Mamici din Tg-Mures (2)
Raspunsuri - Pagina 26
canuta-om-sucit spune:
Salutare!
Se vede ca vremea frumoasa v-a tinut afara ![]()
Vin si eu la intalneala, m-am gasit cu Kover, nu prea am apucat sa discutam ca fiu-miu e argint viu, asa ca scuze
.
Azi e a doua zi de cresa, o alta incercare, sper sa fie reusita.
Sunt ocupata pana peste cap, dar mai intru eu si va mai scriu.
Va pup!
kover spune:
quote:da!da!ne-am intilnit, datorita nazdravanului Dimitrie. Aura era surprinsa ca sta Kristian foarte linistit,cumintel in nisip.asa sint fratiorii mai mici:mai linistiti,ca Robert....deci pe 2 iunie, 16-16.30,ne intilnim la weekend.eu o sun azi pe olim.criss,aura;va trimit nr. meu de tel,in cazul in care nu ne gasim.daca ploua terase sint o gramada.azi nu mai intru,mergem la clubul de joaca.
Originally posted by canuta-om-sucit
Salutare! Se vede ca vremea frumoasa v-a tinut afaraVin si eu la intalneala, m-am gasit cu Kover, nu prea am apucat sa discutam ca fiu-miu e argint viu, asa ca scuze
.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.
kover spune:
quote:multa sanatate lui Ianisin legatura cu costumatia,nu am idei dar stiu ca am vazut undeva accesorii pt.indian,undeva pe la jucarii,ce ma enerveaza ca nu-mi aduc aminte
Originally posted by dianarus78
n-am apucat sa intru de 1 saptamana buna, ianis a fost bolnav, de 3 zile si marc s-a imbolnavit de la frate'su si am avut fix zero timp liber.deci n-am citit nimic si nici acum nu pot sta, poate la amiaza cand doarme piticul.big problem: ianis are serbare la gradi sapt viitoare, ieri am aflat.e prima lui serbare, cica tre sa-l imbrac in costum tematic, reprezentativ pt un popor, civilizatie, gen "indian", "eschimos" etc. imi trebuie idei, da' urgentnu stiu de unde sa-i iau asa ceva!bey, e si prima mea serbare,
asa ca fiti miloase si veniti repede cu helpu'.
![]()
![]()
si mai aveam ceva de zis.daca intalneala voastra a ramas pe w-end-ul asta cu regret va zic ca am o zi de nastere la prietena mea cea mai buna, chiar azi e ziua ei (si o face in w-end la cabana la sovata) si am 2 nunti, care sunt obligatii! nici nu stiu cum sa ma impart
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

.era un set cu chestia aia pe cap si ceva arc,etc..am mai auzit mamici care inchiriaza pt.carnaval de la teatrul de papusi,
kover spune:
am sunat-o pe olim;si am ramas pe 2 iunie orele 16-16.30,sa ne intilnim la weekend.teoretic i-am spus ca vom fi pe la terenul de joaca,dar o sunam sa-i spunem pe unde sintem.
delia grozav spune:
Eu, cu parere de rau, nu pot sa vin la intalnire, ca mergem la munte cu niste prieteni.
Am avut doua duminici garda plus miercuri intre, inca nu mi-am revenit. In ultimele 2-3 saptamani s-au nascut foarte multi prematuri, avem sectia plina ochi si mult de lucru.
Asa ca abia astept sa plec un pic sa ma mai rup de problemele cotidiene.
Mi-am gasit bona. Deja vine a doua saptamana si copiii se inteleg tare bine cu ea.
Acum va las ca s-a trezit Medeea.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni
kover spune:
quote:distractie placuta,vreme frumoasa.las ca o sa mai avem "intilneli".ma bucur ca ti-ai gasit o bona cu care copiii se inteleg,conteaza mult sa stii ca sint in miini bune copiii.
Originally posted by delia grozav
Eu, cu parere de rau, nu pot sa vin la intalnire, ca mergem la munte cu niste prieteni.Am avut doua duminici garda plus miercuri intre, inca nu mi-am revenit. In ultimele 2-3 saptamani s-au nascut foarte multi prematuri, avem sectia plina ochi si mult de lucru.Asa ca abia astept sa plec un pic sa ma mai rup de problemele cotidiene. Mi-am gasit bona. Deja vine a doua saptamana si copiii se inteleg tare bine cu ea.Acum va las ca s-a trezit Medeea.Pozewww.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmuletedede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni
Camelia spune:
Morgen !
Cum a fost la intalnire? Imi pare rau ca n-am fost si eu dar poate reusim sa mai organizam o intalnire in iulie cand vin si eu.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
Biancas spune:
Ei gagici cum fu la intalneala? care v-ati dus pana la urma?
Noi am vizitat Sibiu-ul sambata si Alba-Iulia duminica. A fost super.
In rest totul ok din partea noastra, Dani cam marait cu maselele lui dar trecem si peste asta![]()
O saptamana frumoasa va doresc
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
Povestea nasterii lui Ianis