Mamici de martie - aprilie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
karra80 spune:
Selene stiu parculetul ala....si noi tot cam pe la 2 iesim desi uneori daca se trez si mai repede sau nu doarme iesim...ieri am iesit la 1 si am stat pana la 3...lasa ca ne sincronizam noi cumva ...vb pe mess sau la un tel
Cu mucisorii si a ea a incep sa fornaie chiar ma gandeam sa sun pediatra...ca si noi folosim batista bebelusului...dar mi se pare ca e si aerul putin uscat in camera....mai astept o zi si adca nu ma duc cu ea la control...ca mai si stranuta...nu f des dar stranuta....din cand in cand.....
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
cria_bv spune:
Mady si eu am aceleasi stari ca si tine, ba ma ia durerea de burtica , ba imi trece , ba mi se intareste si o tine asa de cateva zile. Nu ne ramane decat sa ne incurajam reciproc. Eu cred ca raman la urma sa inchid usa.
Selene Roxi propusese parca pentru cand trecem la scutece sa ne denumim "Floricele si bondarei de martie-aprilie" sau asa ceva parca, stiu ca m-a distrat atunci.
Cria38+ cu Vlad
diana_jors spune:
Neatza,
Felicitari Dianiana!
noi tocmai ne-am trezit, am revenit la noptile cu somn si cu o singura trezire pentru mers la baie...
A propos de dat capul pe spate: al meu il da inca de pe acum... fiind cu capul in sus il simt foarte bine, mai ca imi trece prin piele Eu cred ca o sa fie gimnast si face extensii cand simte ca a stat prea mult in aceeasi pozitie
Madybulancea: stai linistita ca vine si vremea noastra Si eu m-am saturat sa ma vad balena, parca sunt asa de cand lumea, dar profit de zilele astea sa lenevesc cat mai placut, ca sunt convinsa ca o sa-mi fie dor Noroc ca nu stau dupa cheful juniorului, ca as ajunge sigur la 42 de saptamani cu el asa Va dati seama ca inca e sus... - asta legat de cine ramane sa inchida usa
Va las, sa aveti o zi excelenta!
Diana 39+ cu Mihai-Alexandru
AMR 5 zile
madybulancea spune:
Multumesc fetelor de incurajari...oricum cria stai linistita k eu inchid usa,asta dak nu cumva o inchideti voi fara ca eu sa nu nasc,dar nu ma supar pentru ca eu oricum sunt in plus pe aici k aveam DPN-ul initial 6 mai...
Va pup pe toate!
SI va multumesc ca existati...
Mady 37+
lauramar spune:
Buna fetelor!!!
Stie cineva ceva despre nasterea provocata? Sunt tare disperata,ea nu vrea sa vina normal mai este pana vineri dimineata e adevarat dar parca vad ca tot la asta o sa ajung deoarece nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa.Mi-a zis medicul ca poate dura de la 2 la 4 zile de cand ma interneaza pana nasc e adevarat?
laura40+4arianna
cria_bv spune:
Laura hai nu te gandi la ce e mai rau, nu stiu prea multe despre nasterea provocata dar am intalnit vreo doua mamici care tot asa au fost chemate sa li se provoace nasterea si de emotie cand au ajuns la maternitatea li s-a rupt apa si nu a mai trebuit sa le provoace. Poate ai si tu bafta asta.
Mady eu nu inchid usa fara tine sau toate celelalte fete.
Cria38+ cu Vlad
magdutah spune:
buna fetelor,
azi sunt un pic mai odihnita asa ca am zis sa vad ce mai faceti !
Desi il aud deja pe Matei cum maraie acolo ca l-am lasat singur!
Ieri a fost un mofturos, nu a vrut mai deloc sa doarma ... asa ca in final l-am luat cu mine in pat ... si a adormit instantaneu ! Noaptea am patit la fel ... si cum obosisem sa il tin in brate mi-am rugat sotiorul sa se dea mai la o parte sa incapa si copilul intre noi ... si uite asa iar am mai dormit 3 ore fara sa miscam!
Suntem niste mancaciosi: cate o ora la fiecara masa (jumate de ora la un san si jumate la celalalt)... si de mancaciosi si grasuni ce suntem am ranit sanisorii mamicii. De fiecare data cand il pun la san trebuie sa apuc ceva in mana ... sa strang din dinti de durere, sotul imi aduce repede o cana de apa pe care o beau pe nerasuflate! Dar ce nu induram pentru puii nostri???
Ieri a trebuit sa ii cumparam si alte hainute, ca aproape tot ce i-am luat nu ii vine. Chiar si hainutele pentru scos din spital ii erau mici, asa ca o moasa de acolo ne.a facut cadou un body si in final l-am invelit intr.o paturica . Dar ce sa ii facem daca am avut 4350g la nastere ? Sanatosi sa fim ... ca hainute sa gasesc !
magdutah spune:
Dianina bine ai revint ... mi-a placut povestea ta ! Sa creasca mare si sanatos Razvan !!!
Bafta multa viitoarelor mamici !!!!
Rabdare multa tuturor mamimcilor si sanatate multa copilasilor
Va pup ... si revin cat de curand cu noutati !
Magda cu Matei
elpower spune:
Fetelor, nu va mai plangeti ca nu iese bebe! Profitati cat puteti de leneveala din zilele astea ca nu va mai intalniti curand cu ea. Bafta si sa ne vedem cat mai curand la "scutece"!
Am si eu o intrebare. Bebelusii vostri casca? Stiu ca e o intrebare tampita, dar am citit in Mama si copilul ca nu trebuie sa caste de mai mult de trei ori ca ar fi semn de nu stiu ce fel de afectiuni. La voi cum e? Si la fel despre geamat. Bine, nu geme. Sunt mai mult sunete scoase cand se chinuie sa faca cacuta sau cand e cu tzitzi in gurita si ori nu-i convine ceva si protesteaza printr-un sunet si tras de tzitzi, ori e multumita si parca scoate sunete de placere.
Sunt si eu curioasa. Ca fiind la primul copil imi pun tot felul de intrebari.
Bine ai venit Iunita!
Karra superb filmul vostru!
Ela, mamica de Theodora Ioana
ellamiss spune:
Mady daca tu te plangi in a 38a saptamana dar ce sa zic de mine ca sunt in a 40 a saptamana si nimic.DPN meu este pe 23 aprilie dar simt ca mai e o vesnicie pana nasc.Am aceleasi simptome ca si voi fetelor dar ce putem face decat sa asteptam.Cum am asteptat atatea luni nu murim daca mai stam cateva zile.Mady,Diana_jors,Cria,Lauramar va urez nastere usoara la toate daca mi-o luati inainte.
Dianina sa-ti traiasca comoara.
ELLA 39sapt.+2 zile
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705