FIV 115
Raspunsuri - Pagina 26
cris86 spune:
Pussi,Bravo mamico ,ma bucur din suflet pt.tine si puiuti tai care sigur sunt si ei in pt.ca au o mamica ca tine.Va pup pe toti trei
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
KoraPop spune:
Fetelor am citit despre cycloprogynova....e interzis in sarcina,daca suferiti de endometrioza, tumori etc.De ce se iau numai pastilutele albe ca eu asa am retinut pana acum?Pt ca cele maro contin si norgestrel ( nu stiu ce inseamna) nu numai estradiolvalerat ca si cele albe?
Am citit si despre estrofem si estrofem forte...stiu ca se incepe in zi 5 de mesntruatie tratamentul cu estrofem,dar daca as lua si eu cateva pastilute de estrofem forte acum,de maine....hm...am sa il intreb maine dimineata pe T neaparat...
Kora
CARPE DIEM!
Avalon spune:
Kora, pastilele maro sunt cu progesteron, cele albe cu estrogen.
Pussi, mamico de gemenei , ce fericita esti, m-ai molipsit si pe mine! Felicitari, ai grija de puiutii tai!
lilianaFi spune:
Avalonmultumesc "LA PATRAT"...sa ai un fiv norocos! BAFTA,MULTA,MULTA !!!
M.Oana "norii erau in capul meu"...numai bine !
Pussi m-ai facut sa zimbesc de bucurie si sa sper ca poate a doua oara va fii la fel si pt mine,sarcina usoara in continuare
Kora, Galuscuta, Zouzounaki, Melutica, Teli, Antosit... mult noroc fetelor !
TUTUROR NUMAI BINE...!!!
Avalon spune:
Kora, mai sunt suplimente estrogenice sub forma de plasturi, climara se numesc, citeste aici: http://www.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=1829&fl=1
Dar eu nu te-as sfatui sa iei fara recomandarea medicului.
Avalon spune:
Antosit, o sa vezi dupa ce incepi stimularea ca te vei simti altfel. Eu iti doresc un FIV norocos!
Liliana, iti multumesc din suflet!
M Oana spune:
Kora tu citeste, intreaba medicii si spune-ne si noua "gandirea" lor. Cyclo are 2 mg estrogen, iar estrofemul are 1 mg estrogen, dar pot fi si alte diferente intre ele.
Vreau sa va zic ca "iubesc" la MedLife ca au un program pe net unde intri, tastezi codul analizelor pe care le-ai facut si CNP-ul si intri automat in rezultatul analizelor. Ieri am dat sange, iar azi dupa ora 1 deja am putut sa vizualizez o parte din rezultate. Nici ca se poate mai simplu.......
Ehe-he, batranetile mele..... Imi adusai aminte amu' de vremurile cand citeam despre plasturii cu estrogen si cand ma temeam ca nu voi avea endometru' bun de culcus. Si am avut endometrul de 13 la punctie si 15 la trasfer......... Data viitoare stau cumintica in banca mea si nu-mi fac griji, dar prima oara parca esti un satean mereu mirat, proaspat coborat in Gara de Nord a capitalei......
De tot ce mi-a fost frica, nu s-a adeverit, iar de mers prost, a mers acolo unde chiar nu ma asteptam. Mereu am zis ca totul e sa se aseze embrionul in burtica, ca de acolo, stie el ce are de facut, dar se pare ca drama cea mare de-abia de acolo fu la mine.
Kitto mi-ai facut o pofta cu prestatul tau de zilele astea, de-abia astept si eu zorii ovulatiei, sa simt ca muncesc de placere pentru bebici.
Avalonica nu e numai dupa CNP, ci si dupa codul analizelor, ceva cu 6 cifr. Dupa ce dai sange, nu uita sa ceri acest cod. E greu ca altcineva sa stie codul analizei tale din ziua X.
Eu de la ei am primit vestea ca betaHCG-ul meu e pe duca si credeam ca voi ramane cu sechele pe viata, dar am depasit momentul cu bine, iar data viitoare macar nu mai trebuie sa tremur toata pana acolo, pot tremura in fotoliul meu.
Avalon spune:
Ioooi, Oana, pe vremea mea imi dadeau rezultatul pe mail Medlife, acum pot sa-mi vad rezultatele pe neeeeeet? Wow! Super-veste! Si accesul securizat, ce frumos! Nu pot sa cred ca le-a trecut prin cap asa ceva!
Acum ma gandeam... alta: iti dai seama cate betahcg o sa fac in conditiile astea??? Cel mai groaza imi era sa ma duc sa ridic hartia aia nenorocita pe care scria ZERO si sa vad privirea compatimitoare a receptionerei care mi-o dadea!
Avalon spune:
Asta ziceam si eu, macar sa plang in fata monitorului meu decat sa-mi dea lacrimile in fata unei receptionere sau sa tamponez o masina de politie cum era sa fac ultima data cand am luat un astfel de rezultat...
Marrina, sangerarile pot fi de la o dereglare hormonala, este foarte bine ca umbli pe la endocrinolog ca sa elucidezi. O sangerare in afara menstruatiei ar mai ridica suspiciuni asupra unui deficit de progesteron... mai mult nu ma hazardez.