Mamici de martie - aprilie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza fetelor.....cum va simtiti azi???eu bine....dupa experienta de ieri nu s-a intamplat nimic si nu am sunat-o pe doc,dar cred k pana la urma o sa ma duc azi pe la ea....fetele voua va amortesc picioarele noaptea???k mi-e imi amortesc atat de tare incat ma dor ingrozitor....

Pentru fetele care nasc azi MULT CURAJ!!!

Mady 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Eu nu am mai scris d emult.......caci am tot avut probleme......am ytrecut dintr-o mastita in alta....tot cu antibiotic injecytabil....deja nu le mai suport....

In aproape 8 sapt am ajuns la pompa cu nr. 5 pana m-am desteptat si mi-am luat una electrica d ela NUK....isi fae cel mai bine treaba......nu ma mai mulg tot la o ora jumate ci la 3.....am scazut d ela 15 ori in 24 ore la 7-8.....ma mulg aproximativ 350-400 ml din ambii sani./....ma simt ca o vaca.....am baut si medicamente sa scada lactatia.....dar laptele meu se pare ca nu stie ca tre sa scada....am redfus si lichidele sa nu mi se mai faca atata lapte.....

Desi am lapte mult si gras.....cum tot am luat antibiotice bebe nu a crescut spectaculos in cele 7 sapt jumi are 5 kg si am iesit din spital cu 3.160....nu-mi dau seama daca e mult sau putin dar bebe arata binisor....

Nastere usoara pentru Diana, Cria, Ellamis, Val, Camitu si pentru toate fetele care mai urmeaza......care incheie odiseea noastra....

Felicitari si bebei sanatosi la cele care ati nascut in ultima perioada de cand nu am mai intrat .....rusinica sa-mi fie....dar sper sa recuperam .....au inceput si nenorocitii de colici sa ne dea tarcoale.....si dormim destul de rau.....eu noaptea daca nu sunt cu bebe......ma prezit la muls.....noroc ca dureaza 10 maxim 15 min.....inainte cu pompa cu clapeta dura o ora si,......

Cineva intreba daca e ok nasterea provocata.....sa nu-si faca griji la noi se practica ca sa fie medicul tau la nastere si e ff ok.....mie mi s-a provocat.....consta in ruperea membranelor care nu doare.....este un simplu consul ginecologic......dupa care sangerezi putin si in cateva ore se rup apele.....iti face un calciu pt dilatatie si nasti mult mai repede.....cel putin la mine asa a fost....

LORADIN - eu laptele il verific ceva d egenul tau.......las laptele muls cateva ore si ma uit daca are strat d egrasime......prima parte ce vine apoasa ii tine lui bebe de sete.....si in ultima parte se satura.....

ROXANICI - mie imi plac toate denumirile.....dar daca majoritatea opteaza pt FLORICELE SI BONDARI DE MARTIE-APRILIE 2007......asa sa-i ramana numele......

FETELOR CARE NU ATI NASCUT - profitati d eultimele zile linistite si sa va odihniti cat mai mult......dupa ce nasteti nu o sa mai aveti o noapte dormita cap-coada......doar dor o sa va fie.....este o perioada mai grea dar ff frumoasa...

DESPRE BOTEZ - noi o sa-l botezam undeva dupa 5 mai....pana atunci suntem in doliu dupa socru.....noi oricum il btezam la reformati.....sotul meu e ungur...

PAULA75 - la multi ani! pt ELIANA IOANA - care azi are 2 luni...

TZUNA - felicitari pt grija si dragostea + eforturile pt bebe Mariuca.....si sopeam s ase linisteasca in cel mai scurt timp.....mai ales ca a cum e botezata....

ELYANNE si RALUALEXANDREI - SUNTETI un exeplu pt noi......voi cu 3 copii si va faceti timp sa intrati pe forum si noi ne plangem cu unul....

Acum va las.....ca printisorul de Nicolas doarme ff agitat si merg la el....

Suzy 78, mamica de Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

la multi ani Mada_rozz

pt viitoarele mamici

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Hai Crina!!! sa nasti repede si usor

Hai Lauramar!!! sa nasti repede si usor

La Multi Ani Mada_rozz!!! sanatate, si numai bucurii alaturi de Mark si cei apropiati.

Loradin, nu ma mai stresez prea mult cu greutatea lui rares. Asa e cum zici tu. Mananca diferit de la o masa la alta, nu aia era problema ci daca mananca macar pe aproape cat ar trebui. Rares mananca intre 80-130g la o masa (asta dupa proba cantarului).
A luat in greutate, probabil nu cat scrie in carti, dar e pe drumul cel bun. Nu m-am stresat prea tare, doar eram curioasa si vroiam sa am un bb ca toti ceilalti. Atata timp cat creste si are si o stare de bine nu ma mai stresez cu greutatea.

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Mada!

Nastere usoara celor care se pregatesc sa nasca

Roxana si mie mi se pre f. cunoscut gustul de anason... dar nu stiu de unde sa-l iau
Despre cat iau in greutate si grafice... Elena a luat 700g, 500g si 300g in primele 3 luni si uite ce fata mare am Important este sa creasca si sa fie sanatosi.

Wow Suzy cat lapte Poate pana la urma mai scade un pic...
E f. bine cat a crescut bb... ce-ai vrea? In primele 3 luni ar trebui sa ia 750-1000g/luna.

loradin asa mananca si ai mei 500-600g/zi si ar trebui sa pape mai mult comform "standardelor" Au crescut bine... asat-i cel mai important.

Eu astept sa se trezeasca teroristii si nimic... e o liniste
Au mancat aseara la 11:30, s-au trezit la 6 fara ceva... si acum inca dorm. Puturosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani !! Mada_rozz

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

gustul de anason e posibil sa il stiti de la niste bomboane, care erau undeva in jur de 1989 pe piata

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI MADA_ROZZ!!!!

Mady 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

MADA_ROZZ

Sa ne traiesti si tu si puiul tau....multi multi ani fericita.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

mada_rozz!

Eu am intrat asa pe fuga intre programari, sa va spun (celor care au mai ramas ) sa nu va stresati cu masuratorile si cu greutatea... ca eu tocmai am patit una nepatita

Cum n-am mai prins programare la ecograful la care am mers pana acuma, am fost in alta parte... si, surpriza, copilul meu a cam intrat la apa! Incerc sa nu ma panichez, mai ales ca mi s-a zis ca nu prea mai este lichid si nu se vede bine... si mai ales ca i-a iesit (mult) mai mic tocmai femurul, care fiind os nu are cum sa se micsoreze Poate acceptam (psihic) sa iasa mai mica circumferinta abdominala sa se explice prin faptul ca ar fi slabit, dar aia chiar a iesit mai mare Deci nu mai inteleg nimic, astept ora 2 sa aflu daca ma mai programeaza pe luni...

Legat de greutate, la aceleasi masuratori, dar in functie de metoda de calcul, iese intre 2,9 - 3,2 kg!! (asta in conditiile in care ma asteptam sa iasa pe la 3,4-3,5 ) Deci direct din metoda de calcul e o marja de 300g, sa nu mai vorbim de marja data de masuratori, unde conteaza fiecare milimetru!

Va las, pentru fetele care nasc azi... ma pregatesc sufleteste de urmatoarea programare si urmatoarele vesti...

Diana 39+ cu Mihai-Alexandru
AMR 3 zile

Mergi la inceput