FIV 115
Raspunsuri - Pagina 27
pussi spune:
MRLmultumim frumos!!
korapeste 6 saptamani sa te vad fericita ca mine! progest. l-am facut in ziua punctiei, 4 fiole, apoi la Et 2 si dupa..cum sti. Despre Et am vazut ca vb cu Moni..varianta Cluj, eu am facut ET cu bule de aer, nu cu lichid si automat eco transvaginal ..fara vezica plina, si cu stat mult in pat dupa! Poate mai bine intreaba pe Tutu cum va fi!
antouite ce galerie ai. Sa sti ca-ti tin pumnii!!
crisesti o dulce! Or sa vina si puiutii tai
lilianama bucur ca te-am facut sa zambesti! Sa sti ca runda 2, e norocoasa. E si normal, fiindca medicul stie ce nu a mers de prima data..sau cel putin isi formeaza o parere, si acum incearca sa corecteze!
avalon . De plasturi climara am intrebat si eu pe Chivu, se folosesc in caz de endometru subtire, parca dupa Et ...si se schimba zilnic , nu mai stiu exact, zicea ca ei normal au durata de folosinta de 7 zile, dar in cazul asta...Korasa-l folosesti la recomadarea medicului.
Maine va pun pozele de la eco!
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
denissa_k1 spune:
nu reusesc si eu sa obti un raspuns ....va rog sa-mi spuneti daca sunt obligatoriu de efectuat analizele de -cariotip si microdeletii de cromozom y?in Iasi nu se fac (sau probabil numai cariotipul ..si ala pe bajaite )...Credeti ca ca reusesc sa am o intrevedere fara tensiuni cu dr Marinescu daca ma prezint fara aceste analize ??si va mai intreb totodata ,daca stiti cat costa ,in cazul in care le fac la Bucuresti ,desi nu stiu unde ...
melutzica spune:
Gabitzule,iti raspund acum ca iar am avut interdictie de net...ci numa stat in pat..meiiiiii,ma termina Alin cu grija lui.Fertilizarea am facut-o aici la mine in St.Polten,fiind mult mai convenabil ca pretz,distantza si un super super extra dulce medic.Si asa informativ m-a costat toata procedura cu medicamente cu tot,da,absolut tot 840 euro
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
Moniland spune:
pussi, si mie dupa ET mi-a aratat la eco abdominala puiutii mei, dar am vazut doar 2 puncte sclipitoare cica erau copilasii in bulele de aer. Explicatia dr. cu vezica plina e ceva de genul ca intra mai usor cateterul. Ca cica la vezica plina uterul nu stiu cum se curbeaza sau se indreapta si accesul e mai usor. Atata tot avantaj. O fi aceeasi metoda, dar interpretata diferit de noi
Monica
pussi spune:
moni, habar n-am..dar stiu ca la Buc. se face cu lichid, oricum maine pun poze...o sa pun si de la ET! Si de vezica m-au trimis sigur de 2 ori inainte de Et..si inainte sa ma pun pe masa!
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
ella_72 spune:
Denissa depinde de diagnosticul pe care il are sotul tau ...de regula se cer aceste analize daca sotul tau are Azoospermie....eu cel putin asa stiu.Tu nu ne-ai spus de ce faci FIV ...
La Bucuresti poti sa le faci la Genetic Lab si costa 300 ron.
Da-ne mai multe detalii si-ti vom raspunde cu placere ...
Ella
madalina28 spune:
PUSSI felicitari pt bebelusi sa-ti traiasca sa fie sanatosi si mami lor sa aibe o sarcina usoara.
Madalina
si maine e o zi...
madlen spune:
Buna seara fetelor! Intru si eu sa va spun ca azi, in ziua 6 de stimulare am fost la monitorizare si am 11 foliculi de dimensiuni intre 11 si 18.7 mm, endometru 7.7, iar estradiolul 2000. Doctorii mi-au redus doza de menogon la 2/zi. Vineri merg la urmatoarea monitorizare, iar marti probabil va fi punctia.
Pentru a putea ca dr. sa-mi dea retata, am nevoie de denumirea comerciala a progesteronului injectabil. Eu as avea posibilitatea sa-l iau din Elvetia (unde am inteles ca se cheama Progesteron Streuli) sau din Ungaria. Puteti sa-mi spuneti si mie care este denumirea lui comerciala? Pentru ca am cam intrat in criza de timp si nu stiu daca pot face rost de el in timp util.
Kora, scumpa mea, te asteptam maine cu vesti bune de la echo si sa ajungi cu bine luni la punctie pentru a putea sa ma sfatuiesti si pe mine!
lilianaFi, regret nespus ca nu ai reusit de data aceasta, dar am vazut ca ai reusit sa te ridici si sa te uiti in viitor cu speranta, pentru ca este singura sansa de a trece mai departe.
pussi, felicitari pentru prima "intalnire" cu puiutii tai!
cris86 spune:
melutzica,tin pumnii stransi pt.puiuti tai
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
zouzounaki spune:
buna dragelor...revin si eu...bineinteles,iar n-am somn la ora asta,dar am niste calduri,bufeuri cum le zice...cind m-am trezit din somn,eram transpirata leoarca si tremuram de frig din cauza pijamalei ude...acum sa-mi mai sting focurile astea...am dat pe gitlej jumate de kg de inghetata...si voi va plingeti cu pufaitul,eu ma pling ca nu ma pot lasa de dulciuri...dar cum incep stimularea nu mai pap nimic dulce..eventual niste stafide uscate ca-s dulci...si ciudat de cind cu inhibarea am dat jos un kg...ma simt mai usoara...numai titile sint super sensibile...
apropo de progesteroanele astea..noroc ca m-am uitat la temperatura din casa...sint 24 de grade..asa ca le-am bagat urgent in frigider...am si eu acolo un sertarel numai pt fiv...
Pussilina sa-ti traiasca copilasii din burtica,sa vina pe lume sanatosi si sa va faca viata o imensa fericire
Antosit nu esti singurica cu starile astea ciudate...sint si eu la fel...dimineata plingeam de nervi,nici eu nu stiu din ce cauze ma maraiam...pe sot l-a pufnit risul sa ma auda asa maraita...dupa care m-a umflat si pe mine risul...niste stari din astea de la ris la plins si invers..si acuma stau in chilotei in virful patului ca nu mai pot de cald...aa si sintem cam in aceleasi faze...mie mi-a venit CM marti,iar vineri ca si tine merg sa fac echo si un examen de singe...si in functie de astea,am sa incep stimularea...asa ca pasim cam in acelasi ritm...ti-am zis eu ca o sa fugim si la odisee de minuta
Kora ,mie inainte de ET,mi-au dat sa beau in pahar mare de apa,si au asteptat pina am avut vezica plina...apoi am facut pipi dupa o trei sferturi de ora....si inca ceva ffff important ce mi-au zis mie acolo...sa nu va parfumati inainte de punctie,pt ca embrionilor nu le place...eu nu am stiut si m-am dus mirosind ca o floricica...si normal ca m-am dat si acolo cu spay intim ..de unde sa fi stiut?m-au spalat asistentele ca sa nu miros deloc a parfum...haide Kora,mai avem un piculet de drum de parcurs...iti doresc si tie un Fiv reusit
Galuscuta tare repede a trecut timpul...deci vei fi prima care va da startul cu reusite...iti doresc o calatorie placuta vineri si sa iasa cu ochisori...o sa fim la odisee o gasca mare luna viitoare...poate ne intilnim la anul si ducem bebelusii la balacit
Mada,nu uita sa-mi spui care-i faza cu miligramele,ca nu mai pot de curiozitate...maine intru pe net pe la 20:30,poate poti intra si tu sa pove...te pupic
Marrina multumim pt site-uri,imediat ma apuc de studiat...si eu la primul fiv,tot cu am plecat,si tot n-a fost nimic...sper de data aceasta cind tot cu ma voi intoarce sa fie cu noroc
Gabitulemultumesc frumos
Teli si la mine zilnic e asa...eu il am pe sot linga mine,dar tot prefer sa mi le execut singurica...parca tremur mai tare sa-l vad cum se apropie cu acul...de ex,azi dimineata eram si noi doi buni de trasi cu cameraeu maraiam,la un moment dat plingeam cu acul in mina,ma intepam un pic,iar ma apucam de plins,sotul in coltul camerei deja ridea (poate de nervi)in pumni...apoi de departe imi facea vint cu ceva,ca nu indraznea sa se apropie ca poate il si muscam..si tot asa intr-o veselie pina cind m-a pufnit risul si pe mine si m-am intepat eroic...chit ca mi-a luat o jumatate de ora...haide Teli spor la intepat,si sa obtii o productie cit mai frumoasa
Cris succes la analize,sa iasa cit mai bune
LilianaFi mie dupa fiv,mi-a venit la 2 zile dupa ce am intrerupt utrogestanul...in cazul tau ca intirzie,cred ca are legatura cu injectiile de progesteron...cind se va elimina tot din organism,va trebui sa-ti vina si CM...succes in continuare
Melutzica de acum esti mamica,iti doresc sa ramai asa inca 9 luni,si dupa, sa va bucurati in fiecare clipa a vietii de puiutii vostri
Madlendenumirea comerciala este aceea de progesteron injectabil...fiecare tara are produsul ei,deci denumirea produsului difera...dar daca specifici PROGESTERON INJECTABIL pur,cei de la farmacie vor stii ...in engleza PROGESTERONE INJECTION ...de unde te-ai hotarit pina la urma??iti doresc succes pe mai departe
Marrina,Moni,kitta,Anyko,Aniast72,Magdadomokos,Dariela,Avalon,MOana,Liana30,MRL,Sheri,Andicu,pe toate va pupacesc cu drag
ma duc ca nu mai poooot de cald...ma urc pe pereti,stau cu aerul conditionat deschis...
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page