Doctori de care sa NU te feresti

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

mersi eseea am citit!!!!!!!!!!!! mie mi-a fost recomandat de cumnata mea,imi place cum se comporta cu pacientele fata de ce imi povesteste fina mea de unu de la polizu e super bine cu catalin.tu cind nasti?

Mergi la inceput

eseea scuze acum am citit ca tu ai nascut. unde ai nascut la filantropia sau euroclinic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui zaizak

mersi mult!!!!!!!!!! unde o sa nasti bravegirl la filantropia sau euroclinic si cind trebuie sa nasti?

Nu stiu inca unde o sa nasc pt ca am o sarcina cu risc. Daca, Doamne fereste, nasc prematur, voi naste sigur la Filantropia. Ar trebui sa nasc la sfarsitul lui noiembrie...dar sa vedem cand o vrea bebelina sa vina.

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

am nascut la Filantropia, a fost super ok. Bafta!

my baby

Mergi la inceput

eu trebuie sa nasc la sf. lunii martie,mi-a zis ca daca vreau neaparat cezariana trebuie la euroclinic {si vreau cezariana!!}.am vazut noua aripa de la filantropia, super tare.oricum bafta multa si mai vorbim!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna tuturor,
Eu voi naste la inceputul lu martie la Euroclinic,deocamdata mi_am facut ecografiile le doamna doctor Bratila Elvira. Stie cineva ceva despre ea?
Ezit sa nasc acolo sau in alta parte ,si cu ce doctor asta e si mai greu!

Va multumesc pentru ajutor!

Gwendoline

Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarsinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Zaizak,please, ca sa nu monopolizam subiectul intra la subiectul urmator si povesteste-ne si noua despre noua aripa, ca zici ca ai vazut-o!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109287

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Dr. Eduard Balasa- Medgidia

il recomand cu tot respectul si caldura tuturor fetelor din constanta, tulcea sau imprejurimi.
in martie dupa ce nasc va spun si cum a fost la nastere dar am toata increderea ca va fi f bine.

silvi 16 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

dr gabriela zoican - bacau. o super doctorita si un om cu suflet mare. am nascut fata cu ea,a venit in fiecare zi sa ma vada si a venit personal sa-mi scoata firul, nu le-a lasat pe asistente. o femeie exceptionala, pe care o recomand din toata inima

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

caut informatii despre DR.POIANA de la POlizu. cum e la nastere? vine la orice ora? ce tarife se practica in Polizu, ma intereseaza dr. in special. multumesc.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput