FIV in Ungaria 14
Raspunsuri - Pagina 10
lucialu spune:
Buna seara fetelor!
Imi permit sa va scriu din nou si eu.Stiti ca va mai citesc.
Si asa am vazut oarece interes pentru nastere in Ungaria.am dat exact asa motor de cautare si am gasit:una bucata fata, care a postat in martie,ca a nascut langa Balaton,anul acesta, fata fiind din Timisoara.Sarcina a avut-o sub urmarire la un dr. f bun in Ro si de nascut a preferat sa mearga acolo.Spune cum ca Ungaria ar recunoaste cardurile europene de asigurat, alea care se dau de la inceputul anului, odata cu intrarea Ro in UE.Asta nseamna ca nasterea este gratuita, ea platind 40 si ceva de mii de forinti(spunea ca ar fi vreo 200 euro)analizele fetitei si spitalizarea 7 Zile.Mai spunea ca a stat in salon cu 2 paturi,conditiile nu are sens sa le spun,dotat cu dus.Mai spunea ca printesa ei a primit carucior roz pentru spital si a stat cu ea in salon,si ca nu ar fi fost nevoie sa aduca nimk de acasa,spitalul oferind hainute,scutece si servetele umede,astea le-a enumerat.
Satmarencele se duc intr-o localitate aflata la 30km distanta de ele, alta decat aceea unde a fost fata despre care v-am pove.Daca mai aflati si voi ceva scrieti.Oricum suna interesant.Aaaa si spunea ca dr-ii au fost excelenti.
Pupici si noapte buna!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Liana30 spune:
Pis io pot trimite sticla prin posta
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"15
Nasica
sunshine4ever spune:
Cenusareasa, uite acu am sosit de la lucru si deja si stau cu pumnii stinsi , de data sta trebuie sa fie bine, trebuie sa se alege cu bebik.
Crinuta, te rog zine ceva, da-ne un semn, cum esti? Tin pumnii sa razulte cu gemeni
Cornelianeli , multa sanatate sa te faci repede bine
DM
sunshine4ever spune:
Fetelor, stiti careva daca vreau sa imi schimb numele de utilizator, cum as putea face, de se poate???
DM
andicu spune:
Salutare si de la noi, cu Filip Cristian!
Cornelia, sanatate multa si sa te refaci pana pleci la Szeged!
Pis, multa bafta si sa-ti ajute DD de data asta! daca-ti da Pussi borscutele, sigur iese cu ockishori!
Pussilina, daca ai 2 fete, gata imparteala! una pt al meu si una pt Daniela! x3 .
Cenusareasa, ma gandesc la tine! sa vii cu vesti bune de tot!
Liana, x3!
...si multi alti pupici la toate "unguroaicele " mele!
ps. Fetelor, noi am intrat in luna a7a, respectiv in trimestrul III! deja simt cum se strange latul !..
Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
gabitu spune:
Cenusareasa tin pumnii in continuare. Sper ca a fost bine.
Andicu sunteti flacai mari deja. Mai ai putin si iti ti minunea in brate. Sa fiti sanatosi amandoi.
Magda nu stiu cum sa iti schimbi id-ul. Nu cred ca poti.
Pussi
Pupici