Mamici de martie - aprilie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Si, sa nu uit: pentru fetele care vor naste curand: Camitu, lauramar, cria_bv, crina_mio, madybulancea, dallina

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Eu zic FLORICELE SI BOMDAREI DE PRIMAVARA, ca sa nu ne suparam nici noi.Eu am nascut in feb, desi nu m-am gandit nici un mom ca asa va fi.Noi prevestim primavara, nu....deci de primavara zic.

VAL, nici o pbl cu lactatia, eu am mai scris azi pt Diana ca masajul conteaza ff tare si stai linistita Alexia am zis s-=a nascut cu 2, 300 pe 23 febr si are acum 4, 500 la nici 2 luni.O sa fie k, numai papacios sa fie bebele.

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Jaana, eu zic sa insisti cu sanul.Nu ai pe nimeni cu tine sa te sfatuiasca? Mama ta ce zice, moasele ce zic, ca tot sunt adeptele naturalului. Eu zic asa, fiindca cind am ceva o sun pe mama sau ma uit in cartea cu mama si copilul. Oare daca insisti o zi ii dai numa' san oare nu se invatza, zic si eu.E normal sa prefere biberonul ca e mai usor,dar poate ca merge convinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Hop si eu cu poze ca tot am aflat iar si iar cum se face.Multzam si eu Roxanici.
Lucas

Filmuletul e cu capul in jos la inceput, dar e distractiv, va asigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Buna dragi mamici si burtici;
tot mai greu de intrat pe forum, copiii astia ne fac programul...

sunt de acord si eu cu FLORICELE SI BONDARI de MARTIE - APRILIE.
IERI AM AVUT iar o repriza de plans de 2 h jumate de la colici sigur, era cand ma mine in brate cand la socrela, imi rupe spatele cand o tin atata, saraca Tzuna nu stiu cum mai poate, oare nu s-o mai fi linistit Maria ei?
am incercat si eu cu Gripe Water dar nu mise pare sa dea rezultat, nu mai stiu care mamica l-a folosit dar vreau s-o intrebat il are pe cel facut in Egipt? ca am inteles ca mai e unul;

eu am ramas cu trei kg in plus dupa nastere care sunt toate pe burta , dar ma apuc eu de abdomene;

Timeea si acum mananca intre 90 si 110 ml la o masa , cand aud la voi de 160ml .... ieri a avut si ea 4 kg si are 6 sapt jumate;

Karra ce mult seamana Maria cu Timeea in unele poze parca ar fi surori, e foarte frumusica papusica , iar filmul super; vreau sa incerc si eu dar nu stiu zau daca reusesc , ti-a luat mult timp;

noi botezul cred ca-l vom face pe 20 mai , destul de tarziu dar asta e;

FETELE PE ULTIMA SUTA DE METRI CU BEBE LA PURTATOR, VA DORESC BAFTA MULTA SA NASTETI USOR SI RAPID !!!!MULT CURAJ SI SANATATE, TOTUL VA FII BINE !!!! asteptam si povestea nasterii voastre
nu mai retin care graviduta scria ca a dormit pana la 11 dimineata, ce vremuri , noi fix la 7 gata cu somnul, se trezeste chiar daca e satula, iar eu deabia imi deschid ochii de somn; ASA ca profitati daca puteti;

TIMEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Cami – pana la urma a fost bun si uleiul ca „te-ai curatit”. Or incepe ele si contractiile. Poate bebele tau vrea sa fie tauras nu berbecut si mai asteapta 2 zile.

Votez si eu pentru ALBINUTE SI BONDAREI DE MARTIE APRILIE 2007. Sau de primavara ca sa fie inclusi si bebeii din februarie sau cei care intarzie pana in mai.

Crina 39+ Maria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

cred ca trebe sa facem sondaj cu denumirea capitolului cand trecem la scutece... Daca nu ne hotaram trecem "bebelusi de martie-aprilie 2007" si gata...
Mie imi plac toate propunerile... asa ca nu stiu ce sa aleg... Dar daca trebe sa-mi dau si io cu parerea... floricele si bondari de martie-aprilie 2007

Oricum, martie-aprilie 2007 trebe trecut, chiar daca unele au nascut in feb. si poate altele in mai. Pt. ca e continuarea de la capitolul de "mamici de martie-aprilie 2007" de la odisee. Era normal sa apara si bb-ei mai devreme sau mai tarziu. Asta nu inseamna ca cele care au nascut in feb. se muta la scutece la bb-ii de ian-feb 2007.
Dar daca trece toate 4 lunile se produce o ameteala la scutece... Si mamicile care se inscriu acolo (mai tarziu) unde se mai inscriu... la ian-feb, la feb-martie-aprile-mai sau la mai-iunie?
Eu stiu ca regula forumului este ca fiecare capitol sa aiba cate doua luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Jaana reteta de ceai pt colici este uramatoarea:
Pt bebe -100ml apa se fierb cu 1/2 lingurita rasa de zahar.Dupa ce a dat in clocot adaugi 6-8 bobite chimen si 6-8 bobite anason si dai deoparte pt 5 minute.Se strcoara si se da caldut la temp corpului.
Pt mama -pt lapte se pune la 200ml apa -1 lingurita zahar; se fierb si se adauga 1/2 lingurita chimen si 1/2 lingurita anason.Se lasa la infuzat 5 minute .Se bea caldut.
Sper sa ai lapte si sa va faca bien ceiutul tie si fetitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Fetelor multumesc pentru incurajarile voastre. Ca de obicei, prompte in linistirea paranoicelor, asa ca mine.

M-am intors de la ecografie si greutatea bebelinei mele este in jur de 3,100 kg deci ok.

Insa are circulara simpla de cordon si potrivit masuratorilor este in urma cam cu 2 saptamani. Deci am alte motive de ingrijorare.

Si nu prea inteleg cum este cu masuratorule astea. Adica are greutatea ok dar este mai putin dezvoltata? Ce semnifica de fapt masuratorile acestea si ce presupun pentru moment si pe termen lung?
Ma poate lamuri si pe mine cineva, ca sunt in ceata?

Pupici

Valentina 37+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Buna fetelor,
Am venit si eu acum ca BB Radu doarme,
Am si eu o intrebare cum fac sa pun si eu niste poze cu Radu? ca nu ma descurc deloc cu calculatoru asta
Va pup pe toate

Doina & BB Radu George

Mergi la inceput