FIV 115
Raspunsuri - Pagina 30
Moniland spune:
Kora, oricum punctia o faci la 36 de ore de la injectia de pregnyl. Daca o faci sambata seara e clar ca punctia va fi luni.
Pussi, frumoase poze. Ce bine se vad puiutii . Iar burtica ta incepe sa ia proportii. Bravo! Sa ne pui poze in fiecare luna .
Monica
flori76 spune:
Fetelor,prima zi de CM este considerata ziua cand au aparut primele picaturi sau ziua in care vine avalansa???
Muuuuulta bafta tuturor fetelor care-s in focuri!Sunt cu ochii pe voi si va tin pumnii sa reusiti!
Edit:acum m-am dus pe paginile anterioare si am vazut ca unora dintre voi v-au spus medicii ca prima zi e considerata cea in care au aparut primele picaturi.
Flori
Noi
KoraPop spune:
Moni e posibil sa fac pregnylul sambata dimineata dupa eco si punctia dumineca seara si se vor face cca 30 de ore....nu stiu voi afla poate azi dupa ce iau rezultatul analizelor si vorbesc cu dr. Matei mai multe....
Kora
CARPE DIEM!
aurel_cris spune:
Buna
Iar imi da-ti bataie de cap nu ma tin de voi mai frate,mult mai scrieti mai fetelor,adevarul este ca suntem din ce in ce mai multe la acest capitol.Sunt asa de multumita ca am reusit sa-mi iau progesteronul,ufffff ce bataie de cap am mai avut frate.Practic il iau la ora 3pm de la farmacie,deci pt cine sta aici in UK si are medic de familie cu reteta din tara si multe rugaminti iti prescrie o reteta privata pt aici.Acum ma iau sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut fiecare si sa iau notite pt FIV-ul meu.
la toate
Aldolina spune:
Cris86, ar fi super!! Eu pe 30 ma duc la eco la Giuly.
Pussi, ce poze frumoase! Punem mana pe ecran poate poate se ia...
Moniland, tu ce planuri ai? Iarta-ma daca ai scris si am uitat.
madalina28 spune:
Am fost azi de am donat sange si alte nebunii la MedLife,fusei si pe la Giulesti dar toata lumea era super ocupata nu am putut vb decat cu Ana care mi-a spus sa sun in prima zi a urmatorului ciclu.
Korra ma bucur nespus ca mergi mai departe muuuuuuulta bafta.
Pupici pt toate fiv-oasele.
Madalina
si maine e o zi...
Dariela spune:
Pussi - Duble felicitari mamico! Frumoase poze!
O sa venim si noi dupa tine!
Marrina - Da, pe 27.04 merg la dr. Dracea si sper la niste explicatii cat de cat si un plan mai bun pentru urmatorul FIV. Cand l-am inceput pe primul nici nu ma gandeam sa ajung la al doilea iar acum nici prin cap nu-mi trece sa ma opresc. Cat despre ingasat eu am luat 2-3 kg si de luni m-am hotarat sa fac mai multa miscare; poate de azi pun si in aplicare
Avalon - Bafta multa in Germania! Acolo sigur au mai multa grija de pacientele lor. Monitorizarile unde le vei face?
Antosit - De maine facem pentru o stimulare norocoasa!
Denissa - Analizele de cariotip si microdeletii le poti face la GeneticLab, dar e nevoie de programare. Costa 700. Sunt necesare pentru FIV +ICSI. Ureaplasma sigur se face la Giulesti.
Pretul pentru FIV il platesti in ziua punctiei. Inainte platesti doar tratamentul daca il cumperi de la spital, circa 2000 lei.
Madlen - Mie mi-a scris dr. Progesteron injectabil, cu litere de tipar. L-am luat din Ungaria.
Zouzou - Super haioasa si curajoasa fata. Eu n-am curaj sa ma injectez singurica. Cat despre starile naspa cred ca toata lumea a trecut prin ele. Mai ales in perioada inhibarii pe langa starea proasta eram superuituca.
Cris - Te astept cu rezultate bune de la analize si un start norocos.
KoraPop - Ma bucur ca totul decurge bine. Iar pauza nu este asa lunga. Eventual vorbeste si cu embriologul
Aldolina - Si eu vin vineri la Giulesti. Poate ne vedem pe acolo.
dariela
KoraPop spune:
Raportez pe fugaaaaa:
estradiol: 1638
LH: 2,62
PROGESTERON: 0,50
D-na Matei e multumita,zice ca totul a decurs bine si analizele sunt bune,asa ca azi si maine mai fac tratament,sambata evaluam situatia la eco si se vor hotari cand imi fac punctia.
Fug sa pun o friptura la cuptor ca sotul meu e pe drum spre casa dintr-o delegatie si macar de o papica buna sa aiba parte daca de isi va pune pofta in cui
Mada 28 , Dariela
Kora
CARPE DIEM!
gabitu spune:
Kora tin pumnii... Foarte bune sunt rezulytatele de pana acum. Tot asa si de acum inainte.
Aldolina
Pupici
Moniland spune:
Kora, Bravo!. Ma hazardez si spun ca vei avea 5-6 ovocite. Sper ca ai atatia foliculi .
Aldolina, deocamdata incerc sa slabesc si astept CM.
Monica