorat nr de clase la gradinite..... 
![]()

*********************************![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
ralualexandrei spune:
Hai sa va dau eu informatiile de care aveti nevoie pt ca ieri am fost acolo pt fetita mea si pt ca baiatul meu cel mare a fost la aceasta gradinita acum 4 ani,pe atunci nu era renovata insa nu am avut nici o nemultumire vis-a vis de meniu sau educatoare,este curata,copiii sunt supravegheati si nu mi-am gasit copilul cu fata julita cum l-am gasit la o alta gradinita.Lucrau forte mult educatoarele cu ei si ca dovada a interesului stau premiile intai luate la scoala 4 ani consecutivi de toti copiii care au fost la aceiasi grupa cu fiul meu si care sunt in clasa cu el.
Despre inscriere ce va pot spune este ca inscrierile pt grupa mica se fac in iunie,insa e bine sa mergeti ceva mai devreme sa vorbiti cu doamna directoare pe care eu nu am gasit-o ieri,actele necesare inscrierii sunt:dosar cu sina,adeverinte de salariat ale parintilor,o cerere tip care vi se da de acolo si copie dupa certificatul de nastere al copilului.
Nu am vazut gradinita in interior insa cum o vad am sa va povestesc,fiul meu insa a vizitat-o si a venit foarte incantat de schimbarile ce au avut loc in gradinita,mobilier nou,acvarii cu pesti,desene pe pereti,,chestii de genul asta.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
anielas spune:
Anuska, Andra - mercic de informatii 
Aveti idee cand e mai probabil sa o gasesc de doamna directoare -dimineatza sau dupa-amiaza? As vrea sa-mi iau cat mai putine zile libere de la serviciu, daca se poate...

irinuca spune:
Gradinita nr. 250 - tel.430.20.30 Doamna Director Pusi Nazdravan.
dati un telefon si intrebati exact cand o puteti gasi pe directoare.
In interior gradi arata cu adevarat bine iar coltul "viu" cu pesti, papagali si altele e chiar dragut.Noi am dus acolo un peste cu ajutorul caruia l-am scos pe Raducu din crizele cumplite facute la inceput.Si acum ii dam binete la venire si il salutam la plecare.
anielas spune:
Multumesc mult Irinuca-esti o bomboana