FIV in Ungaria 14

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cenusareasa, ma bucur tare mult de vesti! 4 ovocite e f bine ! s ava ajute DD si sa se transforme in embrionasi frumosi si de cal 1 !!! tin pumnii in continuare!
Daniela, mi-a zis intai la 12 sapt. si mi-a confirmat la 16 si la 20, 22,. Intr-adevar, cand pune "pe speaker" inimioara de fiecare data imi dau lacrimile! la amandoi!
Si mie mi-au zis ca dureaza rezultatele la TT 2 saptamani, dar dupa 10 zile am sunat si erau gata! asa ca poti suna mai devreme, s-ar putea sa fie gata mai repede.
De camera lui bebe ne apucam cam intr-o saptamana, 10 zile, sa terminam cu izolatia casei si apoi zugravim camera; dupa ce o zugravim se apuca tati sa monteze mobila . Probabil ca to in mai terminam cu aranjatul ei. Ieri i-am cumparat prima hainuta: o salopetuta de blugi super dulce de la Carrefour, de vara , cu un imprimeru pe piept. pret super! al meu s-a cam ratoit ca ma grabesc, ca sa mai astept, dar n-am rezistat: ce, am intrat in 7 luni, bebe e bine, ce sa mai astept?!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cenusereasooo si io sunt convinsa ca iti va purta noroc te pup si tin pumnii..
andicu moamaaa abia astept sa fac galerieda intai ii fac lu auburn
legaturilor sunt aci si ma gandesc la voi
tia ,adela va pupp
daniela la noi aci e unu singur care face TT decat asta face asa ca probabil de aceea e mai repede ,,si eu m'am mirat..da ma rog oricum io numai am incredere in el.azi fusai si imi zisa ca a iesit bun..sa fie sanatos ca pe mine nici nu ma mai interesa..asa ca mai bine cu DD inaintee decat cu asemnenea dobitoci

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

As vrea sa impartasesc cu voi cea mai fericita zi din viata mea! Am fost la Szeged, tot drumul imi venea sa plang de fericire, l-am parcurs de atatea ori, cu mii de semne de intrebare in cap, uneori curioasa de ce zice Chivul, alteori dezamagita si plangand de suparare, dar de fiecare data cu acelasi vis sa am si eu puiutul meu! Azi eram pe acelasi drum ..dar cu puiutii la purtator!! Nu stiu cum sa-i multumesc la DD ca-i am! Intru in clinica..asistenta imi spune ca-s palida...ii spun in cata maghiara stiu ca am 2 puiuti ...si fuga la , vine Chivu..pe hol, ma intreaba cum sunt ..si eu ce sa-i zic "very pregnat" incepe sa rada. Mai stau ..si doamna de langa mine " tu esti Pussi?"... va las pe voi sa ghicici cine e Sa dea DD sa-i port noroc si peste 2 saptamani sa fie .
Intru la eco, vine Chivu...ii spun Bhcg...si ma intreaba daca am apartament mare?? il cheama si pe tatic la eco...mai vin si alte asistente...si s-a decretat , frumosi foc , se vedeau si embrionii ...si activitate cardiaca...nu am auzit, doar am avzut...dar faza asta m-a dat gata: am 2 vieti in burtica mea, care au inimioara lor...Acest sentiment nu l-am avut niciodata, a fost minunat...va doresc la toate sa treceti prin asta. Nu stiu daca exista fericire deplina, dar eu asta am simtit!!!Chivu zbura si el de fericire..nu mai termina cu felicitatul..el pe noi, noi pe el..
Discutia din cabinet: de vineri termin cu progesteronul inj. si trec pe 7 utrogestan/zi...si duap pe 3/ zi. Vitaminele raman, vinerea viitoare merg iar. Program de pat ..cel putin jumat de zi si 1 h plimbare in aer liber, daca se poate fara servici toata sarcina...o sa raman in medical. Mi-a explicat ca cu statul in pat as evita cerclajul, si am toate sansele sa duc puiutii pana la 36-38 de saptamani si la o greutate peste 2.000 g..cu cat mai mult peste cu atat mai bine! din sapt. 28 de sarcina sa mananc doar carne si vegetale..fara paine, lactate..ca oricum voi fi grea, asta ma va ajuta sa nu pun mai mult de 20 kg. max. Optim mi-a zis 17 kg. Sa ma gandesc la perioada imediat dupa nastere cine va sta cu mine...ca sangura nu fac fata...asa de multe informatii, va povestesc mai multe cand imi mai amintesc !

va pup pe toate

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ma bucur Pussi ca sunteti bine si sa dea DD sa duci sarcina pina la capat cu bine.Ggrija de puiuti cum ti-a zis Chivu. Sa de DD sa ne tragi si pe noi duap tine.
Apropo vei naste la Szeged?

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussi, toata fata mea e un zambet laaaarg! pacat ca nu poti sa ma vezi ce fericita sunt pt tine!
Felicitari pt puiutii cu inimioare zburdalnice si sa va dea Dumnezeu sanatate la toti si tie sarcina usoara si cat mai aproape de termen!x3!!!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

magdamersi..nu mai ai nici tu mult! Voi naste in Tm.
Andicu"ti-a venit randul" sa te bucuri si tu pentru mine ma gandesc prin cate emotii am trecut impreuna Te pup dulce. dulce

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Pussi

Tot Chivu is the best!
Pussi sanatate multa si putere de munca,in sfarsit visul vostru s-a implinit cu ajutorul lui DD si al lui Zadori...acum doar sa-i asculti sfaturile si o sa duceti totul la bun sfarsit!

Eu astazi am vazut la clinica o mamica fericita cu o burtika rotunjoara dar si un tatic care radea tot sufletul in el!
Fericirea e molipsitoare sa stiti ca de cind i-am vazut parca mi s-a mai luat o piatra de pe suflet!
Toate cele bune in continuare!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

cenusareasa a mea nu era rotunjoara??

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

legaturilorrrrrrrrrr deci e sigur acuoauuuuuuuuuuuu ce ma bucuroricum io stiam ca's 2
cenusereasoooo vreau sa'ti spun ca fata asta chiar poarta norocio din clipa in care am zarit'o am stiut

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, sunt alaturi de voi si va tin pumnii. Doamne ajuta!
As vrea sa ating si eu o burtica norocoasa sa ma molipsesc si eu

Mergi la inceput