Mamici din Tg-Mures (2)
Raspunsuri - Pagina 25

Criss75 spune:
Buna dimineata la toata lumea! Poftiti la
.
Noi planuim o iesire la week-end azi inainte de masa, saracul Alex de cand asteapta, dar vremea nu prea tine cu noi. Oricum, se pare ca va fi vreme buna inainte de masa, asa ca o taiem si noi la week-end. Daca veniti pe acolo, ne gasiti cu siguranta.
Week-end placut!

kover spune:
Buna!pustiu pe aici,se vede ca a fost timp frumos ca acum sta pe ploaiehaideti sa ne mobilizam: simbata 2 iunie,este zi de "intilneala" si deocamdata s-au anuntat doar:Olim, Cris,Oana si eu.criss:ce a facut Alex?s-a simtit bine la weekend?

Biancas spune:
Buna fetelor. Multumesc de urari, am stiut la examen
In 2 iunie nu cred ca sunt in oras, bunica mea face 89 ani si cred ca mergem la ea. In caz ca nu mergem probabil voi veni.
Sandra merge in excuersie tot in data de 2, dar noi am vrea sa plecam ca saptamaniile urmatoare tot am examene.. Din 12 incep si termin in 29
, 6 examene.
Maine mergem la gratar undeva pe Mures in caz ca vremea tine cu noi.
Va doresc duminica placuta. la pitici.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Criss75 spune:
quote:
Originally posted by kover
criss:ce a facut Alex?s-a simtit bine la weekend?
A fost superrr! I-a placut, s-a balacit in apa ca o ratusca.
Am stat doar pana la 12, iar pe la 14 am plecat la Sighisoara, ne-am plimbat prin cetate, i-a placut tare mult excursia. Aseara era frant, stors ca o lamaie saracul, a dormit bustean.

Biancas spune:
Noi am fost azi pe malul Muresului, a fost super. Ne-am bronzolit toti. Dani a fost cuminte si a si dormit. I-au iesit coltii la prima masea si sapt asta a fost foarte marait. Ma gandeam ca ar trebui sa ii iasa, din ianuarie nu i-a mai iesit nimic si avem doar 7 dinti si o masea de jumate iesita
.
Am pus poze in drop daca vreti sa ne vedeti.
In principiu mergem la Sebes weekendul urmator, in caz ca nu mergem va anuntz pt intalnire. Imi pare rau ca nu pot fi prezenta
O saptamana frumoasa va doresc .
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Am pus poze in drop daca vreti sa ne vedeti.
Ce frumosi sunteti!

kover spune:
buna! vad ca am ramas trei! deci Bianca nu vine,Criss la ce ora sa punem intilnirea? olim vrea dupa-masa.este bine la 16-16.30?veniti in 2 iunie zi de intilnire.unde sinteti:Delia,Diana rus,iube(Diana t),aura,fetele de departe ce mai fac?Camelia,Oaana,

Criss75 spune:
quote:
Originally posted by kover
buna! vad ca am ramas trei! deci Bianca nu vine,Criss la ce ora sa punem intilnirea? olim vrea dupa-masa.este bine la 16-16.30?
veniti in 2 iunie zi de intilnire.
unde sinteti:Delia,Diana rus,iube(Diana t),aura,
fetele de departe ce mai fac?Camelia,Oaana,
In principiu e bine, numai sa nu vina vreo furtuna, ca in ultimele zile pe dupamasa s-a cam lasat cu ploaie.

lizzy spune:
n-am apucat sa intru de 1 saptamana buna, ianis a fost bolnav, de 3 zile si marc s-a imbolnavit de la frate'su si am avut fix zero timp liber.
deci n-am citit nimic si nici acum nu pot sta, poate la amiaza cand doarme piticul.
big problem: ianis are serbare la gradi sapt viitoare, ieri am aflat.
e prima lui serbare, cica tre sa-l imbrac in costum tematic, reprezentativ pt un popor, civilizatie, gen "indian", "eschimos" etc. imi trebuie idei, da' urgent
nu stiu de unde sa-i iau asa ceva!
bey, e si prima mea serbare, asa ca fiti miloase si veniti repede cu helpu'.
si mai aveam ceva de zis.
daca intalneala voastra a ramas pe w-end-ul asta cu regret va zic ca am o zi de nastere la prietena mea cea mai buna, chiar azi e ziua ei (si o face in w-end la cabana la sovata) si am 2 nunti, care sunt obligatii! nici nu stiu cum sa ma impart
Diana, mami de Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag