Mamici de martie - aprilie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Buna fetele,
acum am ajuns si noi acasa de la doctor si acum stau si ca o cretina, ca nu pot sa spun altfel,si nu prea stiu de ce.Aseara am avut niste contractii dureroase groaznice, nu puteam nici sa stau jos nici sa ma intind, ma plimbam ca o clota, am fost sigura ca o sa nasc, asa ca dupa deja obisnuita noapte de nesomn astazi am mers la doctor ferm convinsa ca o sa ma trimita la matern.Cand colo bb meu sta linisti cu capul in jos dar cu fata in sus, colul este lung si inchis iar placenta grad de maturare II.Ma uit la doctor ca la felu trei si il intreb:pai acum ce facem?Raspuns:asteptam.Vino miercurea viitoare sa vedem ce se mai petrece pe front.
Asa ca am ajuns acasa si plang ca ma gandesc la tot felu de scenarii.
Mi-e tot mai greu am pus pe mine 24 de kg si imi trosnesc toate oasele.Nu mai pot.Eram convinsa zilele trecute ca eu saptamana asta o sa imi tin bebeblina in brate.Asta este nu depinde de mine asa ca incerc sa-mi adun fortele si sa-mi revin.
Va pup sa auzim de bine.

38+ cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Karra super filmuletul tau, mie imi place mult poza lui Maria si taticul ei cand zambesc, e foarte reusita.

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

elpower stai linistita, ca e normal sa caste :). matei casca de-i plesnesc falcile cand se trezeste si se intinde ... si casca ... si tot asa. iar despre gemete, mai ales prin somn ... am intrebat si noi pediatrul si ne-a zis ca e normal, nu sunt gemete de durere ci doar niste sunete necontrolate. o sa vad daca reusesc sa pun un filmulet cu sunetele pe care le scoate matei uneori prin somn. parca e un ursulet.

acum despre noi ... ptiu ... ptiu sa nu-i fie de deochi lui matei dar ieri si azi a fost foarte cumintel. a mancat, a dormit si cand s-a trezit a gangurit cumintel si nu face galagie decat daca-l doare burtica. si sa vedeti ... ieri am luat de la farmacie o tetina de la nuk, contra colicilor, cu o forma ciudata, putin turtita si cu gaurice pe o parte si inca una la baza tetinei pe unde cica iese aerul. acum nu stiu ce efect nemaipomenit are tetina minune, cert este ca matei mananca mai bine cu ea, ca am unele cu care efectiv imi scuipa laptele din gura. o sa va mai spun cum decurg lucrurile.

elyanna am si eu o curiozitate, te rog sa nu te superi :). la ce etaj stai?? si cum cobori tu trasurica cu bebeii?? ca te-am vazut in poze si ma gandeam la tine, ca eu stau la etajul 2 si cobor cu liftul si am numai vreo 5 trepte la parter de trecut cu carutul in brate si tot mi se pare cam dificil .

va pup!

sa nu uit ... pentru burticile ramase!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze noi cu matei la baita

poze noi ... la 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

cria_bv,mady,diana_jors,ellamiss,dallina,crina_mio si celelalte ....

Dallina m-ai facut sa rad cu faptul ca ai zis ca mergeai ca o clota,abia dupa am vazut ca esti din arad.Si eu sunt din Timisoara ,dar acum locuiesc aici.

Haideti sa ne incurajam una pe cealalta cele care am ramas ca mai e putin desi si eu sunt disperata,mi-e teama ....dar vom trece noi peste toate

laura40+4arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

elpower buburuza mea casca de ii zic ca o sa ma inghita.. mai nou ii spunem Clarence(leul sasiu :D )la ce gura maare face. acum nu am numarat de cate ori..dar casca zdravan. iar de gemut.. nu sunt chiar gemete in schimb scoate niste sunete ca tati zice ca el a stiut ca o sa aiba o fetita si are in loc un calut.. nu va pot descrie cum se framanta si cum se chitcaie.. ca de multe ori sar din pat sa vad o fi patit ceva.. si ea doarme bine merci!

Pentru fetele care se plang ca nu nasc.. eu am depasit termenul cu fix 1 saptamana. s-a nascut la 41 de saptamani.. si a fost foooarte bine deci incercati sa nu va faceti griji. si eu am trecut prin toate starile posibile si imposibile...

Si vin si eu cu un sfat... incercati sa va odihniti, sa va puneti totul la punct pt saptamana de dupa nastere si mai ales ar fi bine sa va ajute cineva imediat atunci.. sa aiba cine sa va faca o mancarica, sa mai stea cu puiul.. eu am ramas fara laptic dupa 2 sapt pt ca nu am reusit ca o sapt dupa nastere sa mananc ceva... iar mandra mea ulra de foame pt ca lapticul de la mine era o apa chioara.. asa ca acum bea Nan... si imi pare tare rau ca nu poate sa pape de la mine, dar de cand suntem pe bibe.. doarme 3-4 ore intre mese iar noaptea se trezeste 1 sg data.. aseara a dormit de la 11.30 la 5.30... deci.. lapte praf sa fie atunci!

Hai ca m-am lungit!

Bafta multa, nastere usoara si bebici sanatosi, ca mancaciosi vad ca sun toti!

are mama o fetita frumusica foc...
http://new.photos.yahoo.com/laurentiu_iacovici/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

HAIDETI FETELOR,CINE SPARGE GHEATA DINTRE NOI 7?Eu am inceput sa am contractii acum,probabil la cat m-am gandit...

ELLA 39sapt.+2 zile
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna burticute, mamici si bebici,

gore78 si Roxi bine ati venit acasa. Sa va traiasca puiutzii, sa fie sanatosi, papaciosi si cuminti.

diana_jors – si picioarele mele s-au umplut de celulita. Macar bine ca pana acum nu mi-au aparut si vergeturi, dar nu e timpul trecut nici pentru ele. Asa ca de gimnastica o sa trebuiasca sa ma apuc si eu, ca doar in gelurile anticelulita nu prea am incredere. Important este sa nastem,, sa fim sanatoae si noi si bebeii si apoi rezolvam si pb. celulitei si a revenirii la fostele forme. Apropo, eu am reusit sa iau doar 15 kg. toata sarcina, sper sa le dau repede jos.

Mady eu tot pompa de la Baby Nova mi-am luat. O rugasem pe sis sa-mi ia de la primii pasi, cea despre care ne spunea Tzuna, dar mi-a luat-o pe asta. Astazi o sa o sterilizez si sper ca daca am nevoie de ea in spital sa-mi fie de folos. Ea pare simplu de utilizat ca si de sterilizat. O sa vedem. Poate chiar nu avem nevoie de ea.

karra80 – ti-am vazut comoara. O dulcica, abia astept sa o tin si eu pe a mea in brate.

Bine ai venit iunita. Sa-ti traiasca Iarina-Maria, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

martutza – te astept la vara la Pitesti. Eu stau acum in Mioveni, dar e destul de aproape de Pitesti, asa ca ne putem intalni. Si mie mi-a zis medicul sa nu mai mananc de seara si dimineata sa ma duc si nemancata si nebauta apa. Asta cu apa mi se pare mai greu, ca eu beau f.f. multa apa, dar o sa rezist eu.

mirandolina – sunt bine, inca 2 in 1. Am venit de astazi in Bucuresti la sora mea. Sta la 10 minute de spital, asa ca stau mai linistita, daca e sa se intample ceva pana vineri e mai sigur aici decat la Mioveni. Si da, sunt din Rucar. Desi sunt in Mioveni de 10 ani (dupa alti 6-7 petrecuti in Bucuresti) eu tot la Rucar spun ca e acasa. Acolo stau si parintii si socrii mei.

Diana bine ai venit acasa. Rianna-Elena bine ia venit in clubul bebelusilor nostri, sa fi sanatoasa si sa ia o viata norocoasa, plina de bucurii.

Dianina bine ia venit acasa cu Razvan. Sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatos si mai ales sa fie papacios si fara coplici, ca vad ca e problema cotidiana a noilor noastre mamici.

cria_bv – asa cum am mai spus m-am hotarat sa vin mai devreme in Bucuresti. Acum asteptam linistiti si rasfatate de surioara mea sa se faca vineri si sa mergem la spital. Sotul meu a plecat plangand astazi cand m-a lasat in Bucuresti. Chiar i-am zis, daca era sa plecam de la Mioveni dupa ce ma luau pe mine durerile ce ne faceam?!?!? Asa mi se pare mai „safe” sa fiu aproape de spital. Daca se intampla ceva mergem fuguta la spital. Eu sper totusi sa vrea bebelina mea sa astepte pana vineri. Si la cat de cuminte si ascultatoare a fost pana acum, stiu eu ca o sa astepte. Desi si de inducere mi-e putin teama dupa ce am citit ce au patit alte fete. Om trai si om vedea. Incerc sa ma „pastrez” optimista.

Crina 39+ Maria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Haide Ella

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna fetelor!

am revenit! Simbata am avut botezul si a fost super! Tudor a fost cuminte si asculat parca fiecare cuvintel, dar dupa baita s-a suparat tare de tot cind a vazut ca nu a primit decit o lingurita si aia cu vin. El era obisnuit cu un biberon de lapte!

Karra super filmuletul, sa fie snatoasa fetita ta si sa va bucurati de ea.

Incerc si eu sa fac un album pe net sa pun poze dar nu prea stiu cum. Vedem.

Fetelor cam cit maninca bebelusii vostri? Ce citesc eu mi se pare enorm sau asa trebuie?
Tudor maninca uneori dor 70 de ml la o masa, si mai precis noaptea si unori la masa de 1-2 tot atit. In rest maninca intre 110 si 130 ml
Ce am citit pe la voi mi s-a parut mult mai mult.

In fine, poate doar de atit are nevoie. Sa va dau si eu citeva vesti: seara este teroare! Dupa ce intru cu el in casa incepe sa linga de ruoe. Nu mereu se stringe de burtica si nici foame nu ii e. Refuza mincarea, nu vrea nici suzeta si nici nu se linisteste cu cald pe burtica. Plinge mult de tot si pina la urma singur isi revine. Daca ziceti de deochi sa stiti ca am incercat si asta si ii zic Tatal Nostru si nu functioneaza nici asa. Ce o fi avind?
Am cumparat aparat dintr-ala de incalzit biberoane si citeva zile am folosit aparatul pt masa, adica faceam laptele cu apa plata rece si il puneam acolo sa se incalzeasca. Greseam? M-am certat si cu sotul ca zice ca nu e bine asa si ca d-aia plinge si nu maninca mai mult. De azi ii fac iar cu apa plata fiarta. Sa vedem ce rezultate o sa am, dar azi nu il scot nici afara pt ca la noi e cam innorat si bate vintul. Il pun in scaunel si il scot in balcon. Lui ii place afara foarte mult si am observat ca este si cam sensibil la modificarile de vreme.

Va pup si incerc sa fiu pe faza

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Fetelor, bine ati revenit acasa cu bebeii. Pt cine mai are de asteptat, tinem pumnii! Si eu si Maya

Crina, incintata! Matusa mea din Rucar se numea Cici Bajan si a murit saracutza acum vreo luna si jumatate. Si ar mai fi o familie, Balan, de care eram mai apropiati.

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput