FIV in Ungaria 14
Raspunsuri - Pagina 8
adaca spune:
LIANA ma bucur ca sunteti bine. Am vazut si eu ce preturi sunt pentru nasterea in Ungaria.(m-au spart)
PUSSI abia acum incep greturile. Sa speram ca dupa ce misca bebelasii te vor lasa, nu ca mine.
DARIA imi pare rau de cele intamplate. Eu zic ca ar trebui sa mai mergi odata la Zadori sa-ti spuna el personal ce probleme ai. (Sper ca nu te superi de sfatul dat, eu niciodata nu am tinut legatura cu el asa cum faceti voi. Stiu ca am fost la el si i-am spus ca am probleme cu sanii, el a hotarat ca sa fac o mamografie sa vedem ce este, dar asta numai dupa ce am fost la el.)
CENUSAREASA sunt alaturi de tine, iti tin pumnii si eu si gemenii.
TIA lasa draga sa-mi gasesc mai multe nurori Fara nici o grija ca Daria este pe lista Copii facuti FIV nu sunt frumosi SUNT CEI MAI FRUMOSI. Sa dea DD la toate fetele.
pentru TOATE FETELE
Ade, Dari si Cai
AB Darius si Caius Gazele
pussi spune:
tia, adelastau la coada cuminte
magda nu mai vreau analize..m-am saturat de dat sange!
suntem fericiti ca am putut si noi sa mancam azi! greu cu greturile astea
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
gabitu spune:
Pussi ma bucur ca ati putut manca ceva, asa o sa va faceti mari si frumosi. Va pup pe toti.
Ioana stai linistita iubita, ai grija de tine si o sa vezi ca va fi bine.
Cenusareasa pregatesc deja pumnii. Baftaaaaaa!
Pupici
sunshine4ever spune:
Ioana, ti-am trimis un PM
Pussi, draguta de tine, lasa ca toate trec, important e sa fiti bine.
DM
daniela76 spune:
buna seara, scuze ca nu am mai scris de mult dar va citesc tot timpul, asa ca :
pussi greul abia de acum incepe, dar este atat de placut, eu fix la 12 sap am scapat de tot si de foame si de greturi. incearca sa nu mai mananci fructe care creeaza aciditate: lamaii, portocale, muraturi, eu le-am scos din alimentatie si m-am simtit bine.
Liana iti tin pumnii sigur va fi bine totul pana la capatul sarcinii, si la sfarsit vei tine in brate doi bb-ii superbi.
Tin pumnii tuturor fetelor care sunt in focuri si bineinteles cenusaresei pentru care maine va fi ziua cea mare, pe care nu o va uita niciodata...
eu am fost azi la eco iar, maine fac tripul test, bebelul este bine, are aproape 10 cm si se pare ca este baiat....
+15 sap
danielal
internet spune:
danielasa-ti traiasca bebelasul, sa fie sanatos nu conteaza ce este. Daca e baiat nu ne mai batem pe gemenii Adelei si pe baietelul lui Andicu, avem si noi cele cu fetite de unde sa alegem .
Pussi, Liana am vorbit azi cu Lelia, maine vine acasa, va pupa si va multumeste ca ati intrebat de ea.
Crinuta, Pis, Auburn , Mi-kavoi pe unde sunteti????
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
Avalon spune:
Cenusareasa, tin pumnii stransi pentru maine, sa te trezesti si sa-l vezi pe doctor Chivu zambind! Sa fie cu noroc!
Daca te intalnesti cumva cu Crinuta, te rog sa-i transmiti ca ii doresc mult noroc! Sa va intoarceti gravidute de la Szeged!
Mi-Ka spune:
internet, multumesc ca ai intrebat de noi . Noi pe aici suntem toata ziua, dar citim din umbra .
Crinuta71 este bine si ea, am sa o las pe ea sa va spuna mai multe atunci cand va fi cazul...si sunt sigura ca va fi o veste super de data asta (crinuto, iarta-ma dar nu m-am putut abtine )
daniela76, ma bucur ca tu si sunteti bine...iti doresc in continuare o sarcina usoara si fara probleme
cenusareasa, tin si eu pumnii stransi pentru tine...Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun
_
Printesa noastra,Alexia
andicu spune:
Daniela, ! asteptam confirmari sigure, dar pana atunci, felicitari pt baietel! sa fie sanatos si mancacios, cuminte si nascut la termen!
Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
Liana30 spune:
daniela felicitariiiiii!!ma bbucur..la mine ieri nu s'au vazut ne'au aratat decatio ieri am facut triplu test si azi luai rez cica 50 la suta risc malformatiide ce?pt ca dc a uitat ca e sarcina gemelara..il facui din nou..maine rez..te pupp..
Mika cred ca ti'o furi rau de la crinutza
tia multumesc daca mai vb cu ea sa'i spui ca o pup apasat..apasat..
adela va pup pe toti.
cenusereasooo sa fii linistita..calma si cu optimismul inainteeee..
legaturilorrrr uitai cand plecati ca trebe sa va dau lista
daria te puppp ai incredere ca se va rezolva totul vat mai repede..
gabitu mai ai un pic
ioanelorrrr mii dor de voi..
Zoriiiiiiiiiiiii,Pissssssssssssva puppppppp
andicu
Auburn astept sms
Avaloaneeee
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"15
Nasica