Doctori de care sa NU te feresti

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cassandra08 spune:

Buna,

multumesc de informatii. Voi incerca la doamna Monica Cirstoiu.

Intre timp am fost la dna Doctor Indiana Pelin, a fost draguta si rabdatoare, doar ca, consultatia + ecografia au fost 200 lei, si mi-a zis ca vrea sa ma vada lunar si la fiecare consultatie va fi si cate o ecografie. Mie una mi se pare un pic cam mult, atata vreme cat sarcina se dezvolta normal. Dar va cer si voua parerea. O alta nemultumire ar fi legata de primul set de analiza, l-am facut la clinica Matei basarab, asa cum mi-a indicat doamna doctor, si m-au costat 1000 lei, un pic cam mult :(.

Voi cam cat platit pe o consultatie, ecografie si cat v-a costat primul set de analize. Ma gandesc ca daca pt analize am dat atat de multi bani atunci trebuie sa fac credit pt nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefi289 spune:

In sfarsit,s-a intamplat minunea:astept un BB,sa-mi ajute Dumnezeu (si voua)sa duc sarcina la bun sfarsit,am 5 sapt. si merg la Polizu la dr. Ancar Benedict,sunt pacienta lui de cand m-a operat de chist,este super de treaba ,nu e ciubucar si este f. amabil,raspunde la telefon ,iti explica pe indelete tot ce vrei sa stii.Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yannisa spune:

buna fetelor,sunt o noua membra pe acest forum.as vrea sa aflu si eu ce puteti sa-mi spuneti de doctorita codreanu de la spitalul giulesti?va multumesc.eu am aflat de putin timp ca sunt insarcinata si as vrea sa merg la dansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

Buna va zic si eu! Stie cineva ceva despre dna dr Ruxandra Vladescu? Am programare la eco transvaginala ...

S6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

aancuta si eu tot la dl.dr. Cristescu Ciprian sunt si sunt tare multumita de el , e foarte cumsecade si cum ai spus tu iti explica ce nu intelegi cu mult calm , pe deasupra mi se pare tare haios cateodata. Eu sunt in 14 saptamani si sunt hotarata sa nasc cu el. eu sunt mai tot timpul la odeseea de sept oct - daca mai vrei sa vb acolo ma gasesti . Sarcina usoara in continuare si sa ai un bebe sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleramo spune:

ce parere aveti despre dr.Pirvu de la Elias?sunt noua aici si sunt insarcinata in 6 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

e absolut minunat daca ai o sarcina fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

BUNA FETELE

eu nu snt inca mamica dar recomand cu caldura pe Marinescu de la Giulesti....desi unii nu au parere f buna despre el este super ok....daca stii sa te faci inteles si cum sa ii vorbesti....este un super medic....eu am facut o laparoscopie cu el si a fost beton...toata lumea a avutr grija de mine ca eram a lui.....atata cat se are grija in spitalele de stat....si am vazut destule spitale....asa ca mary_adi ti-l recomand....nu cere bani..eu am sunat la spital si m-a programat....prima data e mai greu apoi te programezi normal.....in functie de ceea ce ai de facut.....

luiziana e bine daca nasti in jur de 4 iunie...atunci sunt nascuta eu....e zodie buna tare....cu copii creativi,....dar foarte vorbareti....

pe fetele din constanta le rog sa-mi de-a si mie un ginecolog bun in afara de lutescu...

va pup
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

MIRELA POPA - MEDLIFE - SAU MEMORIAL LIFE HOSPITAL

sunt mamica unui baietel de 7 luni si jumatate asteptat aproape 14 ani.
pe aceasta doctorita am batut-o la cap aproape 3 ani sa raman insarcinata. M-a ajutat enorm si m-a sustinut desi am avut o sarcina fara probleme. O recomand cu o mare caldura intrucat e un foarte bun medic si un mare OM.

Dupa nastere nu mi se deschisese colul asa incat nu aveam Lohii. vreau sa va explic ca desi urmarita de vreo 2 medici de garda .. (deci avea cine sa intervina) a venit de acasa si mi-a desfacut fara anestezie colul .. a fost o experienta de neuitat fara durere si cu o mana fina de aur.

sa va dea Dzeu sanatate Dna Dr. sa aduceti inca multi copii pe lume si sa fiti sprijin multor mamici.

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/sets/72157602376880550/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Vreau si eu sa o recomand pe doamna dr. Demetra Socolov, pentru mamicile din Iasi care intentioneaza sa nasca la maternitatea Cuza Voda. Este un profesionist excelent dar si o persoana cu un suflet mare.

Bia

Mergi la inceput