Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (178)
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
Maraki ai dreptate cu indesarea parului. astea sunt numai baliverne si vorbe din batrani. nu e nimic adevarat.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi !
Am vazut o multime de poze cu spiridusii, tare scumpici sunt toti de la noi.
Giova, cum mai e Marco, ati scapat de problema aceea la putzulica? Scuze daca ai spus deja dar nu am apucat sa citesc decat asa, pe ici pe colo, mai mult m-am uitat la poze.Tare frumoasa e poza cu Marcolino in carusel.
Bee ma bucur ca sunteti bine, tu esti o curajoasa si o optimista ca intotdeauna, un pupicel mare de la noi.
Salutam si celelalte gravidute, Bumbita, Denisa si Daniela, sanatate multa si copilasi sanatosi.
Moni, spor la treaba, e tare simpatica Diana cu fazele ei.
Despre noi ce sa va spun, suntem bine, acum in we am fost plecati la Cluj si am stat la soacra mea ca ii era dor de Alain...am facut cu nervii ca Alain tragea tot ce prindea, a trebuit sa fiu tot timpul cu ochii pe el sa nu pateasca ceva, abia am asteptat sa ajung acasa cu el.In rest ne-am distrat tare bine, in parcuri si chiar la o plimbare cu trasurica prin parcul mare din Cluj sa vada Alain calul dar nu prea i-a placut ca s-a pus pe plans. Toata ziua ne jucam si iesim la plimbarele, suntem bine, parca nici noaptea nu se mai trezeste asa de des.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, trimit cate un pupic la toata lumea
Maraki super tare poza cu Angelo pe afisul filmului
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Giova spune:
Ne-am intors de la gradi. am ajuns cam repede si papa chec. cand m-a vazut a aruncat praji din manuta si s-a pus pe plans, ca vroia la mine. of...of...cred ca m-au injurat alea ca m-am dus prea repede.
Acum ne schimbam si plecam in parc.
Silvi ma bucur ca sunteti bine si ca nu se mai trezeste asa de mult Alain. Inca putin si parasiti meleagurile natale.
putzulica....s-a lipit acolo, nu cum era, dar tot s-a lipit putin. acum nu stiu ce sa fac...sa mergem sa-l chinuie iar sau sa-l las asa si vedem mai incolo. mare dilema am....
pe mai tarziu.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loren@ spune:
Irina am ras-o cu masina de tuns a lui Dan..nu stiu daca o sa-i creasca mai des..habar nu am, dar sigur de crescut creeste repede, ca in ultimul timp oricum luase avint..macar acum sa fie totul egal, nu niste late latisoare..
Anca se pare ca noi abia la 3 ani o sa-i rupem turta..
Ana_m de la ce este iritatia? Tot dermatita? OFFFFFFf
Eu am masurat-o in picioare pe Bia si e mult mai mica decit masurata culcat..ca atare cred ca abia are vreo 82 in picioare..
Maraki eu cred ca daca parul e fain, nu conteaza scurt sau lung nici la baieti, nici la fete. la virsta asta, dar daca sunt citeva late, cum era la Bia, mai bine zero..si o sa aiba tot timpul sa il aiba lung, ca daca e sa o mai chelesc o sa o fac numai anul asta...
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
silvi_2005 spune:
Giova, nu stiu ce sa zic, eu una nu l-am decalotat si nici nu am de gand, daca nu am avut pb l-am lasat in pace.tot vroiam sa iti zic si am uitat, ca te-am tot auzit ca ii faci dus lui Marco, poate ca ar fi mai bine sa ii faci baita acum si sa il lasi sa stea in apa mai mult ( eu il las ca 20 min) si eventual spre sfarsitul baitei sa incerci sa misti putin putzulica si gata, eu asa fac mereu.mi-a zis dr ca e indicat sa ii fac baita macar de 3 ori/saptamana, in rest pot sa fac si dus dar sa stea in apa cu funduletul ca asa i se curata maibien putzulica.Noi dus nu am facut decat o data ca nu-i place, urla la dus, lui ii place sa se balaceasca. Scuze ca m-am lungit in explicatii, daca sunt inutile( in sensul ca am inteles eu gresit faza cu dusul) Pupici de la noi.
silvi_2005 spune:
Am pus si eu ceva poze de la Paste si un filmulet sa vedeti ce "gingas" a fost Alain cu ouale, noroc ca erau de plastic http://www.dropshots.com/silvi2
loren@ spune:
Silvi misto rau, spargatorul de oua..vorba ta, noroc ca erau din plastic!
Eu am bagat niste poze in drop de la curte de ieri, cind inca mai aveam par!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Biancas spune:
Silvi, fain filmul cu oualeMa bucur ca sunteti bine. Ai ramas restanta sa ne spui ce ai rezolvat cu cura aia de slabire (eu nu am uitat) Parca era de 2 sapt si spuneai ca o vei tine intocmai ca acolo. Cate kg ai dat jos?
Cata, faine pozele de la curte . Vad ca ii place sa se dea hutza-hutza. Si Sandra cand era mica avea parul innegal si pe la 8 luni am tuns-o scurt si cu asta am rezolvat problema. Scurt ma refer ca avea frizura.
Giova, superbe pozele, superba locatia. Vad ca lui Marco i-a placut mult ca radea cu gura pana la urechi . Cu putza, eu te sfatuiesc sa tragi tu asha incet la baie cat merge sau cand il schimbi (eu mai faceam si asha) pana cand observi ca il doare si atunci te opresti. Si la Dani i s-a lipit la loc si l-am dus iar dupa vreo 2 luni si nu a mai plans deloc si de atunci e decalotat complet.
Maraki...ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda in privintza putzelor
Irina...eu nu incerc sa conving pe nimeni sa isi schimbe denumirea. Eu spun ca mi se pare stupid ca o fata sa aibe putza. Daca e sa conjugi partile corpului, intradevar putza e de genul feminin, la fel ca mana, piciorare..etc ( o mana , doua maini) Felicitari pt Sabina ca a papat fructe .
Am vazut si eu achiziatia lui Deea si e super faina. Sa o folositi sanatoase, cred ca ii place in ea printesei Daria
Bee, maine sunt hotarata sa fac lasagna, sa speram ca imi iasa nu ca data trecuta. Mi-ai scris acolo 2 conserve de rosii decojite dar vreau sa cumpar rosii proaspete. In caz ca vezi mesajul sa imi spui te rog cat sa cumpar ca eu nu folosesc conserve la mancare deobicei, prefer sa le cumpar proaspete.
Moni, dormitezi?
Azi am dormit si eu si nu am mai avut chef sa ies afara plus ca bate vantul si Dani iar e cu secretzii, se trag de vantul de ieri. Ieri era tot rosu in obraz, piscat de vant.
Cobor jos la magazin sa imi cumpar carne tocata, o las pe Sandra cu Dani, sper sa nu faca prostii mari. Azi s-a trezit Dani , a dormit de la 13 la 15.30 si nu l-am auzit si l-a luat Sandra si a stat cu el si eu m-am trezit la 16.30 Am fata mare deja...Chiar am vazut zille trecute o fetitza in clasa a 4 isi plimba fratiorul de 6 luni prin cartier si maica-sa era acasa.
Cosmi...tu ai lasa-o pe Bianca sa il plimbe pe Stefan si tu sa stai in casa?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Giova spune:
Cata, Silvi imediat ma uit pe poze.
Bianca chiar vroiam sa te intreb dupa cat timp l-ai decalotat din nou. Marco nu mai plange din a 3-a zi. si asa de cuminte sta cand il curata tati acolo...
Sa ne zici cum a fost cu sandra si dani singurei acasa.
Silvi eu ii fac dus, dar de fiecare data are si apa in cada. caci si lui ii place sa se balaceasca, sa stea cu piciorusele in apa. Si la fiecare dus/baita, cand reuseste Clau il decaloteaza si-l curata in apa, si mai facem odata si cand il imbrac.
Noi am fost in parc. nu m-a sunat italianca.
acum vreau sa fac mancarea pe cand vine Clau. e negru de nervi si vine tarziu de tot. I-a zis unuia din sefi ca vrea concediu si cred ca nu a fost de acord. Nu mi-a putut zice prin telefon nimic.
_
anymony spune:
in primul rind sa raportez si eu...fii-mea doarme de la ora 7!!!!
Am fost afara si era rupta..nici mincare nu a vrut, nici baie nu i-am facut, nici pampers nu am schimbat. parca vad ca se trezeste pe la 10 ...offf offf.. da ce sa fac daca urla!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina