Doctori de care sa NU te feresti
Raspunsuri - Pagina 28

zaizak spune:
mersi eseea am citit!!!!!!!!!!!! mie mi-a fost recomandat de cumnata mea,imi place cum se comporta cu pacientele fata de ce imi povesteste fina mea de unu de la polizu e super bine cu catalin.tu cind nasti?

zaizak spune:
eseea scuze acum am citit ca tu ai nascut. unde ai nascut la filantropia sau euroclinic?

BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zaizak mersi mult!!!!!!!!!! unde o sa nasti bravegirl la filantropia sau euroclinic si cind trebuie sa nasti? ![]() |
Nu stiu inca unde o sa nasc pt ca am o sarcina cu risc. Daca, Doamne fereste, nasc prematur, voi naste sigur la Filantropia. Ar trebui sa nasc la sfarsitul lui noiembrie...dar sa vedem cand o vrea bebelina sa vina.
==========
Corina

My baby
Albumul meu

zaizak spune:
eu trebuie sa nasc la sf. lunii martie,mi-a zis ca daca vreau neaparat cezariana trebuie la euroclinic {si vreau cezariana!!}.am vazut noua aripa de la filantropia, super tare.oricum bafta multa si mai vorbim!!!!!

Gwendoline spune:
Buna tuturor,
Eu voi naste la inceputul lu martie la Euroclinic,deocamdata mi_am facut ecografiile le doamna doctor Bratila Elvira. Stie cineva ceva despre ea?
Ezit sa nasc acolo sau in alta parte ,si cu ce doctor asta e si mai greu!
Va multumesc pentru ajutor!
Gwendoline
Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarsinata

Eseea spune:
Zaizak,please, ca sa nu monopolizam subiectul intra la subiectul urmator si povesteste-ne si noua despre noua aripa, ca zici ca ai vazut-o!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109287
my baby

silvi8 spune:
Dr. Eduard Balasa- Medgidia
il recomand cu tot respectul si caldura tuturor fetelor din constanta, tulcea sau imprejurimi.
in martie dupa ce nasc va spun si cum a fost la nastere dar am toata increderea ca va fi f bine.
silvi 16 +
VINE BEBE
POZE

sabinel spune:
dr gabriela zoican - bacau. o super doctorita si un om cu suflet mare. am nascut fata cu ea,a venit in fiecare zi sa ma vada si a venit personal sa-mi scoata firul, nu le-a lasat pe asistente. o femeie exceptionala, pe care o recomand din toata inima
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

mychydutza spune:
caut informatii despre DR.POIANA de la POlizu. cum e la nastere? vine la orice ora? ce tarife se practica in Polizu, ma intereseaza dr. in special. multumesc.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!