FIV in Ungaria 14
Raspunsuri - Pagina 9
Mi-Ka spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Mika cred ca ti'o furi rau de la crinutza
_
Printesa noastra,Alexia
pussi spune:
danielama bucur ca sunteti sanatosi..se pare ca Chivu la Constanta numai baieti face...cred ca de apa de mare se trage, e mai sarata
cenusareasatinum pumnii maine dimineata, te tin de manuta ca sa se prinda!!!
tia ma bucur ca Leliuta e bine
adaca de mary nu mai sti nimic??
Mi-ka ce face Printesa??
andicu+Fat Frumos...nu mi-a mers cu petitul la Daniela
legaturilor voi ce sunteti asa secretosi cu sexele voastre?? va e rusine??
auburn, zori,ioana, mirabela, maryy ne vedem joi sau vineri pe la 18...?? astept propuneri !! va dau de
ultima achizie la mine : un frumos herpes de gravidoasa
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
cornelianeli spune:
buna seara fetelor
cenusareasa iti tin pumnii stransi stransi si ma rog ca maine sa fie bine,sa te trezesti si sa afli cele mai bune vesti
eu nu sunt bine deloc,am vertebrele tasate,am facut o criza urata si trebuie sa stau numai in pat,iau antiinflamatoare si sper ca pana la sfarsitul lunii sa ma simt mai bine sa pot merge la szeged
sunt ingrijorata rau rau...offff
liana ma bucur ca sunteti bine
andicu spor la renovat
daria imi pare tare rau ca trebuie sa amani fiv-ul insa gandeste-te ca ceva e in neregula si trebuie sa rezolvi intai aceasta problema.capul sus si succes mai departe
crinuta da si tu un semn
va pup pe toate,fug ca desi am laptop-ul in pat nu pot sa stau prea mult...
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
pussi spune:
mika si eu cred la fel....sau nu c-o sa fie vesela si nu-i mai pasa
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
Pis spune:
Internet multumesc de intrebare, sunt pe aici...dar numai cu cititul...astazi am facut ultimele analize pentru anestezie...si incerc sa ma relaxez...cand ma gandesc ca peste o luna (daca toate analizele sunt bune...)incep procedura...nu-mi vine sa cred ...oricum plec la Szeged ca intr-o vacanta...imi place mult orasul si supa de peste. pentru Daria
Liana am primit pupicul si ma bucur tare mult ca esti bine si bebeii sunt si ei bine si asculta de mamica lor.
Aaa, si ma gandesc la "cineva" drag...care acum este mamica si sta cuminte, cuminte la patut...stie ea cine
la toate "unguroaicele"
Pis
pussi spune:
pis le primesti cu mare drag..sa-ti poarte si tie norocul pe care l-au purtat pana acum si vezi ca te pun sa si bei dupa mine, sa fiu sigura ca faci 2
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
Pis spune:
Aaaa...deci "primesc" broscute, beau dupa tine...si cu ajutorul dr.Z. am garantata reusita...ok...ma simt foarte bine...Pussilina vezi ca nu glumesc, la urmatoarea vizita la Timi...trec pe la tine...trebe sa vad te vad si eu ....
Pis