FIV 115

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Lilianaimi pare rau!Scriem, scriem, dar de atatea zile nici o veste buna.....
Vad ca a aparut vechea gasca bineinteles cu Avalonin frunte, plina de sfaturi utile ca de obicei.
Danyalosa intelegem ca ai deja schema la buzunar? La ce dr. te hotarasi? Hai ca eu de-abia stept sa dau briscutele mai departe. Cred ca Andradaincepe prima, ca vineri ma suna de la farmacie. Era in plin proces de achizitionare de medicamente.
Eu maine am intalneala cu Profu' meu si vineri du D-na Neamtu, desi pe zi ce trece si imi invat dosarul pe dinafara, constat ca parca am f. putine analize.....
KoraPoppoti sa fii fericita. Ai destui foliculi, iar valaoarea Estradiolului e mult mai mare decat maxima pe care am putut eu sa o ating adica fo 90. Daca nu ti-a zis sa te opresti e de bine!
Da, eu am luat maca si BU si acum continui dupa o scurta pauza pe perioada inhibarii si apoi fo saptamana dupa ce intrerupsei tratamentul si fu vacanta de Paste ca nu m-am stresat cu pastilili dupa mine!
Eu deja incep sa am un cui in capul meu pt. Profu: 1. fiindca el stie numai cu Menogon si asta am mai discutat tura trecuta cand zise el ca in cazul meu si cu altele nu as produce altfel (atuinci de ce nu le da altora alt tratament combinat, caci merge pe toata lumea cu Menogon?)
si 2. fiindca cred ca m-am prins si eu intr-un sfarsit ca incepe inhibarea sau stimularea in Z2-3 sau Z21 in functie de CM ca sa se poata suprapune perioada de lucru cu venirea dansului in tara. Ceea ce iar nu e OK, pt. una ca mine cand am un CM cand de 25 cand de 28 zile. Ma rog, maine vad ce mai zice si va tin la curent.
Iar, vad ca nu prea sunt fete de la MNL pe aici. Am ramas de una singura?
Danyaloziceai ca imi spui de un site unde scriu mai mult fetele de la MNL? Pleaseeeeee..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Kitta iti multumesc mult pentru incurajare ,conteaza enorm pt mine in aceste momente....Totusi stiu ca inca estradiolul e mic,dar LH-ul a zis ca e bun ( adica e mic - ca asta e bine sa fie cat mai mic...) si permite stimularea in continuare.Sunt curioasa maine la eco ce "surprize' voi avea....inca astept sa ma sune dr. Matei sa imi spuna la ce ora ne intalnim cu totii,parca ii si vad si pe dansa si pe dr. T uitandu-se pe monitor la foliculii mei si masurandu-i....
DD sa te ajute ca prof. sa iti dea cea mai buna schema de tratament pt tine si sa reusesti de data aceasta!!!!Da-o de exemplu si tu pe Andicu ( cu tratamentul ei la FSH de 12....) si uite ce graviduta fericita e acum!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Liliana imi pare sincer rau..dar capuu sus mama si inaintee..vei reusii pana la urma..io te pupp..
Kora multa bafta maine la echoo..
Oana
KITOOO sunt aci cu pumnii stransi pt tine..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Kora bafta multa maine la echo. Sa ai un rezultat minunat. Sa ne spui si noua ce si cum. Tin pumniiiiii...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

liliana,sunt alaturi de tine

Kora,Zouzounaki,galuscuta,Antosit,Gabitu si toate fetele care sunt in plin tratament de stimulare,va tin pumnii sa aveti foliculi de calitate I

MOanasi eu am avut probleme cu CM dupa sarcina,mi-a venit cu o intarziere de 15 zile de la intreruperea tratamentului si m-a tinut mult.Dar cand a venit a fost abundent.........

Fetelor,eu nu stiu ce sa fac,sa-mi fac si eu analizele genetice?nu stiu daca la mine au fost cauze genetice pt.ca eu am avut embrioni de calitate I care au rezistat foarte bine si la decongelare.dr.mi-a zis ca nu e cazul sa-mi fac analize genetice da parca pe mine tot ma mananca sa le fac.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Magdadomokos: multumesc mult pentru incurajari, dar sansele sunt aproape nule.
Lili: imi pare tare rau, dar fruntea sus....odata si odata o sa se intample.
MOana: nu te-as sfatui ca laparo... Eu am facut-o de 2 ori, prima data la Filantraopia si intr-adevar, aveam trompele infundate, a durat 2 ore jumate operatia de "desfundare", si, oricum dupa 3 luni erau din nou impermeabile. A doua oara a fost la Giulesti,dar doar pentru legarea celei drepte, nu stiu exact de ce, si redeschiderea celei stangi... Ambele au fost super-dureroase si total nefolositoare...
Fetele de prof Marinescu: ce tratament de sustinere a sarcinii recomanda dupa ET??? Doar de curiozitate..
Pupici si sa ne vedem toate

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Liana 30,Gabitu,Cris86 multumesc mult fetelor!
Sa stiti ca oricat as fi de implicata in FIV-ul meu eu nu va uit si ma gandesc si la voi in fiecare zi cu pumnii stransi si nu trece o zi fara sa citesc tot ceea ce ati scris!Doamne ajuta-ne pe toate!!!

Maine la ora 15 am intalnirea cu doctorasii mei dragi pe care ii stimez din ce in ce mai mult cand vad cata atentie imi dau atat mie cat si celorlalte d-ne care sunt acum in plin protocol!Sa le dea DD sanatate si putere de munca!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cris, daca te bate gandul sa mai faci analize, eu zic ca numai atunci stai linistita cand faci.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Liliana imi pare sincer rau! Trebuie sa gasesti puterea sa o iei de la capat!
Va multumesc pentru sustinere, insa bb nu a vrut sa ramana in burtica.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Doamne Nicole ce rau imi pare .
Kora bafta maine. Iti tin pumnii. Ai vazut ca dr. nu se lasa si nu te lasa

Monica

Mergi la inceput