Doctori de care sa NU te feresti
Raspunsuri - Pagina 33

Eseea spune:
Paula, uite aici un subiect numai despre Filantropia.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109287
Mami de fetita
si de baietel
21+

Gwendoline spune:
Buna,
Chear nu stie nimeni despe doctor Bratila Elvira , nimani nu a nascut cu dansa?
Va multumesc
Gwendoline poze noi
Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarcinata 26 saptamani

pomemeca spune:
da, este o idee f buna sa aducem multumiri doctorilor care ne-au ajutat si in felul acesta sa ii recomandam si altora pentru a nu trece prin momente traumatizante.
eu multumesc de 2 ori dr PUIA SORIN dela Giulesti, intr-adevar un adevarat profesionist, desi cateodata nu are timp sa stea poate cat ti-ai dori sa raspunda la toate nimicurile, dar daca te duci la el esti sigura ca te lasi pe maini bune.
De asemenea recomand cu caldura pe dr. Ciprian CRISTESCU tot de la Giulesti, care a "crescut" langa dr. Puia si a invatat f multe de la dansul.

dorina44 spune:
Doamna doctor de la Polizu, CARMEN RADULESCU este cel mai minunat doctor si om !
Si a fi om in ziua de azi e mare lucru !
Bravo !

Plius spune:
Buna mamicilor si viitoarelor mamici! Sunt noua pe acest forum, inca nici nu m-am lamurit bine cum sa gasesc ceea ce imi trebuie si nici nu stiu daca am nimerit bine, insa sper sa ma ajutati voi!
Sunt insarcinata (prima sarcina), joia aceasta facem fix 6 saptamani si inca nu avem un medic al nostru. Am facut deja un set de analize si 2 eco, insa asi vrea sa gasesc un medic bun la spit Euroclinic. Ma poate ajuta cineva in acest sens? Va multumesc de acum si va pup!
Lusa 6

blanca000 spune:
De dr. Isreb Nayel ce parere aveti? Si despre maternitatea CF? 6+
Bubi mic
Nunta noastra 2004

oanamada spune:
Eu cand am ramas insarcinata m-am dus la Nayel..pentru ca erau multe care-l laudau pe forum...si am luat teapa...l-am schimbat repede...adica dupa a doua vizita la el..nu vorbeste cu tine....parca trebuie sa-i pui intrebari ajutatoare...ori eu nu asta imi doream....sa pun intrebari ajutatoare...asa ca daca iti doresti un medic cu care sa te sfatuiesti si care sa-ti spuna diverse lucruri din proprie initiativa....nu este el acela!
Oana si Cati mica (23.08.2007)

adrianafedorca spune:
buna
a nascut cineva cu dr mihailescu de la giulesti?
multumesc
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 9+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

crys15 spune:
buna
sunt noua pe forum si as dori sa stiu, daca o stie cineva pe Alexandra Stroe de la Elias