Doctori de care sa NU te feresti

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

mishusialex iti recomand dl dr Razvan Stanca la care am fost si este un dr implicat si dedicat, cel putin asa l-am perceput eu. Are multe rabdare si iti explica tot ce intrebi. Am prietene care au nascut cu el si au spus ca la nasterea normala vine si la cezariene face chiar opere de arta. Daca nu nasteam la Bucuresti nasteam cu el mai mult ca sigur. Oricum, la anul in vara se deschide si in Constanta o clinca particulara si ....nu se stie....poate al treilea copil il nasc cu el.
Are consultatii la Iriadi.

Sper sa te fi ajutat.

Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

citat din mesajul lui pupalar

Buna tuturor
Eu sunt o pacienta a domnului doctor Teodor Leonte si sunt foarte multumita de dansul. Are rabdarea necesara sa imi raspunda la toate intrebarile, nu se grabeste nicioadata ca are si alte paciente. De el nu am auzit in Constanta dar am citit multe despre el pe acest site . Sunt insarcinata in 3 luni si printr-un noroc am ajuns la dansul ... O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna.
Acu 30 de minute am aflat ca sunt pregnant .
Gasesc pe cineva din Buzau? Vreau sa vorbesc cu un dr bun care sa-mi dea primele sfaturi. Apoi recunosc faptul ca o sa caut un dr in bucuresti. Nu am incredere in maternitatea din Buzau. Dar pt inceput, pt o discutie vreau sa ma duc la un dr bun in buzau (daca exista).
multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

buna, ti-am trimis un mesaj PM, putem vorbi mai mult daca vrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany_axy spune:

Numai bine tuturor mamicilor si viitoarelor mamici eu sunt o viitoare mamica in 12saptamani si asi avea si eu cateva intrabari pt voi cele care ati trecuti prin aceasta etapa. dr mae este Pintilie Madalina de la maternitatea Bucur, trebuie sa fac "bitestul" saptamana viitoare si asi vrea sa-mi spuneti cum este.
Nu am vazut nimic scris despre dr Pitnilie Madalina, imi puteti spune daca o stiti cu este? pana cum sunt cat de cat multumita dar nu pot spune ca sunt foarte incantata cum am citit de la voi despre alti medici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rabiatiron spune:

buna stie cineva despre d-na dr dumitrescu ruxandra de la cantacuzino
adresa mea de mes rabiatiron@yahoo.com
nu prea stau la net
sarut mana mult astept ras de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzana80 spune:

DAR DE DOCTORII DIN PITESTI, CE PUTETI SPUNE?SE MERITA SA TI URMARESTI SARCINA SI SA NASTI IN PITESTI? MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNSURI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Buna! as dori sa aflu si eu mai multe despre dna dr Turcan Viorica..de la Caritas...stie cineva ceva??

Denisa bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Dr. Cezara Bucur (Giulesti)- am ramas insarcinata prin procedura FIV din prima. Ii sunt vesnic recunoscatoare.
Dr. Voiculescu Elena (Clinica Elite + Spitalul ELias) - este cel mai dedicat medic din cate cunosc. O recomand cu mana pe inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

dr pop ioana, galati.

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png

Mergi la inceput