Doctori de care sa NU te feresti

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dynana spune:

Imi poate da cineva informatii despre dr Mariana Bragaru de la Spitalul Ministerului de Justitie? Mi-a fost recomandata si as dori sa aflu mai multe informatii. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Dr. Nanu Honorius - Clinica Hipocrate, Cluj Napoca

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Doctorul Herghelegiu -desi e usor introvertit si cam necomunicativ ,e bun profesionist -si numa refer la ecografii , de unde il stie toata lumea , ci la seriozitate .
Incep sa cred ca problemele care apar la programarea pentru ecografii-fetele care au fost la el stiu la ce ma refer -nu tin de dansul ci de organizarea spitalului la care profeseaza si de nesimtul unora de a apela la ,,sistemul de pile si relatii prin care apar drogarile .

Ii multumesc si il recomand cu caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Dr. Ion Ionut - Maternitatea Giulesti

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

Dr.Dan Raica,din Constanta, un medic foarte bun si mai ales un OM foarte bun, care ma ajutat sa trec de un moment greu din viata mea!
Ii multumesc din suflet si il recomand cu multa caldura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Alexandru Badiu, Municipal.

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by miky_mamica

Buna fetelor,
vreau sa adaug la lista voastra pe d-na doctor Cristina Parpalici de la Spitalul Judetean Ilfov (fostul Titan - b-dul Basarabia) pt ca denota profesionalism si explica pe intelesul nostru al mamicilor nebune!!! toate detaliile necesare si in plus tot timpul intreaba cum te simti, daca mananci, etc. Puteti sa o contactati la clinica Hipocrat unde te simti ca in occident dpdv personal medical si aparatura sau la Spital cand e de garda. Va primeste cu zambetul pe buze si intotdeauna e optimista si incearca sa destinda atmosfera ca sa va puteti simti bine (mentionez ca sunt o mamica care a avut probleme).
O recomand cu toata caldura atat pe dansa cat si spitalul care foarte bine pus la punct in ceea ce priveste maternitatea!!!
Mie mi-a placut mult.

E greu sa fii mamica!

Subscriu!!! Din tot sufletul. Si pemine tot Doamna Parpalici ma are sub aripa! O dragutza si o scumpa. Inca nu am fost la spital, am mers doar la clinica. Sper sa fie ok...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Alexandru Badiu, Municipal.

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Subscriu si eu pentru alexandru badiu!

Alinushca, vino pe la zuze sa ne mai povestesti de tine !!!

Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Ana Maria Nastase - spitalul CF 2 si clinical Medical City.

Cristina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna,

Sunt o graviduta in 21 de saptamani. Pana acum am mers la Medicover la Mihaela Popescu. Recunosc, cu ceva strangeri de inima ca nu prea am citit laude pe aici. In fine, sarcina fiind fara probleme pana acum si eu trecand printr-o perioada cu foarte multe probleme (am pierdut-o pe mami in periada asta) nu am prea avut timp sa "cantaresc" referintele medicilor. Insa dr. Mihaela Popescu va ramane cu foarte putine ore la Medicover (si-a deschis cabinet particular) si programarile sunt infernal de greu de obtinut, m-am gandit ca e timpul sa analizez mai bine la cine voi merge. Am mai vazut pe un forum ca nici nu vine noaptea la nastere, ceea ce iar nu prea imi convine.

In concluzie: sa ma feresc sau nu de ea?
In plus, intre timp, am fost si la o consultatie si o eco la Clinica Romar POlizu la dr. Pascal Basile (recent venit din Germania, dupa 20 de ani de experienta). MIe mi-a lasat o impresie foarte bune. Dar as vrea sa aud si alte pareri daca a apucat cineva sa mearga sau sa stie mai multe despre el, mi-ar fi de folos!

Merci mult!

Miri2007

Mergi la inceput