Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (178)
Raspunsuri - Pagina 7
Ursoaica spune:
Eu ii primesc pe card si de aceea nu imi pot da seama prea bine.
As vrea un raspuns de la cineva care a primit luna asta banii in mana prin posta.Se pare ca eu am primit 800 si acum astept alocatia sa vad cat este. Sunt in ceata. Se pare ca si luna trecuta la fel am primit ...1000 in total...
Giova mercic tu cum ii primesti prin posta sau pe card? si cand sunt banii veniti in aprilie sau martie?
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Si anul trecut am primit o luna in plus noi nu am stiu ca au platit aiurea si chiar inainte de paste am fost anuntati ca tre sa aducem banii inapoi. Acum sunt curioasa iar este o greseala sau este ok. Daca este greseala cum naiba imi dau seama caci imi vin din mai multe surse bani acolo. Parca vad ca iar ma cheama pe la sfarsitul concediului sa le dau vreo 2000 lei.
Giova spune:
Ursu si eu la fel am patit. in Tm luam alocatia de 2 mil., iar in Alba mi-a venit 8 mil.
M-am dus aici si am anuntat, bine ca nu i-am scos, ca trebuia sa-i dau inapoi.
Multe au patit asa, vezi ca trebuie sa-i dai inapoi.
Vine postarita cu ei acasa, prin 15 ale fiecarei luni. cred ca sunt cu o luna in urma, nu mai stiu exact.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Ursoaica spune:
off
ce ma enerveaza
nu ma duc nicaieri sa vad ce o sa faca
cum pot sa imi dau seama daca este de la ei suma in plus sau de la altcineva? IDIOTIIIIIIIIIIIIIii
monica70 spune:
URSU du-te la banca si cere un extras de cont.acolo trebuie sa scrie de unde intra banii.
Normal am primit si noi 6 Ghitza CIC + 2 Diana alocatia.
va las ca am de lucru
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am terminat jocul si acum nu mai am nici un scop in viata ...
Diana datorita lactulozei face kka moale, dar tot o data pe zi, ba chiar ieri nu a facut...mi-e teama sa nu se cronicizeze constipatia asta. Joi mergem din nou la chirurgie sa vedem daca s-a inchis acolo. Deocamdata nu mai face cu sange, asta e bine.
Ieri si alatieri am fost in parc si ne-am intalnit cu Einstein, care la plecare a zis Diana, dar din carucior...A doua zi a venit cu bunica-sa, si care zicea: ea e Diana?, ca acasa doar asta a spus pana seara: Diana, Diana, Diana, de i-a tampit pe ai lui. Dar asta nu il impiedica sa-i ia mingea Dianei si sa fuga cu ea...e foarte posesiv si egoist cum sunt toti copiii, de altfel.
Cika tata-su imi povestea de o cunostinta de-a lor, cu o fetitza de 2 ani si o luna care zicea toate literele dintr-un cuvant...l-am intrebat daca sunt o secta si ce conditii au sa ma primeasca si pe mine...s-a distrat de numa.
Eu cred ca toti copiii de azi sunt mai isteti decat generatia anterioara, datorita faptului ca parintii se ocupa mai mult de ei. Pe noi ne lasau la cresa sau gradinita, unde educatoarele nu se ocupau de noi...parintii munceau si uite asa, nu am acumulat cunostinte decat mai maricei.
Ursoaica, luna trecuta mi-a adus postasul banii, 8 mil.
Giova, mai am de asteptat pana vineri, atunci se implinesc 21 de zile, daca nu face varicela, sambata sau sapt viitoare ne intalnim undeva intr-un parc, poate o aduci si pe Angi cu Filip. Am vazut pozele din Parcul Rozelor, superbe.
Moni, am vazut-o si pe Diana la curte, cu pisicutza, fain ca spune mau si ham, Diana doar ham stie...
Astept sa se trezeasca si sa o scot afara. Ea e cuminte, nu pot sa spun ca face prostii, daca scapa ceva pe jos si stie ca nu are voie sa umble cu obiectul, incepe sa planga, desi nu o bat sau sa o cert. Poate ca ii e frica de mine, naiba stie, folosesc un ton cam dur cand ii spun ca nu are voie. Dar atat.
Fetelor cu serialul PB, se uita acum sotzul la el, dimineatza, la pranz si seara...imi vine sa-l . A incercat sa ma atraga si pe mine, cica e un actor super meserias, dar unul atat de fain ca in Supernatural eu inca nu am vazut...asa ca raman la serialul asta.
Am de recuperat poze, eu am facute cateva, dar ma minunez de fiecare data cate faceti, mi mi-e lene, recunosc.
Aaa, si sa nu uit pe Cata: bine mai, frumos iti sade sa o tunzi pe dulcica Bia cheala?
S-a trezit, am fugit.
Ingrid S si Diana
maraki spune:
Ursoaico, pai vezi ca trebuie sa scrie pe extrasul de cont cine ti.a bagat banii.
Bianca erau super misto tricourile alea de 10 euro, sant dragute si astea care le.am luat ieri dar tot trebuiesc mai multe ca nu prea are
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
Ursoaica spune:
L-am gonit la banca...
Va multumesc mult pt raspunsuri.
Cata ai chelit-o pe Bia?
Mi-am adus aminte la pasarica ii mai zicem si tztzurina.
monica70 spune:
INGRID stai linistita ca si Diana doar de cateva zile zice "mauu" cum face pisica,inainte doar pe "ham" il stia si ea.
Tot mai rapid evolueaza cu vocabularul de acum pe zi ce trece,inca ma mai mir.Si Ghitza era nervos aseara, ca nu auzea stirile de cat bodoganea fiica-sa
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
Giova spune:
Maraki nu sunt scumpe tricouri la 10 euro. asa sunt si aici preturile, poate chiar mai mari.
Eu ma abtin pe cand merg in Italia si Austria. Sunt convinsa ca gasesc haine faine la preturi mult mai mici, asa ca ii fac garderoba de vara de acolo.
Ursu nu mai stiu cum ii zice la institutia unde am fost eu, ceva cu protectia copilului, sau de unde se dau banii pt. pensii si alocatii.
Ingrid ok, sambata asta nu putem, ori plecam in Alba, ori mergem la ziua unui pusti de 3 ani.
Sa stii ca Marco e altfel decand merge la gradi., face mai multe chestii si cred si din cauza ca vede pe ceilalati. acasa nu vrea sa invete nimic de la mine.
Lasa draga ca daca invata literele de la 2 ani, la 5 ani ce fac? analiza matematica si geometrie????
Si eu patesc la fel cu marco, plange daca ii zic ca nu are voie. ii e frica de mine, cu toate ca nu-l bat. A observat si mama ca se uita la ea daca facea ceva si daca ii zicea ca nu are voie se speria.
am bagat frica in copil.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">