Doctori de care sa NU te feresti

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb2008 spune:

Buna,

Vine si la mine un bebe. Are 8 saptamani acum. Cum sa imi aleg medicul? Ce spital (Bucuresti) imi recomandati?

Multam'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Desi imi vor sari multe persoane in cap...eu ti-l recomand pe Vladareanu...costa , dar pentru mine a meritat. Am mai postat povestea la subiectul Vladareanu, am ajuns sa fiu pacienta lui accidental si pe ultima suta de metri, dar este un om deosebit care s-a comportat admirabil cu mine chiar daca nu am fost pacienta lui de la inceput. Daca as naste a doua oara tot la el m-as duce

Oana si Cati mica (23.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna

Sunt o proaspata graviduta...si merg la dna dr Dincaref Luiza de la Medlife. A nascut cineva cu doamna doctor?
Eu am fost pana acum la controale ginecologice de rutina si mi-a placut...dar as vrea sa stiu cum se comporta la nasteri, in speta cezariana..

O zi buna tuturor

Alinutza +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_ania05 spune:

Buna fetelor! Stie cineva ceva despre dr. Filipescu de la Sp. Elias?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Dr, Filipescu, este...din ceea ce am aflat de la o prietena, finul lui Vladareanu, au cabinet particular impreuna...este un medic rabdator si amabil, foarte aglomerat, cu tendinta de a deveni doctor vedeta...dar atentie, prietena mea a pierdut un copil...adica l-a nascut MORT din cauza acestui medic....care a insistat sa nu ii provoace nasterea desi ea trecuse cu mult de termenul nasterii si nasterea nu se declansa....bebelusul, se pare ca s-a inecat si sufocat in kk-ul lui. Nu stiu daca asta este o explicatie veridica...stiu insa atat...prietena mea suna si se ducea disperata la el ca nu mai naste si il ruga sa faca ceva si el ii spunea sa mai stea ca nu sunt probleme si ca bb vine cand vrea el....
Pe de alta parte am auzit si multe alte voci care-l lauda si spun ca este un medic foarte bun....eu sunt subiectiva!!! si ca a atare ti-am expus ambele situatii...

Oana si Cati mica (23.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_ania05 spune:

oanamada merci pt raspuns, imi pare rau pt prietena ta.Dr.Filipescu imi supravegheaza sarcina,sper sa fie ok la nastere.

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eu o recomand pe dr Predoi Deliana de la Medlife, o dr de nota 10, am nascut cu ea si mi-a placut tare mult si dr Steriu Mihaela de la spitalul Filantropia, am prietene care au nascut cu ea si au fost foarte multumite iar eu am facut ecografiile la ea si mi-a facut o impresie foarte buna.

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Cluj

Eu am nascut la spitalul STANCA (Ginecologie I), cu d-na doctor Oancea Mihaela. Am venit la dansa la 35 de saptamani si m-a primit, cu toate ca nu ea imi supraveghease sarcina pana atunci. A fost foarte draguta si atenta, m-a chemat periodic la control, pana sa nasc, iar la nastere, m-a asistat si s-a comportat asa cum trebuie, eu am epiziotomie si am facut si fisura de uretra, m-a examinat atent, sa nu ramana ceva inauntru dupa expulzie si m-a cusut foarte delicat, a vorbit cu mine tot timpul, a glumit. Pe urma, cat timp am stat in spital, a venit tot a doua zi sa ma controleze si sa vada cum sunt. Nu regret banii pe care i-am dat dansei, pentru ca a fost acolo cand am avut nevoie. E tanara si poate are mai multa rabdare decat altii.

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna seara.

Am nascut acum un an cu Dr. Catalin Petru Haiduc, la Filantropia, pe care il recomand din toata inima.
Este un medic si un om deosebit.

Nastere usoara tuturor si multa sanatate la mamici si bebelushi.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 11 lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MAMANICO spune:

Buna mamicilor si viitoarelor mamici.
Am nascut acum aproape 3 ani o fetita cu dl.dr.Tutunaru si ii multumesc foarte mult pentru tot ce a facut pentru mine. Acum sunt iar insarcinata dar nu vreau sa mai merg la el pentru ca am inteles ca s-a schimbat foarte mult. A devenit super aglomerat si nu vreau sa stau 3 ore in fata cabinetului pentru o consultatie de 2 minute, timp in care mai vorbeste si la telefon. Asa ca sunt in cautari de alti doctori buni si am citit aici recomandari f.bune despre spitalul Filantropia. Le-as ruga pe pacientele mai recente ale dl.dr. Hamid sa-mi zica si mie daca il recomanda sau nu.

Mergi la inceput