Doctori de care sa NU te feresti

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edith27 spune:

Eu am mers la ambele sarcini(chiar daca le-am pierdut) la domnul doctor Octavian Rotaru de la Elias .Este devotat carierei de medic ,te supravegheaza cu mare atentie,are rabdare sa te asculte,sa te sfatuiasca ce e mai bine pentru tine, rspunde oricand la telefon nu conteaza ca e zi sau noapte.Nota 10 pentru dansul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jolieangely spune:

Buna Ciresica5, sper sa ne auzim curand si sa imi dai vesti bune. Sper ca Dr. Botica sa mai umanizat intre timp, ca tare scortos mai era. Acum sincer sunt suparata, sa intors dr mea din concediu, am sunat sa intreb ce sa fac in continuare si mi-a spus sa intrerup luna asta tratamentul si sa ne vedem in perioada fertila la eco. Daca nu este la spital ma cheama la cabinet. Dragutza de ea, are cabinet in Militari si eu lucrez in Baicului, iti dai seama ca fac o zi pe drum la ce aglomeratie este. Tu stii ceva de inseminare, sau vreuna dintre voi fetelor stie sau a facut? Ma gandeam sa-mi mai acord 2 luni si daca nu se intampla nimic sa incerc si varianta asta.
Asa este ciresica5, nimic nu este intamplator pe lumea asta.
Te pup si astept vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetelor...am fost la dr Mihailescu Cosmin Iuliu de la Sanador la consult si echo si mi-a gasit un polip endometrial care trebuie scos prin histeroscopie...mi-a placut de el este ff rabdator si iti explica tot ce nu intelegi...intrebarea mea este "sa ma las pe mana lui pt interventia asta?"pt ca nu este asa cunoscut datorita faptului ca este si ff tanar...nu prea stiu incotro sa ma indrept...poate imi dati un sfat...multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Buna fetelor! Sunt graviduta si am 28 de saptamani . M-ar interesa daca a nascut cineva cu D-na dr. Dincaref Luiza de la Medlife .

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Dr FLORESCU FLORIN - Spitalul Municipal - TARGOVISTE / DAMBOVITA - super dr, super OM!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Am si eu o propunere, sper sa nu va suparati pe mine.
La inceputul fiecarui capitol cu dr de care sa te fereste/nu te feresti sa facem o listuta cu toti dr din capitol, asa cum apare la gravidute listuta cu toate.
Asa este mai usor cand cautam un anumit medic, nu mai trebuie sa citim tot sa vedem daca este /nu este acolo .
va pupic si sper sa fie posibil

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

buna fetelor!Ai o idee excelenta iza.Am si eu o intrebare stie cineva ceva despre Doctora Stoenescu de la spitalul 2 Craiova? .Va rog mult fetele din craiova ajutati-ma daca stiti ceva.Va si mai vb.
Rodica+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Buna fetelor!Poate cineva sa-mi recomande un medic la Filantropia?
Am auzit lucruri bune despre doamna dr. Bari. A nascut cineva cu dansa? Eu am aproape 30 de saptamani si inca nu m-am hotarat cu cine sa nasc.
Merg la o dr care mi-a urmarit sarcina de la inceput dar nu imi inspira incredere si incep sa intru in panica .

Va pup!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Buna fetelor,
Sunt mama unui pici de 3 ani si 7 luni (nascut cu domnul dr. Decebal Hudita, la Cantacuzino), si sunt insarcinata in 20 de saptamani, iar sarcina imi este urmarita de acelasi doctor. Il recomand cu multa caldura. Este un om extraordinar si un profesionist desavarsit! Ii multumesc din suflet pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paul@ spune:

Buna, :) as avea si eu niste intrebari legate de D-nul Dr. Viorel Calciu de la Filantropia. O sa nasc cu dansul, dar as mai vrea sa imi spuna si mie cineva care a nascut cu el cum se comporta in sala de nasteri, cat de repede vine, daca are un tarif anume. Si daca stiti si cum arata noile saloane si rezerve de la Filantropia.

Multumesc.

Mergi la inceput