Mamici din Tg-Mures (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by olim

salutare tuturor
noi suntem destul de bine azi, nu prea am dormit azi noapte ca trebuie sa vina sefu, dar sper sa fie o zi buna azi.
Aseara am primit de la vecina mea, care e romanca si ea, un body si o babetica asa faina, si fie-sa, are 3 ani, imi zicea ca asa mult ma iubeste si pe mine si pe bebe.Imi venea sa o manac toate.As poate am nasi la bebe, ca cei de botez......
sa ne spui cum a fost la ecografie? te pup
criss, eu nu prea cred ca merita sa dai programul pe care il ai pentru 1-2 milioane in plus, mai ales ca si volumul de munca cred ca va fii mult mai mare.Plus ca locul la stat e ceva sigur, si il ai oricand, dar la pariculari nu se stie niciodata, iar aici au contracte de doi lei, adica tot timpul au doar personal tanar.Cantareste bine avantajele si dezavantajele.te pupam
pupam si restul fetelor, si va doresc o zi frumoasa tuturor

+8

Olim, merci de sfaturi, nu ma gandesc sa plec pt. 1 - 2 mil.in plus. Ma gandeam asa, de la vreo 5 incolo , altfel nu are rost, ca e si mult mai departe de casa si imi dau peste cap si tot programul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai 5 milioane merita, dar ai si mai multa munc, si bataie de cap, si te vei alege doar cu stres si nervi in plus, oricum multa bafta si alegerea iti apartine

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:

pai 5 milioane merita, dar ai si mai multa munc, si bataie de cap, si te vei alege doar cu stres si nervi in plus, oricum multa bafta si alegerea iti apartine

+8

Merci

Mergi la inceput

cu placere
fetelor, punem de-o intalneala cand ma duc acasa, ca tare as vrea sa va cunosc.Soacra sta in Dambu, dar ne intalnim unde vreti.Ce ziceti?

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Olim eu stau chear in Dambu asa ca va fi usor sa ne intalnim.

Abia acum puteti vedea pozele, ca am uitat sa fac public albumul

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Pardon <chiar in Dambu>, de la viroza care ma sacaie mi se trage.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:

cu placere
fetelor, punem de-o intalneala cand ma duc acasa, ca tare as vrea sa va cunosc.Soacra sta in Dambu, dar ne intalnim unde vreti.Ce ziceti?

+8

Eu de acord

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

soacra sta pe Magurei.Eu nu cunosc fff bine orasul, dar il stiu mai bine decat sotul meu.Mie imi placea sa ne plimbam sus in parcul de langa Facultatea de Medicina, dar cred ca pt voi cum aveti copii ar fii bine in Tudor, acolo parca era un parc pt copii, sau de ce nu la patinoar, scuze dar nu imi vine in minte numele, stiu ca e si strand vara.Ce ziceti?
Abi astept sa va cunosc pe toate

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:

soacra sta pe Magurei.Eu nu cunosc fff bine orasul, dar il stiu mai bine decat sotul meu.Mie imi placea sa ne plimbam sus in parcul de langa Facultatea de Medicina, dar cred ca pt voi cum aveti copii ar fii bine in Tudor, acolo parca era un parc pt copii, sau de ce nu la patinoar, scuze dar nu imi vine in minte numele, stiu ca e si strand vara.Ce ziceti?
Abi astept sa va cunosc pe toate

+8

Zici de weekend, asa cred mie imi place mult acolo - si la Carola cred...

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

da, de weekend zic, aveam un lapsus

+8

Mergi la inceput