FIV 115

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

pussi, sa fiti sanatosi! si multi Esti o mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Pussi eu te cred ca e cea mai fericita zi din viata ta,traieste la maxim aceste clipe unice si opricum vor venio multe alte clipe de fericire de acum incolo,fiecare in felul ei!Felicitari si ma bucur nespus!
Am inteles ca prog. inject. ai luat cate 2 tot la 2 zile,dar spune-mi te rog in ce zi ai inceput?In ziua punctiei?Sau in ziua ET-ului?Eu stiu ca se incepe in ziua punctiei,nu?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

meluleee acu pricepui stai linistita ca io am incredere in ei..stiu ei ce fac..ca fac binepana la urma unde ai facut?acolo la tine sau la AKH? dehhh sunt si io curioasa
pussi te puppppppp ma bucur mult pentru tine..sper din tot sufletul sa facem o echipa minunata

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Pussic m-ai facut sa ies din umbra pt. ca zilele astea am fost cam...ciudata, mai mult am citit dar de scris nu mi-a dat mana!!!
M-ai facut sa plang de fericire pt. voi,doar imi pot imagina ce este in sufletul tau acum ...! Felicitari duble din tot sufletul!++

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dar Anto, ai putea sa intri din cand in cand sa ne zici evolutia tratamentului tau. Crezi ca te-am uitat?

Monica

Mergi la inceput

anto chiar asa cum zice Moni noi toate urmarim evolutia fetelor de aprilie-mai acum ( si nu numai),tu cum esti,spune-ne si noua,ca eu scriu zilnic despre mine,dar tare as vrea sa citesc vesti bune de pe la voi fetele care sunteti acum in

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Moni stiu ca nu m-ati uitat, dar nu stiu ce am zilele astea! Tratamentul este ok, inca ma inhib cu diphe. pana vineri cand merg la eco si cred ca voi incepe stimularea pt. ca CM-ul a venit duminica si este pe trecute...Cred ca injectiile astea m-au "inhibat" total ca altfel nu imi explic starea asta naspa din ultimele zile!

Anto

Mergi la inceput

anto totul e cum nu se poate mai bine pt tine,deci de vineri facem galerie pt foliculi mari si frumosi si endometrul super bun de gazduit bebelasii!Hai lasa, ca sunt emotiile procedurii,zambeste,maine va fi mai...BINE ca nu-s de acord cu Murphi BAFTAAAAAAAAA!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ok Anto, e starea de inhibare, asteptam starea de stimulare care va fi complet diferita.
Am intelesc ca inhibarea a decurs fara probleme pana acum si esti ca femeile aflate la menopauza.

Monica

Mergi la inceput

Kora esti o scumpa!Te invidiez ca ai atata energie,sper ca o data cu stimularea sa ma mai "activez" si eu!Bafta si tie!

Moni cred ca mai inhibata de atat nu se poate!

Anto

Mergi la inceput