FIV in Ungaria 14

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Multumesc mult de sustinere se pare ca a ajutat!Punctia decurs excelent,a fost un somnulet scurt si odihnitor de la 9 la 9.30 cind m-a trezit el,mi-a zis good morning good news,we have 4 ovocytes,atunci am realizat ca eram in blocul postoperator...mi-a fost foarte bine,nu m-a durut nimic,n-am sangerat am facut pipi imediat,asistenta care a facut progesteroanele a avut mina ca un fulg si a avut maaare grija de noi(eram eu cu 2 unguroaice)...ce mai totul la superlativ!
O sa facem ICSI caci e mai sigur,una din cauzele infertilitatii inexplicabile putand fi chiar asta ca spermatozoidul nu poate traversa membrana ovocitului.ET probabil sambata.Pina atunci medicatie si relaxare.
Inca o data mii de multumiri si pupici!
Maine mergem la puisori...Doamne -ajuta!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Cenusareasa ma bucur mult pentru tine. Sa se dezvolte bine embrionii si sa ramana la tine in burtik 9 luni. Felicitari si bafta multa in continuare .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Eu am pupat azi pe cineva care sper sa-mi poarte noroc,da' nu poci ca sa spui decit cu acordul persoanei!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Cenusareasa eu sunt convinsa ca iti va purta noroc. Si eu m-am intalnit cu ea la punctia ei, dar...din pacate nu ne-am pupat. Sper sa iti poarte mult, mult nororc.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cenusareasa iti tin si eu pumnii stransi sa se dezvolte bine embrionasii si sa se lipeasca bine de burtika ta sa stea acolo 9 luni!
Andicu ce repede a trecut timpul, parca mai ieri ne anuntai ca esti Mai e asa putin pana iti vei strange puiutul in brate!

Va pup pe toate!

Ioana

Mergi la inceput

Ioana tu cum te mai simti. Mai ai acele pete? Mai avem 4 pastilutze si gata... Tu ce tratament de stimulare ai?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

multumesc mult pentru urari, oricum sunt fericita ca este sanatos si nu mi-a facut probleme pana acum absolut deloc, chiar nu conteaza ce este,dar tati este in al noulea cer de cand i-am spus.
Liana tie cum de ti-a dat asa de repede rezultatul? Mie mi-a spus ca dureaza aproape doua saptamani. Azi am data proba de sange. Doc mi-a spus sa nu imi fac griji ca au iesit toate masuratorile ca la carte.
Pussi tu cand te duci sa-ti faci eco? cred ca abia astepti sa le auzi inimioara batand, pentru mine este o adevarata simfonie aceste sunete, imi vine sa plang de fiecare data .
Cenusarea sunt convinsa ca totul va fi bine si peste 3 saptamani ne dai vestea cea mare.
Andicu cand ai aflat sexul, la cate saptamani? nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul, mai ai putin ...Ati inceput amenajarea camerei ? noi ne apucam in mai de renovari, abia astept...

Pup toate fetele...
+15 sap

danielal

Mergi la inceput

Daniela cred si eu ca taticul este super incantat. Orice sa fie dar sa faca armata sau sa joace fotbal, nu ? Oricum eu va doresc la toti sa fiti sanatosi si lipsiti de griji.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cenusareasa , ma bucur pt tine ca totul a iesi tbine, si is convinsa ca va fi bine in continuare si peste citeva zile saptamini ne dai vestea ce a buna

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cenusareasa, o sa mai am o rugaminte la tine, dupa ce termini cu toate sa ma ti la curent ceea ce implica ICSI ca la noi cred de la bun inceput va fi icsi fara ezitare.

DM

Mergi la inceput