Mamici de martie - aprilie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Fetelor,pe mine m-ati uitat cu majoretele!!!!!!

ELLA 39sapt.+3 zile
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Jaana, vroiam sa raspund si io dar a raspuns Martutza.

Anasonul pe care il am io (de la plafar) sunt niste seminte mici mici, unele si cu codita. Daca strivesti una intre dinti, are o aroma puternica si placuta. Mie mi-e si cunoscuta...ori am mancat bomboane cu gustul ala....ori pasta de dinti....e ceva cunoscut.
In Franta e si o bautura cica cu acest gust...

Cand eram la maternitate, asistentele de la bebei...fortau pe bebe sa apuce mamelonul tinandu-l de ceafa....ghidandu-l inspre san, si oarecum fortandu-l sa nu plece de acolo. Si eu zic sa insisti ptr ca la inceput e mai greu Cristinei sa traga si de aia poate refuza. Persevereaza chiar daca inseamna sa stai o zi numai cu ea in brate la san.

Hai Ellamiss!!!!!

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

[size=3]

hai Ellamiss!![/size=4]

doina.todorcum iti trimit un mesaj? Il am si eu de la cria_bv si sigur o sa te decurci

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Hai Ellamiss
Eu am pus majorete pt fetele care sunt programate maine, noi suntem la surprize, hai nu mai plange.

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Gabi super pozele de la botez.

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Am revenit,
intretimp am papat si am facut baitza
Gabi
mailul meu este chiriceasca@yahoo.com

va pup

Doina & BB Radu George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

floricele si bondari de mart-apr'07

parerea mea , asa prescurtat sa nu fie prea lung
dar si lung e ok

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Floricele si bondari de martie aprilie 2007 sa fie !!1 si eu votez "pentru"

doina.todor ti-am trimis un mail

Tudor a mincat, i-am facut baita si acum imi fac si eu si gata la culcare!
Noapte buna tuturor!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

ellamiss: si pe mine m-au uitat la majorete, dar nu ma supar, ca stiu ca e o mica greseala nevinovata

Lasa ca vine si vremea noastra... si uite ca pun eu majorete si pentru tine:

Diana 39+ cu Mihai-Alexandru
AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Ioina_In, felicitari mamico, sa va intoarceti sanatosi acasa si sa ne povestiti cum e cu un nou membru in familie!

RaisaFudulu, eu alaptez copilul la san si il tin intotdeauna pe umar la ragait, cam 5 minute, ca sa fiu sigura ca da cat mai mult aer afara. Acuma la doua luni, de cateva zile incoace, nu mai da aproape deloc aerul afara nici in 10 minute, insa aer tot inghite pentru ca ragaie la jumatate de ora dupa masa, de exemplu, cand il doare burtica si il ridic la verticala.

Tanya, compot sigur ai voie, numai sa fie fiert si zaharul macar 5 minute. Eu beau Iaurt simplu si e OK, nu vad de ce nu ar fi bun si cel cu fructe.

iunita, daca al meu da capul pe spate cand plange, e cel mai clar semnal ca ii e foame si cauta sanul.

Si apropo de schimbat: pana pe la 6 saptamani era regula la mine sa il schimb inainte de masa, chit ca plangea cu spume ca ii e foame si eu pierdeam vremea cu schimbatul ca de, sa nu regurgiteze daca-l schimb dupa masa si are sanse sa si adoarma mai repede. Si de multe ori baiatul se scremea in timpul mesei si facea cacuta... ia-o de la capat dupa masa cu schimbatul. Pana cand m-am luminat si eu ca la mine nu functioneaza faza cu schimbatul inainte de masa, ca e oricum inutil, repetam operatiunea si dupa. Si sa vedeti acuma ce bine e, nu mai plange baiatul inainte de masa ca-l iau repede, ii dau picaturile de sabsimplex si se repede apoi fericit la san. Si daca-l mai tin apoi cam 5 minute la regurgitat, sunt mici sansele sa mai verse ceva in timp ce-l schimb.

gabdyd, dianiana, sa va traiasca bbii, sa fie sanatosi si mancaciosi!

Ma opresc deocamdata aici, mai citesc si revin daca ma mai lasa pustiul

Mergi la inceput