Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (178)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

JASMINE

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

E totala Jasmine, am ras de m-am prapadit...ii place muzica ce mai!
Bombo, ai incredere ca va fi bine sotul tau. Sunt medici buni acolo.
Silvi, l-am vazut pe frumosul Alain cu jucariile, dar nu prea aveti nisip la groapa aia...iar daca nu-s jucariile altuia nu prezinta interes . Chiar asta spuneam si eu cat de repede invata, azi i-am aratat Dianei cum sa faca la intrebarea: unde-i Diana?, sa se loveasca peste piept...si instant a prins miscarea, plus ca ne stie si prenumele la fiecare, asta a fost o surpriza pt mine.
Si cate altele mai stie, dar nu arata.
Acum e afara, urmeaza sa vina si sa isi bea laptele. La 21 vreau sa fie in pat. I-am dat budinca de vanilie cu biscuiti inauntru, a mancat si nu prea.
Parca Giova intreba, Vitamul e bun, eu caut sa iau complexe de vitamine cu fier, ca o suspectez de usoara anemie. Pana nu-i fac analizele nu am de unde sa stiu, dar preventiv asa, ii dau. Chiar azi am inceput cu el, cate o linguritza dupa fiecare masa, data trecuta a mancat foarte bine cu el.
Ma duc sa fumez o tigara.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La ora 9 in pat? ha ha ... la noi nu se poarta ... Diana acum a venit din plimbari
Acum papa spanac cu ou

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Am reusit si eu sa-l prind pe Tibi vorbind. Are un vocabular mai bogat, dar nu si in filmuletul cu pricina.

http://www.dropshots.com/day.php?userid=121923&cdate=20070417&ctime=195850

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nu vreau sa-mi laud copilul dar nu ma pot abtine:
- la 7.30 a baut 120 ml lapte.
- la 9 a papat cereale cu lapte la gradi
- la 10.30 a papat fructe: banane, kiwi si portocale
- la 12 a papat ciorbita de pui si 2 porti de piure de fructe cu snitel de pui
- la 15.30 a papat praji si a furat-o si pe a unei fetite.

Ingrid cred ca si-a facut vit.B efectul, sau nu-l mai supara dintii.
Silvi si Bombo ma uit la poze maine.
Cosmi nu-ti mai fa atatea probleme ca va ajunge si Stefan sa vb. nici marco nu zice prea multe.

a venit prietena din Brasov care pleaca maine in Italia si nu prea pot sta pe net.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cosmi lasa ca nici Angelo nu vorbeste
Giova ai facut pachetul?
Ingrid fa-i poze fetei ca nu mai pot dupa ea ce dulce este Este una din preferatele mele
Irinatunza abea ieri am vazut mesajul tau, cred ca maine te contactez
Silvi voi cand plecati? Am retinut bine ca luna asta?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

L-am auzit si pe Tibi comentand,mama ce-i plac desenele alea!
Diana numai la curcan era asa de prinsa
Hai sa o laud si eu : a baut lapte si ieri si azi (si dimineatza si seara cate 150 ml) Il cere singura cand il vede
A papat si o cutie de kefir azi si un iaurt si branza topita ... si ceva branza de vaci cu aroma de vanilie
Azi a fost zi de lactate.In rest cozonac,pufuleti,banane ... si acum seara spanac cu ou,cum va ziceam.
Am avut surpriza ca in ultimele seri mi-a tot cerut ... "bibi bibi" Ii trebuia suzeta,dar nu ii zicea nicicum pana acum,eu nici nu stiam ce vrea,am dedus doar,ca eu nu ii ziceam asa,dar Ghitza ii mai zicea "bibicu" si probabil de acolo "bibi" ...
Am pus in drop sa vedeti ce jucarie faina am gasit in pufuletzi,un "sarpe" din ala din care se poate "modela" tot felul,mai tare m-am bucurat eu,ca am avut pe vremuri si s-a rupt.
Deocamdata v-am facut din el,catzel,minge si ... triunghi reflectorizant sa zicem L-am lasat masca pe Ghitza
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070417&ctime=192212
O sa il ascund de Diana pana mai creste, sa nu il rupa.Sper ca nu i-l dea mami,ca din cauza ei mi-a distrus o multzime

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ingrid, ma bucur ca nu a mai facut Diana cu sange. Fa-i poze si pune-le ca si mie mi-e dor de ea
Cosmi, stai linistita ca baietii nu sunt ca fetele. Sigur Stefan nu e ca Bianca, sigur Bianca a fost mai vorbareatza.Nici Dani nu vorbeste multe dar progreseaza pe zi ce trece. Azi i-am spus bau si el a facut boa-boa. Isi va da drumul si Stefan
Azi am fost si noi in parc si la plimbare prin cartier. M-am apucat sa aspir azi si Dani se certa intr-o veselie cu aspiratorul. Imi venea sa il mananc cat de dulce era. Pacat ca nu l-am filmat dar mi-a fost prea lene.
Am vazut filmul cu Jasy dansand, e superba, cu Alain care se joaca cu jucariile de nisip (Apropo, la Dani ii place sa ridice nisipul sa ridice mana si sa ii dea drumul...el tot asha asha se joaca, am observat ca lui Alain nu ii place ca e murdar pe maini), filmul cu Diana la baie..si poza in care se spala pe , filmul cu Tibi in care se cearta cu personajele din desene si cam atat..
Giova, l-am masurat pe pat nu la usa, la usa imi da mai putin ca am mai facut proba dar nu acum. Distractie faina in seara asta..Apropo..unde ai vazut tu tricouri cu 35 lei aici ca eu nu am vazut. Daca vorbesti de cele de firma probabil ca or fi atata,nu stiu, dar mai mult de 15 lei eu nu am vazut tricouri.
Moni, eu ii umplu vanitza lui pana sus de apa...sa nu ii fie rece Nu mi se pare deloc slaba Diana, ma asteptam sa fie mult mai slaba la 8500 cat zici ca are. Esti signura ca merge bine cantarul ala?.
Ursu, alocatia imi vine 600 prin posta si 200 pe card. E ceva problema la tine, du-te si clarifica.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Moni, si la noi suzeta era bibicu Sandra i-a spus bibi, iar Dani nu a mai apucat ca la 1.1 ani am scapat de ea cu ocazia cazaturii in lingura. In tot raul e un bine
Ce e ala kefir?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Sunteti in cautarea libidoului pierdut, iar mangaierile sotului va lasa stana de piatra? Solutia problemelor voastre din dormitor se gaseste intr-o tableta de ciocolata, sustin cercetatorii britanici. Ciocolata stimuleaza de patru ori mai mult inima si creierul decat sarutul, este rezultatul unui studiu realizat la cererea unei mari companii producatoare de dulciuri.

P.S. Moni cum stai cu libidoul?

Craciun 2006

Mergi la inceput