FIV 115
Raspunsuri - Pagina 8
galuscuta spune:
Kora,Antosit,Cellu,Aldolina,Zouzou ,Chris,AurelCris,MRL,Madalina;gabiu ,Danyalo si restul fetelor care mai sunt in preparare productie frumoasa si sanatoasa
Melutica-sa dea DD sa se prinda de tine bebeii
Hai Liliana cu testu' pozitiv
Magda,Moniland,Cristinici
Pussi - sa nu uiti sa ma tragi dupa tine
galuscuta - in asteptare galuscutzei si mai mici
gabitu spune:
Liliana care este rezultatul? Eu tot tin pumnii.
Kora vre o veste de la doctori? Tin pumnii.
Pupici
KoraPop spune:
Gabitule inca nu m-a sunat dr. Matei....a zis ca ma suna ea cand sunt gata,asa ca astept....
lili ce faci ,ne tii pe jar????Eu am pumnii stransi pt tine la fel ca si toate fetele de aici!
Kora
CARPE DIEM!
lilianaFi spune:
....acum m-au sunat de la centru...rezultatt negativ...nu stiu exact val.beta hCG pt ca a vorbit sotul meu cu dr...
sunshine4ever spune:
Liliana, hai capul sus, dupa fiecae esec este si reusita, te va ajuta DD si pe tine. Asta n-i este dat nou aincercari incercari si vei vedea ca dupa este si reusita.
DM
gabitu spune:
Liliana sa fi puternica iubita si sa reusesti sa depasesti acest hop, aceasta durere. Undeva exista sufletelul vostru, doar ca nu a fost timpul lui acum. Trebuie sa fi tare ca sa poti ajunge la el.
Te imbratisez si te pup.
marrina spune:
lilianaFi Cauta in tine puterea de a merge mai departe. Stiu ca ti-e greu si alaturi de tine.
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
KoraPop spune:
lili tare rau imi pare ,la tine totul a mers bine,nu inteleg de ce s-a intamplat asa,D-zeu stie,dar sunt convinsa ca vei merge mai departe!
M Oana ,Shericilor pe unde sunteti fetelor,imi lipsiti de pe aici!
Kora
CARPE DIEM!
galuscuta spune:
Lilisor-,lasa ca data viitoare vei reusi.E mult mai mare procentajul de reusite la a doua incercare.Sus capul
galuscuta - in asteptare galuscutzei si mai mici
pussi spune:
Lilianacapul sus!! acum stiu ca e greu, e foarte greu, si eu am trecut prin asta..dar trebuie sa lupti!!
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici