FIV 115
Raspunsuri - Pagina 29
melutzica spune:
Oana,intradevar nici aici nu se recomanda repaus total la pat,insa doctorelul meu mi=a spus ca el personal si din punctul lui de vedere ar trebui sa stau macar o saptamana cat de mult pot in pat,sa ma relaxez sa evit stresuul!!!!.Eu sunt o persoana super activa,imi este dor de pacientii mei...of..insa cu mama ,socrela si mai ales sotul meu nu am de ales frate..trebe sa stau cat mai mult la orizontala
Marrina,ok,mersic am inteles plimbari usoare,deci ma plimb prin gradina cu viteza melcului turbat
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
sunshine4ever spune:
Buna dimineata fetelor , va pup pe toate
Marrina, da de doi ani umblam la endocrinolog si eu si sotu, dar din pacate sub tratament se normlaizeaza totulsi cum interupem tratamentul iar urca. Tiroida zic ca o mosteneste de la mama lui iar prolactina ? e un mister sau pe baza de stres, pt ca se streseaza mult si si firea lui e mai emotiva mai sentimentalist , mai ales acu ca nu reusim cu bb-ele.
Uite mie mi-a zis endocrinoloaga ca ep valaorea crescuta pe care o am nu imi mai da nimic ca tratament pt ca mi-e pe baza de stres, si undeva o cred, cind m-am stresat enorm de mutl o aveam super mare, tatat mi-a urcat dar se mentine , nu urca mai tare, si nici nu ma mai stresez atita, iau lucrurile ca atare.
Eu am facut radiografie, is constienta ca un RMN ar fi mai bine pt amindoi , dar undeva mi-e frica de rezultat. Si acu ne-am stringe banii pt un fiv poate se vor asez toate al locul lor dupa un fiv reusit.
Ai avut si tu problem cu prolactian? SAu sotu?
DM
gabitu spune:
Kora ma bucur mult ca totul a decur Ok la echo. Sper sa se pastreze acest trend bun si sa fie si mai bine la punctie si ET. Te pup si iti tin pumnii.
Pussi si aici te felicit si iti urez o sarcina lipsita de probleme.
Mielutzica felicitari pentri cei doi puiuti din burtik. Tin pumnii sa fie cu ochisori la sfarsit.
Zouzou o sa treaca starile astea si iti doresc la sfarsit sa fie cu ochisori.
Avalon
Va pup
denissa_k1 spune:
Oana si Marrina ,multumesc si voua ptr raspuns,nu erau inca postate cand am scris eu dimineata,f. incantata ca mi-a raspuns si mie cineva,in conditiile in care ma zbat de una singura in nebuloasa asta.Probabil ptr voi,sunt mai mult decat puerile intrebarile mele,dar va rog sa ma tolerati asa (deocamdata),mai ales ca nu sut familiarizata absolut de loc cu FIV,si nici pe vreun forum nu am mai scris vreodata!As dori sa intreb,la a cata intalnire cu Monseniorul sau cand (mai bine zis ),trebuie sa achit toata chestia asta,(ca sa nu umblu cu 2000 de euro sau dolari??nici asta nu stiu ..)la mine prin tot Bucurestiul?
..si ..mi-a mai scris Monseniorul pe lista aia de analize,0 analiza-ureoplasma -pe care am cautat in majoritatea lab din Iasi sa o fac ,si nu se lucreaza,ce fac ?
...si mai am o nedumerire (printre multe altele )-histeroscopia ce e ?caci nici pe asta nu am facut-o,(sau am facut-o si nu stiam ca se cheama asa -"nu trageti!!"),o serie de ex si analize (histerosalpingografia-aia care m-a durut ingrozitor -de aceea am tinut-o minte !,testul Papa- Nicolau,etc)le-am mai facut si anul trecut ,iar de histeroscopie nu-mi aduc aminte ce e sau care e ..Dar apropo,probabil va trebui sa le repet ,nu ?Incerc marea cu degetul,in speranta ca ,macar HSG sa nu o mai fac ,ca tare m-a mai traumatizat !Monseniorul,s-a uitat peste ea,a mormait ceva,dar nu a zis nimic,eu m-am agatat ca innecatul de un fir de pai si nu m-am riscat sa intreb caci cu siguranta mi-ar fi spus sa o repet.
Multumesc ptr raspunssi ptr..toleranta !!!
Aldolina spune:
Buna Dimineata fetelor!
Madalina28, ce citesc eu aici? Fumat? Pai asta-ti trebuie? Vezi ce faci, ca
Kora, Teli, Anto, Madlen, spor in continuare, tin pumnii sa fie bine.
Gabitu, multa bafta, sa fie cu noroc.
Kitta, spor la poate cine stie?
Anyko, nu-ti mai face griji, gandeste-te la viitor cu optimism. Eu nu cred ca asta a fost motivul. Poti sa stai lipita de pat, daca e sa nu se prinda, nu se prinde. Mi-a povestit cineva in spital ca mai demult, au facut doua doamne ET in aceiasi zi: pe una a luat-o sotul cu o ambulanta, nu s-a miscat, n-a facut nici un efort, etc, etc, si din pacate nu a prins. Cealalta, a plecat cu motocicleta, a avut si un mic accident si a ramas bine mersi insarcinata. Asa ca, totul depinde de soarta, indiferent de ce facem noi...
Galuscuta, drum bun, sa va intoarceti cu bine si cu puii la purtator.
Melutzica, ai grija de comorile tale.
Pussi, mamica fericita, sa dea DD sa ai o sarcina usoara si dusa la termen cu bebei sanatosi.
Avalon, sti cumva cam cat costa toata procedura inclusiv tratamentul?
Marrina, dupa al doilea FIV, si eu am avut cam trei saptamani o scurgere ciudata, ca nu mai intelegeam e CM? nu e? ba era, ba nu era. Mi-a trecut si mi-am revenit. Nu am luat nici un medicament, m-a vazut dr. si a spus sa am rabdare ca se poate intampla asa din cauza tratametului. Iti doresc sa-ti fie bine.
Fetelor, mie ieri mi-a venit CM, sunt fericita ca nu mi-a intarziat si ca a venit la fix. Astazi sunt Z2, vreau sa ma programez pentru vineri 27 (Z10) sau luni 30 (Z13), ca altfel nu am cum - Z11, Z12 pica exact in weekend. Daca mai vine careva la Giuly vineri sau luni, poate ne intalnim acolo. ET-ul ar pica pe 2 sau 3 mai, desigur daca toate vor fi in regula (endo OK si puii sa reziste la decongelare).
Tot astazi am fost la Medlife (m-am intalnit si cu Madalina28 ) si m-am intepat pentru antifosfolipidici, APTT si anticoagulantul lupic.
Sperante noi, acelasi vis....
Zouzou, Sheri, MOana, Liana30, Lachi, MRL, Mirela 1, Dariela, Liliana, AndradaP, Cris86, Cellu, Rami73, Ana_p si toate fetele multi si sa va dea DD numai bine.
pussi spune:
am pus poze!
zouzoueu zic sa faci tot ce-ti place, sa papi cat iti cade bine, important e sa nu fi stresata...si eu intr-o zi dupa Et am mancat 200 gr. de ciucalata.
kora, anto
melutzica dupa 3 zile de la Et poti sa te plimbi in aer liber 1/2 ore..ai grija la scari..urcatul e efort!
marinasa dea DD sa ma bucur cat mai repede pt. tine!!
mladentin pumnii!!
moniai poze!
galuscutafacem galerie sa vi cat mai repede la Odisee!
aldo
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
POZE CU TITI
lilianaFi spune:
Madlenesti OK,stai linistita,e important,multa bafta in continuare
Zouzounakisi eu pe per.inhibarii eram exact cum descrii si tu,dar trece...la stimulare intri in dansul hormonilor:rizi/plingi...si tot asa,important la final sa iti atingi scopul si iti doresc mult noroc pt aceasta cauza
Marrinamultumesc...eu cred ca la CM post fiv e cum descrie M.Oana,rosu cu un cheag de sange sau mai multe mici,cred ca petele sau secretiile maro sint doar inaintasii CM,numai bine,data viitoare sa fim amindoua cu rezultatul dorit
M.Oanadin mes.de azi mi se pare ca esti mai bine,ma bucur pt tine...trebuie sa mergem mai departe cu bune sau rele,numai bine
Anycoeu de 10 ani ma tot chinui sa fac un copil,cind reusisem natural l-am pierdut la 13 saptamini...apoi dupa multe alte incercari nereusite mi s-a rec.fiv(si dat.antecedentelor de endometrioza,aderentelor pelvine si unei trompe infundate) si speram sa fie bine:daca s-a prins o data am zis ca se va prinde si a doua oara,dar nu s-a prins nici la mine...acum abia astept sa pot incepe un nou fiv...timpul trece atit de repede si odata cu el si ceasul nostru biologic...numai bine
Galuscuta; Teli, Antosit, Adolina multa,multa bafta
Korasotul trebuie sa aiba 3 zile absinenta sexuala...iti tin pumnii...si urmaresc in continuare evenimentul
Melutzicamie aici mi-au zis ca imi pot relua activitatile cotidiene dupa 3 zile de la ET,dar sa nu fac efort,plimbarile sint chiar indicate...bafta multa
M Oana spune:
Magda dar sotul ce valori are la prolactina, TSH, T3 si T4?
Kora tare sunt curioasa cand ai punctia. Eu marti am avut foliculi intre 22 mm si 15 mm, am mai primit stimulare pana joi, vineri seara pregnyl si duminica dimineata punctia. Tu cand faci pregnylul?
Eu am optat cel mai des pentru o abstinenta de 3-4 zile si la noi a fost benefic, dar si la inseminari duble, la diferenta de o zi, a avut valori la fel de bune. Matei decide.....
KoraPop spune:
Oana am vorbit cu Matei si a zis STOP la si eu cred ca e cel mai bine asa ca de marti seara si pana dumineca ar fi 4,5 zile .
Tutu a zis sa continui menogoanele si sambata dimineata merg la eco,probabil atunci se hotaraste daca punctia va fi dumineca sau luni si tot sambata imi va zice si cand sa fac pregnylul.Apropos pregnyl de 5000 UI se face sau de 10 000?Trebuie sa intreb ca am uitat complet azi cand Tutu era pus pe glume si eu ma fastaceam in bikini in fata lui .Prog. injectabile am sa le folosesc,d-na Matei a zis ca sunt bune si Tutu la fel altadata cand am vorbit despre asta cu el.Intre timp am fost sa donez sange la IDS pt analize...iarasi....si cred ca dupamasa in functie de rezultate imi va zice si d-na Matei mai multe despre ziua punctiei.
La mine vad ca tot acest FIV a fost si este in continuare plin de emotii,de incertitudine,de surprize,nici un pic nu am putut sa calculez valorile sau sa planific ziua punctiei etc asa ca...las totul in voia lui DD ca vad ca rugaciunile de zi cu zi ajuta mai mult decat maca,cycloprogynova sau alte minunatii...
Kora
CARPE DIEM!
cris86 spune:
Neata fetelor,
Zouz,esti mortala nene.Eu tin pumnii sa iasa totul bine.
Pussi,pup mamica si burtica
Aldolina,poate facem amandoua ET in aceeasi zi ca si pe mine m-au fericit rusii astazi
Kora,fac galerie pt.foliculi
Anto uite un de la mine
Asa ca fetelor eu iar am intrat in linie dreapta si sper sa ma ajute Dumnezeu de data asta .Doamne Ajutama
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674