Mamici din Tg-Mures (2)
Raspunsuri - Pagina 14
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by canuta-om-sucit
Salutare!!
Parca am mirosit ca se pune de o intalneala, de am aparut si eu. Pai fetelor daca e si pentru copii intalneala haideti La Cupola ca acolo e super pentru copii. Au si spatiu de umblat pentru e si terasa si inauntru si mancarea e tare buna.
...Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Unde e asta?
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
kover spune:
oana:nu stiu cum dar azi nu s-a stricat nimic
.dar si mai important e ca Kristian nu mai e bolnavior,ne-a iesit deodata trei dintisori(colturi) sus.azi e marti deci am fost si la psihopedagog,si acolo avem veste buna : Robert nu mai merge saptaminal pt.ca avem progrese in vorbire.carlin :ne bucuram ca ti-a placut orasul nostru,multumim laudele.olim:facem deci o intilneala,pe soacra-ta las-o in pace ,acum tu si bb sinteti cei mai importanti,asa ca sa nu-ti pese de ea!amenint-o ca pui trupa DC sa
sau
.aura:interesant nickname.sanatate puiutului.a mai fost la cresa sau acum incepeti?
olim spune:
oricum are detectivi pe DC care o anunta tot ce scriu despre ea
, stie si la ce ore scriu si continutul, dar putin imi pasa.
Oricum pentru mine nu este decat mama sotului si nimic mai mult
, mi egal de ea si de restu, asa ca asta e![]()
Plus ca mai nou am si sotul de partea mea, ca vede ca am dreptate.DAR CEA MAI BUNA RAZBUNAREA E INDIFERENTA, CA VAD CA ASTA O DOARE CEL MAI TARE, de asta vreau sa fac o vizita scurta la mures, si sa profit de situatie sa ma intalnesc cu voi.Vreau sa fie o sambata sau duminica, ca asa nu trebuie sa dormim la Mures![]()
va pup
maine mergem la primul ecograf, sa tineti pumnii![]()
+11
OanaRusu spune:
Olim, abia astept sa-mi spui de eco ![]()
Carola las' ca trec ele ceasurile rele
si nu se mai strica nimik!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Criss75 spune:
Olim, iti tinem pumnii. La mine primul eco a fost un moment de care imi amintesc mereu cu placere, cu atat mai mult cu cat nici nu stiam ca sunt insarcinata, si cand dr. si-a pus coatele pe genunci, si a facut un "Hmm", apoi a zambit si a zis "e sarcina" am crezut ca lesin. Noroc ca eram intinsa pe patul acela ca altfl as fi cazut
.
Apoi a zis "are 14-15 saptamani, uitati cum ii bate inimioara", si eu m-am topit si m-a apucat plansul.
lizzy spune:
oana, marc n-are inca 5 luni, suntem la inceputul diversificarii si e
... greu... inca... si papa la 3 ore...
zi-mi ce oferta ati prins pentru creta? agentie, destinatie, pret, ce include... ma interesez pt parintii mei...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by kover
oana:nu stiu cum dar azi nu s-a stricat nimic.dar si mai important e ca Kristian nu mai e bolnavior,ne-a iesit deodata trei dintisori(colturi) sus.
Asa a facut si Paul la fiecare dinte/maselutza (ca are 2 maselute acuma) - un fel de raceala de nu-i mai dau nimic acuma decat sters nasul si rabdare - nici macar nurofen, ca i-am dat deja prea mult.
Asa ca, felicitari

quote:
azi e marti deci am fost si la psihopedagog,si acolo avem veste buna
: Robert nu mai merge saptaminal pt.ca avem progrese in vorbire.
Super!!!

o sa-si dea drumul si n-o sa-l mai puteti opri!!! Frate-meu asa a facut Vine concediul... vine concediul!!!!! Abia astept!!!
Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by Criss75
Olim, iti tinem pumnii. La mine primul eco a fost un moment de care imi amintesc mereu cu placere, cu atat mai mult cu cat nici nu stiam ca sunt insarcinata, si cand dr. si-a pus coatele pe genunci, si a facut un "Hmm", apoi a zambit si a zis "e sarcina" am crezut ca lesin. Noroc ca eram intinsa pe patul acela ca altfl as fi cazut.
Apoi a zis "are 14-15 saptamani, uitati cum ii bate inimioara", si eu m-am topit si m-a apucat plansul.
Ce frumos!!!!
mi-e dor.... de sarcina ....

Asa, deci eu am sa ma intorc in 1 iunie seara - deci sambata ar fi sansa mea sa va vad, ca probabil duminica plecam devreme la Cluj - la nunta - de unde revenim seara (probabil).
Sau, in restul sapt 1-8 iunie
Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
oana, marc n-are inca 5 luni, suntem la inceputul diversificarii si e... greu... inca... si papa la 3 ore...
zi-mi ce oferta ati prins pentru creta? agentie, destinatie, pret, ce include... ma interesez pt parintii mei...
Diana, mami deMarc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Imi amintesc cum era la 4-5 luni
Oferta e ca mergem impreuna cu prietenii nostri de pste ocean - nu i-am vazut de mult, amandoua am nascut recent, si abia astept sa ne privim pruncii la joaca
De costat, ne costa destul de mult, se poate gasi mult mai lejer, dar o sa stam in vila numai noi, doua familii, intr-o zona mai putin turistica - superba evident fiind vorba de Creta.
Oana Rusu - mamica de
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
Ce frumos!!!!
mi-e dor.... de sarcina ....
Si mie ...

Aura si samburelu' Dimitrie