Mamici de martie - aprilie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Multumesc pentru majorete.Maine merg la control.Abia astept sa vad ce mai zice doctorul meu in legatura cu colul.Si din partea mea la toate care urmeaza sa nasca.

ELLA 39sapt.+3 zile
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Gata fetele, maine la spital cu mine.
Mi-am facut manichiura, pedichiura, epilat, pensat... sper ca bebelina mea sa fie mandra de mamica ei si sa se hotarasca sa vina maine (cel tarziu poimaine) ope lume.

Pentru Diana, Cria, Ellamis, Val, Camitu si pentru toate fetele care mai urmeaza

Crina 39+ Maria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

VAL- nu mi-au lasat fetitza in camera, in schimb am stat cu baietzelul meu, mai putin noaptea cand era dus la lampa pt. icter. e alegerea ta. daca vrei sa te odihnesti, il lasi la neonatologie.

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Hai Crina!!!!

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Crina

Eu merg maine sa imi culeg rezultatele de la analize si sa fac ultima ecografie si control... Asa ca o sa va mai dau vesti abia maine dup-amiaza...

Pana atunci, inca putina galerie pentru cine mai e gata:

Diana 39+ cu Mihai-Alexandru
AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Am intrat sa spun fetelor care mai au putin pana la nastere ca sunt alaturi de ele si le tin pumnii. Crina, ella, val, diana, camitu, mult curaj! Stiu ca pare grea perioada si parca nu se mai termina. Mai aveti putin si vine o perioada...si mai grea. Dar si frumoasa. Pupici la burtici.

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Hai Crina sa ai o nastere usoara.
Diana sa vii cu vesti bune de la dr.
Pt toate fetele

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna dimineata!

N-am mai scris de mult... De cand cu bebe acasa nici nu mai avem alte activitati..

Va intreb, voi ce le faceti puiutilor cand plang? A mea dupa ce mananca se pune pe plans si nu se linisteste decat daca o pun pe piept la mine.
Am cumparat ceva picaturi pentru gaze, dar nu cred ca au vreun efect...
Nu mai stiu ce sa fac. De 2 zile tot asa o tine, cu exceptia noptilor, cand doarme de la masa la masa.

De mancat mananca lapte pompat de la mine si daca nu se satura, atunci si completare. De luat in greutate a luat, deci nu e ca nu laptele satios.

pentru viitoarele mamici!

Pupam mamicile si bebelusii!

Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Salut toate mamicile,
m-am gandit mult daca sa va scriu sau nu.Imi este teaama ca veti rade de mine.Cu toate astea am sa o fac!
Deci...cine ma mai intelege?Cand copilul plange din cauza colicilor si nu doarme-vai de mine nu doarme copilul.De trei zile doarme copilul fara intrerupere(cu pauzele de masa)-vai de mine de ce doarme copilul? Oare mai sunt sanatoasa la cap? Oare asta inseamna sa fi mama,sa fi intr-o continua agitatie? Cu greutatea nu ma mai stresez!!!
Roxanici- am avut si eu curiozitatea sa verific cantarind-o cam cat mananca si cam cat a luat in greutate!Nu ai idee cat m-am stresat.Mananca atat de ciudat cantitativ....Adica:50g,80,60,120,140,110-Crede-ma dupa ce am citit in Mama si copilul ca trebuie sa mananca cam 800g iar eu am calculat o medie de 500-600g,m-am ingrijorat.Cu toate acestea imi ia foarte bine in greutate.Este adevarat ca nu imi ia ca celor care dau completare insa eu sunt foarte multumita.Ca idee: am scos-o la 1 martie cu 2800g si acum cateva zile avea 4200g.M-am hotarat sa nu o mai cantaresc toata ziua.Ai sa vezi ca mai tarziu(aproape de 2 luni) isi va mari singur ratia .Important este sa vezi tu ca piticul arata bine(incepe sa faca pliuri la picioruse,obrajorii cresc in dimensiuni)Inca o chestie:copilul daca nu este satul este agitat cand il pui in patut.Sti cum o probez eu? Ma spal pe maini si ii bag degetul mic(al meu) putin in gurita.Daca incepe sa il suga e clar_nu s-a saturat;daca scoate limba afara sau strange buzele este satula!Cel mai important lucru este sa iti inveti copilul,sa-i inveti reactiile.Nu stiu daca aveai nevoie de sfaturile mele! Sper ca am putut sa-ti fiu de folos!

Jaana- la mine a dat un rezultat absolut uluitor(la modul ca imi curg sanii de atata lapte)combinatia anason+chimen+fenicol.Cantitativ beau cam 2 litrii pe zi.Eu nu il indulcesc ci astept sa se raceasca si il beau ca pe apa.Chimenul este cel care creste cel mai tare "productia"!Eu la inceput imi faceam cu chimion.Nu este acelasi lucru.S-a dovedit a fi mult mai bun chimenul.

Pentru cele care au probleme cu constipatia bebeilor: dupa saptamani intregi de chin am gasit solutia - se numeste duphalacsi ii dau cate 5 ml pe zi(priza unica) timp de 5 zile,dupa care urmaresc daca face si singurica.Astazi este a patra zi.Cu ajutorul acestui siropel imi face o data pe zi.Daca ma intreba cineva ce-mi doream cel mai mult in ultimele saptamani, raspunsul era " SA VAD UN MIC KK"Cred ca nici nu va imaginati ce bucurie a fost pe mine cand am vazut si eu in sfarsit pampersul murdar.Asta dupa ce am introdus supozitoare cu glicerina o data la trei zile,termometru,ceai de musetel(bea cate 100ml si degeaba)
Este verificat si de mine ca motivul pentru care bebe plange cand il pui in patut este temperatura mai scazuta a acestuia(patutului)Asa ca am pus o paturica pe care am bagat-o putin sub salteluta si gata...am pacalit-o!
Hai ca m-am intins cam mult si nu vreau sa va plictisesc!

Multa bafta celor care urmeaza sa nasca si multa, multa liniste celor care deja au facut-o!!!!!
Aaaaa,sa nu uit: subscriu si eu pentru <Albinute si bondari de martie-aprilie 2007>

loradin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

din nou neata'
era sa uit- am citit ca spunea cineva ca de vina ar putea fi consistenta laptelui.Acum cateva saptamani (2-3)am avut si eu indoieli in privinta asta.M-a invatat insa o prietena ca si aceasta se poate verifica.Cum? Simplu! Dupa ce ii dai micutului sa pape(ultima masa) te duci si te mulgi si lasi lapticul in biberon pana a doua zi.Daca atunci cand vrei sa speli biberonul constati ca laptele pateaza peretii acestuia inseamna ca lapticul este gras deci...totul este ok!Nu stiu daca am fost explicita!?!Important este sa te mulgi dupa ce bebe a mancat lapticul acela de la inceput care este mai apos.

loradin

Mergi la inceput