FIV in Ungaria 14

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

[quote]Originally posted by pussi

cenusareasa a mea nu era rotunjoara??

Pai,de voi vorbeam,ca io de dimineata pin la ora aia chiar n-am avut cum sa vad alte gravidutze!
Dar apropos,de dorinta mea sa ma trezeasca Chivu linga pat cu o veste buna,nu mai stiu daca zambea sau nu ca eram chiauna nitel,dar chiar asa a fost...si pe urma m-am gandit daca n-o fi fost vis!asa era de bine si de frumos!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussi, sa ai parte de o sarcina usoara si sa asculti de nea Chivu, ca altfel luam si noi la tine

santajistooo, stii tu care esti...te pupacesc

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cenusareasa, ma bucur mult ca totul a decurs foarte bine! Hai ca am o presimtire ca te voi vedea rotunjoara!
Sunt cu gandul si la Crinuta, Doamne-ajuta!
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cenusareasa aha, deci asa cu burta mea..era rotunjoara, mi-am luat pantaloni de in cu snur azi, ca sa nu mai fiu nevoita sa stau in trening..ca restul garderobei ma strange peste burta si nu vreau sa-i deranjej pe Titici.
mikamultumim!!
andicutu erai experta cu calculatul datei potentiale a nasterii la FIv..erau 2 modalitati...imi spui si mie, pleaseeeeeeeee
legaturilorparca la Fiv ai scris ca o punem de ceva... daca vrei cuscreala, sa-mi zici ce cuc ai, ac sa vad ce-ti dau
PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussi, mie mi-a zis dr mea ca la ziua ET se adauga 2 sapt. si iese UM. Cam asa se calculeaza. La mine e diferenta de 3 zile intre UM natural si FIV, adica e bebe cu 3 zile mai mare decat UM natural. Sper ca nu te-am naucit de cap.

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pussi, exista 2 modalitati:

- aduni 266 zile la ziua in care ai facut punctia si rezulta data probabila a nasterii;

- daca introduci intr-un program special, cum ar fi acesta: http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm la data UM introduci data anterioara cu 2 saptamani a datei punctiei (sau consideri data ovulatiei= data punctiei).
Sau daca te uiti in acest tabel http://www.desprecopii.com/info.asp?id=848 tot ca sa afli data UM scazi 14 zile de la data punctiei (de exemplu daca ai avut punctia pe 27 martie, consideri UM 13 martie si te uiti pe randul de dedesubt).

Dar pentru ca ai sarcina gemelara, trebuie sa iei in considerare ca vei naste un picut mai devreme de 40 saptamani, respectiv asa cum a zis dr.Chivu pe la 36-38 saptamani. Deci data probabila a nasterii la tine va fi mai devreme cu vreo 2-4 saptamani decat ceea ce iti rezulta din calculele de mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Pussilina mi-au dat lacrimile, de fericire pt tine. Ma bucur din tot sufletul, sa-ti dea DD sarcina usoara si bebei sanatosi.
Succes tuturor fetelor care sunt in focuri.
Va pe toate

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andicu, avalonmersi frumos! ma apuc sa calculez pe toate variantele...va zic eu ce rezulta
Zori cand ne vedem ..ca pat, pat dar vreau sa va vad!!! Timisorencele !!! e bine vineri la 18 la mall... intrrea cu usa rotitoare de la scara rulanta???

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Pussi pt mine e bine, vorbim la tel.
Andicu ce repede a trecut timpul, mai ai putin si-l tii pe bebe in brate.

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

ZoRi, si eu pt tine! tu nu mai zici nimic? te-ai hotarat cand mai incerci?
Ooof, ce mi-e dor de-o intalneala in 4! eu, Zori, Pussi si Auburn! de fapt, ce mai, mi-e dor si de Timisoara! cine stie cand ma ajungem noi in zona?! anul asta sigur nu!

, fug in pat ca mi-o cere spinarea!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput