FIV 115
Raspunsuri - Pagina 9
madalina28 spune:
LILIANA,sincer imi pare rau pt nereusita ta sigur data viitoare va fi bine,capul sus Dumnezeu nu te va lasa si cu siguranta vei avea bebele tau.
Madalina
si maine e o zi...
KoraPop spune:
Am vorbit cu d-na Matei si mi-a spus ca inca estradiolul e cam mic 384,dar LH-ul e bun si permite stimularea in continuare,asa ca ....merg in continuare cu 4 fiole de menogon si maine la eco vrea si d-na Matei sa vina sa se uite la foliculii mei.Si la fel pt inca o d-na va veni si d-na Matei la ecografie si vom stabili cum procedam in continuare.
Kora
CARPE DIEM!
sunshine4ever spune:
Kora Pop, mult succes a ai , sa dea DD sa fie bien, tin pumnii stinsi strinsi
DM
M Oana spune:
Liliana
Avaloane Monseniorul mereu imi spuneA, ca el nu ma taie laparoscopic, dar eu tot insistam ca vreau sa stiu cum e cu trompele, mai ales ca stiam teoriile lu' Tutu despre "piciorusele/cilii", care exista pe trompe, dar pot fi nefunctionale si de aici se poate stabili, daca poti, sau nu, sa concepi un copil in mod natural, cu trompele din dotare.
Eu prin laparo doar trompele as fi vrut sa le verific, dar la ce ai scris tu, parca as sta in banca mea. Pe ovare nu cred ca are de ce sa intervina, dar stiind si eu cazuri care dupa laparo au fost mai rau decat inainte, parca as sta in banca mea cu laparo si as face numai histero.
In cazul nostru, ramane suspect faptul ca de atatia ani nu am ramas nici macar o data, in mod natural, si tare imi doresc sa aflu o explicatie.........[ttv
Eu incep sa culeg rezultatele de la analize.
Cum va tot spuneam, eu aveam mainile si picioarele ingrozitor de intepenite pe perioada FIV-ului, in cursul noptii. Desi calcemia era la limita maxima, eu am tot suspectat o lipsa de calciu si am luat calciu la greu, dar intepenelile mele parca mai rau se inteteau.
Medicul de familie m-a zis ca si lipsa de magneziu poate da astfel de stari, iar azi am vazut pe foaia de analize ca am magneziu la limita inferioara. Desigur, magneziu suplimentar nu am luat deloc, decat doza din elevit, insa eu chiar aveam nevoie de doze mari de magneziu. De la aceasta carenta se explica si nervozitatea mea si multe alte stari...
De cate ori mergeam la farmacie, tot imi venea sa cumpar magneB6, dar tot ezitam. Cand am cumparat, am ajuns cu el acasa si am vazut ca scrie in multe locuri "interzis in sarcina", fapt pentru care l-am facut cadou instantaneu, ca eu nu vroiam sa risc......
Azi a donat si al meu 7 fiole de sange pentru a vedea cum sta cu sanatatea generala si era chiar tare incantat de fapta lui de glorie. Numai in functie de aceste analize il mai pun sa ia ceva, macar sa-l stiu sanatos, daca de copii tot n-om avea parte, indiferent de strofocarile noastre, ori cu atat mai mult cu cat ne dorim copii sanatosi si ar trebui sa fim si noi apti dpdv medical, sa-i crestem.
Eu de la ora asta nu mai mananc nimic pana maine, cand ma duc sa donez sange pentru antifosfolipidici, cardiolipidici, lupus si toata lista aceea de "anti".
Macar, in fuctie de ei, stiu data viitoare daca e cazul, sau nu, sa iau aspenter/tromboass si alte nebunii de acest gen.
La mine a fost atata progesteron in sange, incat la peste 2 saptamani de la intreruperea oricarui utrogestan, in afara de 2 pete maronii, nu mi-e dat sa vad si eu ziua 1 in fata.
Macar, daca imi venea din ziua in care betaHCG-ul era 0, acum eram la o noua ovulatie, prestam cu drag si spor, asa stau si fac dusuri fierbinti, fac efort fizic si ma rog de pete sa evolueze, sa scap de acest trecut mai repede.
Kora e bine ca ai 4 foliculasi pe care te poti baza si ca, mergand mai departe, vei avea ocazia sa vezi cum sunt ovocitele si cum evolueaza embrionasii. BAFTA!!!!!
rami 73 spune:
Liliana, capul sus, multe am trecut prin aceste dezamagiri, dar dupa o perioada de timp ne ridicam si mergem mai departe.
Onuta, ai vorbit cu Monseniorul ce faci in cazul in care nu-ti vine CM intr-o anumita perioada de timp ? Stai pur si simplu si astepti sau ar trebui urmata o alta conduita ? De ce n-o suni pe Moisica s-o intrebi ? Ma gandesc sa nu dai in vreo infectie, doamne fereste !
rami
KoraPop spune:
magda multumesc mult si eu iti doresc mult,mult succes la FIV-ul care se apropie si pt tine!
Oana in sfarsit dai un semn de viata!Ma bucur ca faci multe progrese cu analizele si ai sa vezi cat de incantata vei fi la fiecare analiza cu rezultat bun!Te inteleg insa cat de mult ai vrea o explicatie mai ales ca in atatia ani nu ai ramas natural si orice analiza faceti e de nota 10....eu pledez pentru laparo dar nu imi permit sa insist sau sa incerc sa conving pe nimeni sa faca operatia,spun doar ca in cazul meu daca nu o faceam incercam si la ora actuala sa raman natural si nu ramaneam nici peste 10 ani probabil,desi minuni se mai intampla...,eu nu am facut HSG insa am facut in orasul meu natal o procedura numita hidrotubatie tot pt verificarea trompelor si dr. m-a asigurat ca trompele mele sunt permeabile,lichidul ducandu-se foarte bine prin trompe,insa....la laparo s-a dovedit ca ele nu sunt functionale....si uite asa am ajuns la FIV.Acum exista si varianta sa faca cineva laparo sa zicem degeaba,adica totul sa fie ok ,dar si asa o piatra ti se ia de pe sufletel stiind acest lucru,altfel ramane mereu un mic semn de intrebare....Multumesc pt urari,mai scriu si maine dupa ce vin de la eco,inca nu am aflat la ce ora va fi "intalnirea",dar stiu ca dr. T are maine zi libera la cabinet si probabil se va organiza o mica intrevedere special pt mine si inca o d-na care e in plin proces de stimulare.Speranta moare ultima.....
Va doresc tuturor o seara cat mai placuta!
Kora
CARPE DIEM!
M Oana spune:
Rami Monseniorul mi-a zis si mie si DaneiP sa asteptam, ca in cateva zile "tre'" sa vina CM-ul.
Noi ne tot uitam la pete si asteptam sa se transforme in ceva serios, iar daca nu se transforma, voi trage o fuga pe la finele saptamani la Giulesti, sa vedem ce decizie se ia. Pana atunci speram ca petele vor evolua.......
Eu mi-am facut acum analizele si pentru a vedea cum stau la capitolul infectii in organism. Am facut sambata urocultura si sumarul de urina si nu apare nicio infectie.
Facusem si testul Quick cu INR-ul si APTT-ul, dar mi-au gresit analiza si maine ma duc din nou sa donez sange pentru asta.
Am citit despre lipsa de magneziu si mi-am regasit toate starile "naspa" din timpul FIV-ului: senzatie cumplita de furnicaturi in membre, crampe musculare si vaginale, palpitatii si lipsa de aer, insomnie, incapacitate de concentrare, instabilitate, spasmofilie........
Lipsa magneziului afecteaza sistemul de reproducere si cel imunitar. "Dusmanul" magneziului este chiar calciul in exces, iar eu tot luam calciu, caci credeam ca de la lipsa de la calciu mi se trag toate .......
Iar cel mai rau, LIPSA DE MAGNEZIU, INDUCE STRESUL..........
Iar la mine, pe langa tot ce a implica FIV-ul, a fost un cumul major de evenimente stresante, care si-au spus un cuvant important, totul pe fondul acestor analize, a caror importanta nu o constientizam.......
Leucocitele le am in numar mic (am vazut ca mici erau si in 2004 si 2005, deci asa e setat organismul meu), asa ca infectiile mai lipsesc acum in organism........
Kora dupa nebunia FIV-ului, laparo+histero mi se par floare la ureche, de abia astept sa vina ziua 1 si sa incep sa numar din nou si sa vin cu rezultatul acestor analize acasa.......
Cat mai era endometrul?
Moniland spune:
Oana, deci sunt pete fara scurgeri? Si eu zic sa te duci la dr.
Doamne fereste sa se complice lucrurile, mai ales ca acolo e o "chestie" care nu mai trebuie sa fie acolo. Sper sa intelegi exact ce spun si o spun spre binele tau. Eu am eliminat-o fix la o luna de la punctie.
Liliana, of, ce rau imi pare.
Monica
M Oana spune:
Moni la mine luna de la punctie s-a facut sambata, iar de duminica au inceput cateva pete maronii, fara sa ma doara nimic, niciun semn de CM nu s-a mai abatut asupra mea de la ultimul, de acum 2 luni (joi fac 2 luni).
Acum am ajuns sa-mi doresc dureri de spate si orice fel de durere de CM, sa-mi doresc sa vad rosu.......
Monseniorul nu prea are ce sa ne faca, deocamdata, mai asteptam cateva zile, poate progesteronul din noi se duce si intram in normal.......