Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (178)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
Bianca noi mai incercam, vad ca eu sunt mai curajoasa decat tat-su'. el nu trage tare, ca cica-l doare.
Si marco e asa naravas ca al prietenei tale, dar nu regret ca eu l-am vrut asa.
Maraki doamne ajuta sa fie bine Giorgios.
Moni asa e, aici sunt parcuri faine si multeeeee. nu apuci sa mergi in toate.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
merg in pat. poate o aparea si barbatul meu.
pe maine, noapte buna.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Moni... mersic. Si la noi sunt parcuri faine, nu cu labirint ca in Timisoara dar f faine. Numai ca noi suntem mai lenesi si nu ne deplasam in ele ca trebuie sa mergem cu masina...bla bla. Mai aproape e pe aici prin zona.
Giova, sotul meu niciodata nu a pus mana sa il decoleteze...imi zicea sa fac eu daca vreauCum sa fie Marcolino asha rau? Nu cred.Am imbarbatat-o pe prietena mea ca asta e doar inceputul, ca deabia acum incep sa faca tampeniiSingurul lucru rau e ca urla de doamne fereste. Asha voce puternica are de te baga in sperieti. Maica-mea odata era aici si Rares plangea si si-a facut cruce cand a auzit cum poate sa urle un copil. Dani e mic copil pe langa el. El mai mult maraie decat plange, serios a plans cand i-a facut la 6 luni desfundare de canal lacrimar ca s-a nascut cu el infundat. Ca si Sandra de altfel .
Maraki..da scumpe tricourile la voi draga Eu i-am luat la Dani anul trecut in toamna tricouri si pantaloni scurti(are unii meseriasi de tot) pt vara asta. Era lichidare de stoc si le-am luat la jumate de pretz cu 7, 8,10 lei bucata I-am cumparat si niste pantaloni cu camasa ce o sa ii fie buni pe la 6-7 ani. Mi-au placut si in dulap pot sta ca au loc
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Biancas spune:
Noapte buna,. merg sa ma uit la film pe Pro.
Maine merg la cosmetica la epilat...
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Biancas spune:
Trezirea gagici... iar eram pe pagina 2
Eu azi ii fac lui Dani conopida cu peste( nu mai stiu cine a scris reteta aici) si sper sa ii placa. I-am dat ieri ciorba de fasole verde de la noi dar nu s-a omorat dupa ea. Sunt curioasa azi daca o mananca mai bine.
Giova spune:
Neatza!!!
Cum Clau a venit foarte tarziu, nu stiu la ce ora ca dormeam....azi l-am dus eu pe Marco la gradi., caci tati doarme inca.
Nu a plans deloc, educatoarea a zis ca e un copil super: e joaca frumos, papa si doarme bine.
Bianca poate am exagerat eu putin, dar oricum pe langa Dani, e agitat tare si nu sta o clipa locului.
marco se poate lua de mana cu Dia si cu Mario.
merg la electro, pe mai tarziu.
_
loren@ spune:
Neata..
Giova Marco se poate lua de mina si cu Bia..si acum astept sa ii treaca vinataia de pe fata de sapt. trecuta! Bia cum se trezeste cum incep prostiile sa curga girla!
I-a iesit un colt din maseaua de sus, asa ca o inteleg ca e nervoasa si nu stie ce sa mai faca de durere..dar las ca ne ies noua toti dintii!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Biancas spune:
Cata, la tine m-am gandit cand mi-a spus prietena mea ce prostii face copilul ei si ca nu sta nici o clipa locului.
Giova, spor la electro"socuri"
Raportam la 1.3 ani:
84 cm si 10.800.
Plec si eu la cosmetica la epilat ca is ca o maimutza peste tot
Ursoaica spune:
Buna ziua!
INTREBARE: Mamicilor cati bani primiti voi pe CIC?
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Giova spune:
Cata probabil si din cauza asta e asa. chestia e ca Marco e super cuminte la gradi, cel putin asa-mi zice educatoarea. si acasa....face traznai, nu mari, doar ca tre sa fi tot dupa el.
Bianca am notat. cum l-ai masurat pe Dani? la usa?
Ursu eu primesc 6 mil.+ 2 mil. alocatia.
Astept datele pt. 15 luni, pt. tabel.
merg la bucatarie sa curat pe acolo. mi-a plecat si sotul, am scapat si de italianca azi, i-am zis ca am treaba. asa ca ma bag la curatenie.
Dupa amiaza vine o prietena din Brasov, pleaca dim. in Trento si inopteaza la noi.
aaa...sa-i trimit pachet la sora-mea. mai ce desteapta sunt, pleca aia si nu-i dadeam nimic.
_