Doctori de care sa NU te feresti
Raspunsuri - Pagina 27

Fournicutza spune:
ille, poti te rog frumos sa iti activezi pm?si eu sunt urmarita tot de dr herescu si as vrea sa te intreb cate ceva, te rog mult mult de tot

ille spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fournicutza ille, poti te rog frumos sa iti activezi pm?si eu sunt urmarita tot de dr herescu si as vrea sa te intreb cate ceva, te rog mult mult de tot |
fournicutza, ti-am trimis un mesaj privat

raluk.m spune:
Doctor de nota 10 in Tg Mures, chiar daca este f . tanar: SZASZ FELIX. Datorita lui am acum un baietel sanatos. M-a ajutat chiar daca toata sarcina mi=a urmarit-o alt doctor. Numai de bine. De asemenea, cine naste la Spitalul Judetean in Tg Mures si are probleme cu lactatia, sa o roage pe d-na asistenta (sau infirmiera, nu stiu sigur) Maria G. sa o ajute. O doamna de nota 10, careia ii datorez faptul ca si in prezent, dupa 7 luni, imi alaptez baietelul.

rnico spune:
citat din mesajul lui anda27 buna! sunt insarcinata in 20 de saptamani si merg la dna dr Corina Grigoriu- CMU/Municipal. imi poate da cine mai multe informatii referitoare la ea? Eu sunt multumita pana acum insa s vrea sa aud si alte pareri ![]() |
eu am nascut in 2007 prin cezriana cu d-na dr corina grigoriu (la municipal)si am fost f multumita. acum la bb2 tot la dansa m-am dus sa imi urmareasca sarcina si sa facem din nou (cand va veni timpul) o cezariana
sarcina usoara
mami de alesia (23oct2007) si bb2(dnp18mai2009)

alexa-rozi spune:
Dr.Massawi Tarig de la spitalul Judetean Ilfov,un medic foarte bun despre care vad ca nu prea sa vorbit.Inspira incredere,este foarte calm ,iti explica tot ce vrei si ce e mai important e faptul ca raspunde la telefon.Mie mi-a dat nr.lui de telefon de la prima consultatie desi nu cotizasem inca cu nimic.Este un medic foarte dedicat meseriei.Recomand cu incredere spitalul care este foarte curat,personalul este de nota 10.Si sunt medici foarte buni acolo,dar probabil ca nu foarte multa lume stie de acest spital.

alexa-rozi spune:
si mai adaug pe doamna dr.Dragu tot de la Ilfov,e foarte draguta si foarte iute,zici ca e argintul viu.Si vb foarte frumos cu pacientele ei

BraveGirl spune:
citat din mesajul lui zaizak buna!!!!!!!!!! stie cineva de dr.haiduc catalin de la filantropia? mersi, |
Eu o sa nasc cu el. Sunt f multumita. E genul de medic care are grija de pacientele lui, iti raspunde la telefon, e rabdator...
La subiectul "Nasterea unei stele" este un topic despre dr.
==========
Corina

My baby
Albumul meu

Eseea spune:
Zaizak
, uite aici subiectul despre dr Haiduc, ti-l recomand cu caldura,si eu am nascut cu el, e un dragutz :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107262
my baby

zaizak spune:
mersi mult!!!!!!!!!! unde o sa nasti bravegirl la filantropia sau euroclinic si cind trebuie sa nasti?