Mamici de martie - aprilie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am fost cu baietii la pediatru... Sunt un pic raciti... Eau mucosi si m-am hotarat sa ma duc sa-i vada doctorul... nu m-am stresat degeaba... Ne-a dat niste sirpuri/picaturi pt. nas, gat... Andre se pare ca e un pic mai racit ca Mihai... Poate de-asta face si nazuri la masa... Le trece, ce sa le fac... daca surioara lor merge la gradinita, ma asteptam la de-astea...
Au mai luat cate 400g fiecare, in 2 sapt. asa ca Mihai are 3900g si Andrei 3600. Am baieti mari.

Gabi78 asa mananca si ai mei... de la 70 la 130 de ml. ... vreo 500-600 ml/zi. Mai au mese cand nu vor decat 50 ml... dar mai rar.. Si uite ca au luat bine in greutate... Eu zic sa stai linistita.

ioanaradu am doua variante... fie duc carutul, strans, jos, cu liftul si apoi cobor cu bb-ii... fie cobor cu carutul pe scari (si eu tot la 2 stau), pe rotile din spate... Mai greu de explicat... Am prins experienta de la plimbarile cu mandra

A.... uitam...
Punem si noi la treaba pentru cine se pregateste sa nasc!

si fug sa ne echipam de plimbareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Ella se pare ca avem ceva rude comune. Cici, Cati, Venera, Ileana sunt rude si cu tatal meu (veri cred, dar nu primari, parintii lor au fost veri primari). Poate ne intalnim la rucar. tu mai vi pe acolo?

Crina 39+ Maria Stefania

Mergi la inceput

mirandolina se pare ca avem rude comune. Cici, Cati, Ileana, Venera sunt ruda si cu tatal meu (veri, dar nu primari, cred ca parintii lor au fost veri primari). Poate ne intalnim prin Rucar, Tu mai vi acolo? Despre familia Balan sunt multi in Rucar. Sis zice ca stie ca este un tip, Cornel care stie ca erau mai apropiati de Cati si Cici.

Crina 39+ Maria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Laura,sa inteleg ca nu sunt singura disperata de pe aici?Ma bucur ca ti-am adus un zambet de aici de acasa.
Am sa pun si eu majoretele la treaba pentru noi trupa care a mai ramas de burtici.Haideti ca trece ea si asta,noi si bb sa fim sanatosi.

38+ cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

quote:
Originally posted by Crina_mio

Ella se pare ca avem ceva rude comune. Cici, Cati, Venera, Ileana sunt rude si cu tatal meu (veri cred, dar nu primari, parintii lor au fost veri primari). Poate ne intalnim la rucar. tu mai vi pe acolo?

Crina 39+ Maria Stefania

Ia uite mey, mi-am gasit rude pe forum
Eu n-am mai fost de ceva vreme pe acolo, mai ales pt ca Cici plecase in Canada la fiul ei. Si veneam mai mult la cabana Garofita, de care avea grija fam Balan. Acum nici cabana nu mai exista. Dar sigur o sa facem vreo excursie in zona, acum ca ne-am descoperit. Cit despre gradele de rudenie, cred ca tata era var cu Cici. Practic, am putea fi verisoare de gradul x Stai s-o intreb si pe bunica-mea ce si cum.

Cu carutzul si eu fac ca Elyanne, cu rotile din spate se coboara / urca cu tot cu gupil - cu unul e mai simplu In bloc au facut si o rampa dar singura data cind m-am incumetat era sa trimit copilul direct in cap. Iar cu copilul intr-o mina si carutzul in cealalta zic pas, carutzul cintareste ceva...

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Ella, bunica din partea tatalui meu statea chiar langa Cati, iar mama ei (Ileana) a fost nasa bunicii mele (Olteanu a fost numele meu de familie inainte de casatorie). Bunica ta sigur o stie ( o chema Maria, dar i se spunea Ita). Din pacate bunica mea a murit inca de cand eram eu studenta. Vezi ce mica e lumea?!?!?

Crina 39+ Maria Stefania

Mergi la inceput

Cria tu cum mai stai cu contractiile??
Bebelina mea chiar nu da nici un semn ca ar vrea si ea afara. si sambata facem 40 de saptamani. Cred ca-i place tare mult acolo.

Crina 39+ Maria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Crina eu dimineata am dureri de burtica si spate si pe la amiaza nu mai am nimic. Deci si lui al meu baietel cred ca ii place in burtica.

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ELLAMISS cum stai cu contractiile???

laura40+4arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Crina, eu nu mai stiu decit unde statea Cici. Strabunica mea se chema Virginia Bajan, casatorita Barbulescu si cred ca era sora cu tatal lui Cici iti spun mai multe dupa ce vb cu bunica-mea

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput