Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (178)
Raspunsuri - Pagina 5
cosmi1975 spune:
BIANCAS eu nici pe BIANCA n o las singura in fatza blocului ....dar sa l mai plimbe pe STEFAN ma duc eu cu ea la copii ca ies toate mamele si cu ocazia asta sta si el cu noi....dar de last 10 min cu el ca sa cumpar ceva de jos o las
ANYMONI lasa mi nora as doarma
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
irinatunza spune:
Am fost si noi afara azi , iar Sabina a pus mina , pt prima data in viata ei, pe un catel mare, alb si cret.
Sarea in sus, ridea in hohote la el, era f. fericita. Faza e ca de fiecare data isi infingea degetele in blana lui si mi-era frica sa nu-l traga mai tare si sa faca urit catelul. Apoi a luat cirja din mina stapinei catelului si a vrut sa-i traga una ciinelui. Cred ca daca mai stateam voia sa-l si calareasca pe bietul ciine.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
Hello hello ,acum ne-am intors si noi ....
Am fost la socru-meu (maine e ziua lui, dar am mers azi )
Eu cu Diana am intrat intai la vara-mea (vreo 5 case mai incolo).Ea e si moasa Dianei.Acolo n-am vazut decat un dulau urias,buldog d-ala ... Pe urma am mers cu ea la tanti Catitza vecina de peste drum de socru unde pe langa caine,pisica si gaini am vizonat niste pui de gaina si mai ales un curcan urias
Diana era in extaz.Asa ca a trecut de la "ham ham" la catzel,la " maauuuu mauuu " la pisica .... in final striga care ea tot "bau bau" (adevarul ca seamana la moaca cu Bau Bau-l ei ) Si a invatzat sa faca "glglgl" ca si curcanul,de fapt facea ea asa din buze da' acum a facut legatura a cui vocabular era
A primit doua oua rosii din care unul l-a trantit in cutia cu pui ,noroc ca nu i-a dat vreunuia in cap,a nimerit in farfuria cu apa ca norocu'.
Am plecat mai departe la vecinii de langa socru,unde am trecut pe langa caine si am poposit la porci (se tragea inapoi da' i-a numarat "unu doi" ),apoi la gaini si la un biet iepuroi ..." unu "
La socru avea doar doau pisici ,din care una fugea de numa',iar pe ailalta a hranit-o la greu cu pufuleti si saratele ...
Pozele noi aici:
http://www.dropshots.com/moni3
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
Giova spune:
Any s-a trezit Ioana?
Irina se pare ca toti copii sunt innebuniti dupa catei.
Moni felicitari pt. repertoriul Dianei. am vazut pozele cu Dia ,Dani si Angelos.
Am citit la colectia de toamna-iarna ca una dintre primele a nascut azi o fetita. doamne ce vremuri, mi-au dat lacrimile!!!
Maine poimaine facem iar galerie.
Al meu sot e la birou si va mai ramane acolo.
Marco doarme de o ora
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Maraki..pe unde v-ati plimbat iar? Angelo era tare vesel in prima poza. Mi se pare mie sau si el e un copil mai serios care nu rade din orice? Si Dani e mai serios, si greu ii fac poze in care rade, trebuie munca de lamurire
Giova...exact asha am patit si eu, l-am decalotat a treia zi dar mi-a fost frica sa trag de tot, a patra iar asha deci nu de tot pana la sant si s-a lipit inapoi jos si nu i se mai vedea santul. Mi-a fost mila de el sa il chinui si sa trag si l-am dus dupa 2 luni iar la medic care a tras o data si a mers f ushor. Merge ushor daca te chinui putin si daca nu urla prea tare.Dupa ce se vindeca nu o sa il mai doara deloc cand tragi, chiar daca tragi pana jos.
Irina...curajoasa Sabina. Defapt toti copii sunt curajosi, ar pune mana pe animale dar cred ca noua ne e frica sa nu pateasca ceva.
Moni,deci v-ati chefuit azi... Si eu care credeam ca dormi.In sfarsit te mai vede omul si pe tine in poze, in rest numai vocea ti-o aud
Anymony, cum stati cu dormitul?
Cosmi, si eu i-am lasat impreuna in casa, dar afara singuri parca mi-e cam frica.
Am coborat si eu jos, copii au fost cuminti , Sandra s-a uitat la desene si Dani s-a jucat prin preajma. L-a dus dincolo la ea in camera pana am plecat sa nu vada ca plange cand ne vede ca plecam. Mai nou la toata lumea care pleaca de la mine se cere in brate sa plece si el. Daca deschid usa se propteste de usa de la lift si daca deschid usa se urca in lift si asteapta sa plece liftul. Azi l-am scos afara pe scari si mi-a urcat scarile pana la jumate ca dupa aia nu l-am mai lasat. S-a pus in patru labe si urca si radea ca eu sunt in spatele lui si urca tot mai repede.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Giova spune:
Bianca eu am incercat sa trag mai tare azi, dar mi-a marait.as vrea sa reusim noi, ca nu e lipit peste tot, doar din loc in loc.(sper ca intelegi ce spun).
Ce bine ca au stat amandoi cuminti in casa.
Marco de mult se cere in brate la oricine pleaca de la noi.nu are treaba, pleaca cu pers. respectiva si ne mai face si cu mana.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Azi am vb cu prietena mea, m-a sunat tare suparata ca iar a cazut fius-o si e vanat la obraz, numai ce i-a trecut vanataia de sapt trecuta. A inceput sa umble si ea s-a bucurat ca nu o sa mai sta atata dupa fundul lui, dar pe naiba ca e si mai rau de 2 sapt decand umbla.Azi l-a dus la tuns sa il aranjeze putin pt ziua lui si numai nu a stat, era sa isi taie coafeze degetele, si a urlat ca din gura de sarpe (are o tonalitate la glas de iti vibreaza ciocanelu si scaritza in ureche). A sfarsit prin al tine 3 pers si l-au tuns cu aparatul si cica arata ca . Acum seara a cazut si si-a spart buza si ei amandoi erau langa el.
Chiar ca e nasol sa ai copii care nu stau o clipa locului si se catzara pe oriunde
Am noroc ca Dani e linistit si nu are treaba catzaratului si nici nu face asha prostii mari
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Biancas spune:
Giova...Dani nu are timp sa ne faca cu mana ca se grabeste sa o zbugheasca pe usa Eu zic sa mai incercati, poate reusiti. Trageti ptuin mai tare ca acum nu mai e ca prima oara. Trage tu cand il schimbi, fara sa fie in apa. Merge si pe uscat.
Maraki, mi-am adus Mr and Mrs Smith, l-am vazut la HBO dar vroiam sa il mai vad (dar nush cand )
maraki spune:
Buna seara gagici,
Noi am fost pe la cumparaturi, de cate ori mergem, il dam si pe Agelos in masinute, sant chiar langa scara rulanta si s-a invatat sa ceara la ele Am facut cu mobilul cateva poze dar am vazut ca nu e lumina asa de buna, pacat....Bianca m-ai intrebat cu ce fac pozele din casa, cu webcamul si nu ies mereu atat de clare Ma intrebasei si de gratar daca sant locuri aici, sant dar foarte multi fac si pe balcon, daca este gratar electric ai voie si nu spune nimeni nimic....ieri a trebuit sa inchid usa la balcon ca intrase miros in casa de la vecini si pt. faza asta am facut si eu astazi niste ceafa de porc
M.am uitat prin magazine si dupa tricouri cu maneca scurta pt. Agelos, ce mi.a placut costa 10 euroi, am luat doar doua de 8 si 6 euro. Fetelor sant asa dusa..... m-am uitat aseara cam 15 min. la un film si astazi ma gandeam despre ce e vorba si nu am reusit sa imi aduc aminte nimic Se numeste The foreigner, stiu doar ca mi.a placut dar ma duc acum sa ma lamuresc "cu ce se mananca" Bianca am si eu filmul ala dar inca nu l.am vazut Am o gramada de filme pe cd.uri dar nu imi placea sa le vad pe comp. si s.au adunat....acum le pot vedea la DVD ca citeste formatul lor si stau mult mai comod
Fetelor intru maine,Giorgos o sa se duca la un seminar de cardiologie, l-au chemat astia de la asigurarea medicala.La sfarsitul lunii trece prin doua comisii medicale ca sa vada aia cum se prezinta, daca mai sta sau nu acasa...in mai se interneaza o sapt. ca sa-i faca un control la inima, iar o sa.i bage camera video pe la burta Noapte buna, pupicei la bebei
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
monica70 spune:
GIOVA foarte frumoase pozele,tare invidiez Timisoara pentru multimea de parcuri,ca in Arad,in afara de malul Muresului e un in domeniu.
CATA am vazut si chelia faimoasa,are o forma tare frumoasa capul ei,asa ca ii sta bine si asa , da' tot iti mai dau niste pentru gest
MARAKI l-am vazut si pe Angelo ,iar l-ai dus la mashinutze?
BIANCA n-o vrei pe Diana vreo saptamana? Cura de slabire garantata i-am vazut si pe frumosii tai,amandoi au gropitze in obraji ca tine
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI