FIV 115
Raspunsuri - Pagina 11
rami 73 spune:
Oana, nu cred ca e totusi vreun pericol de infectie (embrionul era mult prea mic ca sa provoace asa ceva), cred ca pur si simplu ai asimilat foarte mult progesteron, iar endometrul nu se elimina. Daca nu va veni zilele urmatoare CM eu zic ca trebuie intrebat daca nu poate fi indus cumva. Ca pe cale mecanica, nu stiu daca e o solutie... oricum, esti pe maine bune.
Daca leucocitele sunt in numar mic, atunci SIGUR nu ai nici o infectie, astea cresc si de la o masea. Dar cat ti-au iesit, de spui tot timpul ca sunt prea mici ?
Cat despre insomnii, si eu am avut la greu pe toata perioada FIV-ului, dar eu stiu ca pur si simplu asa sunt setata, cum dau de o problema (de orice fel ar fi ea), cum nu mai dorm nopti la rand, de ajung la surmenaj ! Iar cu magneziul sunt la limita superioara, deci totul e de la...pisic.
rami
rami 73 spune:
Nicole, imi pare rau...
Cris86, parerea mea e ca la tine chiar nu se justifica analizele genetice. Daca totusi tii musai sa faci cariotipul, vezi ca nu ai voie sa iei nici un fel de antibiotic si nici sa faci vreo radiografie (nici macar dentara) cu 1,5 luni inainte de recoltarea pentru analiza. In caz contrar nu mai cresc celulele si rezultatul nu e concludent.
rami
pussi spune:
nicoleimi pare nespus de rau!
korapentru foliculasii tai, sa creasca mari, frumosi si de calitate si maine sa-l impresioneze pe Tutu cat sunt ei de nemaipomeniti!!
antopentru rusi!! tin pumnii in continuare!!
Galuscutasigur te-ai prins de mine!! Stiu eu
zouzouTin pumnii!!
Avalonbafta in Germania!! O sa fie cu ochisori!!
Oanaimi pare rau de CM-ul tau..nu stiu motivul..cu MagneB6 eu i-au 3/zi din ziua punctiei, dar tratamentul difera..sunt fete care iau de la inceputul stimularii sau de pe la mijlocul ei.
criscum zicea Moni daca vrei analize genetice atunci sa le faci! Pentru linistea ta!
va pup pe toate!
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
M Oana spune:
Cristal nu exista un singur tratament dupa ET la Giulesti. Tratamentul se da dupa cum faci FIV cu ICSI, ai embrioni fragmentati sau nu, ai probleme de coagulare a sangelui, totul pe baza de analize.
Rami pe analizele mele e trecut diagnosticul de leucopenie (leucocite putine). Valorile normale sunt intre 4,8-11, iar eu am 3,95.
Mi s-a parut o diferenta atat de mica, incat nici nu am bagat-o in seama.
M-am uitat pe niste analize mai vechi si am gasit ca in anii trecuti aveam 4500 si 4700, dintr-un normal de 4400-10000.
Am vazut ca stau prost si la capitolul ASLO si trebuie sa vad ce fac si cu aceasta analiza, ca nu e de glumit nici cu ea.
In sumarul de urina mi-a iesit ca lipsesc cu desavarsire leucocitele.
In ceea ce priveste lipsa de magneziu, nici nu m-as fi gandit sa pun starile mele pe seama vreunui deficit de minerale din organism, dar pe timpul FIV-ului am avut niste stari incredibil de ciudate, iar explicatiile de la lipsa de magneziu s-au potrivit manusa la tot ceea ce am simtit.
E adevarat ca in momentele de stres puternic din viata mea am avut o parte din aceste stari si chiar vreau sa vad daca imi voi putea controla starile prin aport de magneziu in perioadele cu cantitati mari de stres.
Ma sculam noaptea cu picioarele amortite complet de la genunchi in jos, pur si simplu trebuia sa-mi mut piciorul cu mana, ca parca era un organ mort.
De 3 -4 ori pe noapte ma sculam cu mainile intepenite de la cot si nu pot sa va descriu ce atacuri de panica te cuprind in astfel de momente.
Dadeam in plans si simteam ca ma sufoc ingrozitor etc etc etc, chestii pe care nu le-am inteles, parca nu ma recunosteam. De cand am aflat ca sarcina s-a dus, au trecut si starile "nasoale", dovada ca stresul punctiei, injectiilor, asteptarilor s-a dus si organismul s-a relaxat si se descurca cu doza minima de magneziu.
Cred insa ca si daca stai bine cu magneziu si ti se prescrie magneziu fara analize, iar e de rau, ca nici excesul nu e sanatos. Si atat de usor se prescriu aceste medicamente......
Cris din pacate analizele genetice care se fac la ora asta in Romania sunt pierdere de timp si bani, asta spun chiar medicii nostri (Marinescu, Cocei si cei de la Bios Diagnostic, care mai nou se chinuie sa trimita analizele in tari straine, dar este doar un proiect deocamdata).
Poti face analizele de coagulare a sangelui si ceva din lista de "anticorpi", dar si aici e un carusel, ca nu se termina lista asta niciodata, poti da milioane bune si poti intra si mai mult in ceata. Eu am sa fac cateva, de proba, mai ales ca o parte, destul de mica, sunt chiar gratuite........
Nicol
Ieri am aflat ca si Ale a pierdut sarcina la 20 de saptamani.......
cris86 spune:
Nicol,nu am cuvinte
rami73,pai in cazul asta nu apuc sa le fac inainte de ET pt.ca am fost foarte racita acum 3 saptamani si a trebuit sa iau antibiotic.
Moniland, cand incepi o noua runda?Eu tin pumnii de acum
Pussi si mamica si .Trebuie sa beau si eu apa dupa tine poate ma fericeste si pe mine DD,
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
pussi spune:
cris sa-mi zici unde sa trimit sticla Eu am pus-o pe Liana sa-mi trimita si a tinut figura..dra vezi ca la sticla trimisa prin Cargus numai sarcina gemerala iese!
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
cellu spune:
Buna fetelor,
Ce sa mai spun ....
Lili imi pare tare rau... nu am cuvinte
Nicole ...nu pot decat sa-mi imaginez ce simti...
Galuscuta, Aurel_cris , Aldolina,, Danylo, Zouzou va multumesc tuturor pt incurajari.
Azi am fost la eco pt Z8 de stimulare, au gasit 4 foliculi pe OD si 4 foliculi pe OS, nu sunt inca mai mari de 14mm. Endometru este cam subtire, 5mm. Mi-a zis ca mai are timp sa mai creasca, inclusiv foliculii. Mai continuu cu Puregon 200u.i./zi marti si miercuri. Miercuri eco decisiva, cand stabileste ziua de punctie. Estradiolul este o enigma pt mine, in ziua 4 de stimulare era 51. Am intrebat si mi s-a spus ca cel de astazi e important.
voi stiti cam ce valoare ar tb sa aiba estradiolul in ziua 4-8 de stimulare?
Melutzica bafta multa la ET.
pt toate fetele.
Cellu
zouzounaki spune:
Liliana ,imi pare nespus de rau...dar nu te lasa doborita...gindeste-te ca data viitoare va fi bine
Nicole ,nu am cuvinte
Kora ,tin pumnii maine la echo sa fie totul bine
Anto,Cell cum merge inhibarea??? v-a venit CM? sint alaturi de voi sa fie totul bine
Galuscuta tare faina semnatura...tu iti astepti galuscuta cea mica,iar eu gizulita cea mica...Dumnezeu sa ne ajute pe toate!
Avalon cind pleci in Germania?mult succes
Gabitule vad ca ai inceput si tu...sa fie cu noroc
Pussilina intinde o mina sa ma prind si eu de tine...poate asa o sa ma molipsesc de la tine ...vezi sa ne ti locuri rezervate la odiseea de luna viitoare
Crisulici fata frumoasa,e bine ca te pregatesti pentru victoria finala...succes sa iasa toate analizele bune
Aurel_cris , Aldolina,, Danylo,Oana,Liana,Kitta,Rami,Moniland,Madalina28,Magdadomokos,Cristal multi pupici
eu vad ca deja am inceput cu starile imposibile..nervi din senin...parca toate lucrurile ma deranjeaza...sotiorul meu,este ca un erou...si vad ca imi intirzie din nou si CM...pe 20 trebuia sa merg la echo,ca cei de la clinica s-or fi asteptat la un CM ceas...dar de unde???din septembrie de dupa primul Fiv,CM nu mi-a mai venit in nici o luna la fel...de copil ,il aveam mereu la 28 de zile..acum vine cum vrea si nu stiu cum o sa ma duc eu la echo pe data de 20...am sa sun dimineata la clinica sa intreb sa vad ce-mi zic...eu iau zilnic acid folic,zinc,magneziu si vitamina C...maninc papica cu proteine....si acum mi-am amintit ca iar am uitat sa imi fac ceai de cretisoara...in rest incerc sa ma detasez si sa nici nu ma gindesc ca am luat startul...dar de doua zile nervii astia au ei grija sa ma aduca cu picioarele pe pamint...cam asta despre mine...sper din suflet ca sa fie un final fericit si la fel va doresc si voua...ma duc sa mai dau cautari pe net despre una,despre alta,ca daca sint home alone,n-am somn pina nu vine si zouzounelul meu acasa de la servici...va pupacesc pe toate...
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
lilianaFi spune:
...multumesc mult fetelor,sunteti atit de dragute... eu nu stiu nici sa mai gindesc...ma intreb doar ce nu le-a placut copilasilor mei ...sint ca un zombi....miine poate voi suna la centru sa vorbesc cu dr.poate are o idee(ce crede ca n-a mers)si ce plan vede pt viitor...nu prea am timp de pierdut....sper sa imi vina CM cit mai repede...numai bine tuturor !
gabitu spune:
Kora le 3 sa sti ca iti tin pumnii si ma rog pentru tine. Sa ai bafta multa si sa ii dai pe spate cu foliculasii tai.
Melutzica bafta multa si tie. Sa fie cu mult noroc si bafta.
Zouzou bafta multa. Tin pumnii si ma rog pentru tine sa fie bine. O sa vezi ca o sa fie bine.
Nicole .
Liliana .
Pupici