Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (178)
Raspunsuri - Pagina 8
Ingrid S spune:
Am expediat fetitza in parc, eu mai am de strans rufe de afara.
Maraki, l-am vazut pe Angelos, e frumos tuns, bretonul e un pic mai scurt, dar nu-i bai, la viteza cu care la creste...si mi-au placut pozele in trenulet .
Asa incet-incet, cum intrati, recuperez si eu sa vad copilashii, ca altfel...
Giova, nu mi-e ca aia stie literele, vreau sa zic ca e interesant cate pot ei sa invete la varsta asta. Si sa stii ca in clasa intaia, fac algebra, asta e o tampenie crasa, dar asa e programa. Ei de la gradinita invata sa faca betigase si cand ajung la scoala, trec direct la scris. Plus ca ii invata litere si cifre si din astea. Cred ca o sa avem niste mici genii...iar la liceu sa nu-i intereseze decat chefuri si haine si discoteci.
Am retinut cu intalnirea, mai vb pe mess.
Moni, si Diana atata vorbeste toata ziua, de cand se scoala si pana se culca, eu sper sa zica si cuvinte inteligibile la un moment dat.
Ma duc la treaba.
Ingrid S si Diana
Giova spune:
Ingrid cam asa e....la noi incep cam repede cu toate astea si mai incolo...nu-i mai pasioneaza nimic.
Eu plec acum spre biroul lui Clau sa-i iau masina, sa merg dupa Marco si sa fac ceva cumparaturi pt. sorella.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
loren@ spune:
Da Ursoaica am chelit copilul, daca tot isi facea semne de buna purtare. i-am tras si o tunsoare pe masura..acum e cea mai cheala din secta!
Si noi tot 8 mil am luat!
Ingridbine ca isi face lactuloza efectul!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
cosmi1975 spune:
salutare
cand va citesc cate stiu copii vostrii ma crucesc ...STEFAN nu prea zice nik decat mama tata tatai api si canca atat...cam nik ....tb sa iau o meditatoare
ii curge nasul strumfului meu ori ii dau dinti ceva ori reactie la vaccin
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
toanca spune:
Salutare si de la noi.
Am intrat sa va salut....si sa va spunem ca suntem bine, mancam, ne jucam...
Am invatat sa spunem cum face cutu, sa facem ca magarusul "iha-iha" si sa dam din manute ca fluturasul....
Aratam "da" sau "nu", scoatem limba, aratam unde sunt urechiusele, ochisorii si nasucul.
Ce mai....suntem baiat mare.
Da l-am laudat destul...
In rest, toate sunt ok.
Va pup si mai vorbim
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Bombonicaaaa spune:
Hello hello !
Incredibil cata liniste pe aici
Noi acasa , asteptam sa iesim afara dupa somnicul de amiaza , macar ca vara nu mai vine Dar nu ma plictisesc prea tare cu istoria asta de copila , ce-a mai mare pasiune a ei , pe care tocmai am descoperit-o pare a fi muzica populara , cum aude muzica incepe sa danseze si tzopaie pana transpira toata Ne uitam duminica la emisiunea " Vreau sa fiu mare vedeta" si e nebunie , danseaza la fiecare cantecel , nu se dezlipeste din fatza televizorului si dupa fiecare concurent aplauda cu patima . Am pus un filmulet in drop facut duminica in timpul concursului
Se pare ca deja avem programarea facuta si pentru operatia lui Ady ,unul dintre chirurgi l-a pus pe lista pt . 3 mai dar asteptam confirmarea si din partea neurochirurgului , ca vor opera impreuna . Doamne ajuta sa trecem cu bine si peste asta, este destul de complicat si operatia v-a dura in jur de 10-12 ore
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:
Hello chiar ca pauza,mai nou trebuie sa va caut la mama naibii ,de am impresia ca v-ati mutat la zz
Eu acum am venit de la birou
Diana e la plimbare cu mami de la 17,30 si s-a dus Ghitza acum sa continue ...
Asa ca dupa ce bag sarmalele (4 buc. ) ma arunc in pat
Am crezut ca mai am ce citi p-aici da' vad ca bate rau vantul
BOMBO las ca o fi ok cu operatia! Cat despre Jasmine poa' sa se ia de mana cu Diana la faza asta si ea e fan populara in special,dar nu numai.Doar ca nu aplauda atat, mai rar ...
COSMI ce iti faci probleme cu vorbitul? Nu stii ca mu ierile is mai vorbaretze decat barbatii? De mici se vede asta
Mai bantui pretz de doua sarmale
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
silvi_2005 spune:
salutare de la noi! Multumim pentru aprecierile lasae in drop, Am mai incercat azi sa scriu o data dar n-am reusit ca a sarit Alain pe mine, nu stiu ce are ca numai cu mine vrea mai nou, imi zice si mimi, si mami nu mai stie el cum sa ma alinte, sunt topita dupa el.
Bombonica, am vazut flmuletul, e bestiala Jasmine cum danseaza, n-am mai vazut asa viteza m-am topit cand am vazut-o.
Ursulico, au dreptate fetele, 8 mil trebuie sa intre in fiecare luna. Ce mai face Raisa?
Am vazut ca discutati de copiii neastamparati, il inscriu si eu pe al meu in club, nu pot sa zic ca nu e cuminte dar nu are stare, peste tot trebuie sa umble, sa se urce sa vada tot, e un copil tare curios.Ieri am vrut sa ne jucam si noi cu jucariile unor fetite in nisip si nu ne-au lasat asa s-a necajit piticul meu incat azi am fost si i-am luat doua seturi de jucarii sa se poata juca si el dar surpriza.... nu prea il mai incanta!
Pe mine una ma uimeste cat de mult se schimba acum, de la o zi la alta invata chestii noi, repeta dupa mine ca un papagal dar stalceste f rau cuvintele, hinta e inta, cutu e utu...vad ca sunt cam grele consoanelezice destul de multe cuvinte si stie o multime dar nu face nimic la comanda numai cand vrea el, cand ne pregatim de plecare la plimbare face pa pa si daca nu mai e nimeni acasa dar daca ii zic eu nu face nici de-al naibiiii trebuie sa-i fac baba adica baie de cate ori ii schimb scutecul si tare se supara cand vede ca nu-i asa. merge la baie si imi arata vana si se cearta nervos cu mine. In rest nu stiu ce sa va mai zic de noi, zilele sunt la feltrec repede si cand vad ca vine seara ma bucur si eu ca ma odihnesc macar cateva ore.....
Va pup pe toate, o sa mai intru cand mai reusesc sa stau si eu linistita 30 de minute
Am mai pus niste poze de azi aici http://www.dropshots.com/silvi2
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
monica70 spune:
Vaaaaai sa o vedeti pe Jasmine ce mortala e cum danseazaaa!!! se vede ca are antrenament la greu
Si pe Alain l-am vazut cu noile ustensile !
Pentru URSULINA ca nu zice nimic de RAISA!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
cosmi1975 spune:
mortala YASMINE
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975