Doctori de care sa NU te feresti

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zambila spune:

Salut gravidutelor!!!! Sunt o viitoare mamica in 7 saptamani. Sper sa nu nasc in Romania dar in cazul in care se intampla asta as alege doi doctori: Dr. Szente Ladislau din botosani si Dr Pelinescu directorul spitalului filantropia si acum lucreaza la Medlife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Buna! as dori sa aflu si eu mai multe despre dna dr Turcan Viorica..de la Caritas...stie cineva ceva??

Denisa bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia79 spune:

Salutare tuturor!A nascut cineva la Euroclinic cu Dr.Ana Maria Chiscop?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

As vrea sa aflu si eu cateva pareri despre Mat. BUCUR. Ce conditii sunt?? A nascut cineva cu doctora IGNAT????

11*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconst spune:

daca sunteti insarcina sau dorita sa luati aceasta hotarare, apelati cu incredere la dr.Eduard Balasa Medic Primar Obstretica Ginecologie
nu veti regreta pentru alegerea facuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monia_s spune:

Buna,
Va recomand 2 medici extraordinari de la Giulesti, Dr. Indiana Pelin si Dr. Ciprian Cristescu. Prima sarcina am nascut in 2 ore si 20min si m-am refacut imediat. Dr. Pelin face nasteri si la Euroclinic, iar personal nu as mai merge la Giulesti niciodata decat pentru cei 2 medici. Urmeaza sa nasc in octombrie cu dr. Pelin la Euroclinic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diviana spune:

Buna ziua,
Sunt incepatoare in meseria de burtica si de forum-ista, asa ca va salut cu drag! La lista inceputa de voi cu doctori minunati va rog sa adaugati si pe doamna doctor Luiza Pljakic, din Timisoara. Este o femeie si un profesionist extraordinar. Merita sa ii faceti o vizita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Hello la toate burticile!

De dna doc. Mirela Ranga de la Giulesti, ce stiti?
Cum se comporta cu pacientele? Eu voi naste cu ea prin ceazariana.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela86ifr spune:

vreau si eu un medic din focsani. cine cunoaste ....va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Buna fetelor!

Stie cineva ceva despre Dr. Georgian Mihaela de la spitalul Caritas?

Mergi la inceput