FIV in Ungaria 14

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

despre gonal

Storing the Gonal-f® RFF Pen Between Uses
• After each use, the Gonal-f® RFF Pen must be stored away from light and may be stored refrigerated or at room temperature between 36°– 77° F (2°- 25° C) for
up to 28 days.
• Do not store above 77°F (25°C).
• If you are traveling, keep the Gonal-f® RFF Pen stored away from light and extreme temperatures. Do not freeze.
• Allow the liquid solution to adjust to room temperature prior to administering your injection.
• Check that the liquid is clear. Do not use if it contains any particles. Report this to your doctor, nurse or pharmacist immediately.
• Keep the Gonal-f® RFF Pen and all medicines out of the reach of children.

Suprefactul poti sa-l tii la temp camerei.Numai Ovitrelle are si el regim de temperatura,dar asta la sfarsit!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Ioana mie mi-a spus de la farmacie sa tin la rece doar la Gonal. Celelate nu cred ca este nevoie.
Andicu va pup si va multumesc pentru sustinere.
Cenusareasa maine gandul meu va fi la tine. Iti doresc ca dupa punctie sa vezi un Chivu fericit.
Pussi o sa treaca si starile astea, o se vezi...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Andicu, Cenusareasa multumesc pt raspunsuri. Mi le-am listat pe toate sa le am la indemana, ca imi vor fi de mare ajutor!

Intre timp, mi-au aparut iar pete maronii, dar parca e mai mare cantitatea. Am si niste simptome de parca ar veni CM ce parere aveti, sunt oare tot reactii de la AC? Sper ca nu are cum sa-mi vina asa de devreme CM!
Cam asa ceva am patit singura data cand am luat AC (era pastila contraceptiva de urgenta - daca stiam eu c-o iau degeaba..) dar nu mai tin minte daca CM a venit normal atunci, stiu doar ca m-au tinut multe zile petele si erau in cantit. mai mare

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Ioana stai linistita. La mine au fost 2 faze. Una de pete maronii, z13-14 si una de pete spre rosu adevarat, z16-17. La ultima perioada cu dureri mari ca si cand mi-ar fi venit nebunia si...nimik. M-am speriat degeaba. Acum nu ma mai dor nici ovarele, nici uterul, nici burtika. Acum este OK. Eu zic sa te linistetsi, cred ca asta este reactia organismului la aceste medicamente/pastile.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Adela ai vazut tu copii urati facuti in vitro? eu nu am vazut, toti sunt frumosi. Vezi ca vin cu la tine, ti-am zis ca unul din gemeni este a lu Daria dar tu vad ca tot cauti nurori, Pussi sa stea la rand
Cenusareasa multa bafta

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cenusereasa sunt aci cu pumnii stransi..iar maine cand te vei trezi din anestezie vei vedea cel mai frumos zambet al lui Chivu..doamnee si ce bine ii sta

va puppp pe toateee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va tin pumnii stansi sa fie bine. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor, am aparut si eu. Mamaaaaaaaa am avut ce recupera
Mirela
Gabita , mai ai un pic, dar din cite citesc esti relaxata, asta e bine
Liana, ma bucur ca sunteti bine
Cenusareasa, tin pumnii pe mine la ora 9, s ai sa vezi ca va fi cu ochisori
Crinuta, tin pumnii strinsi strinsi
Daria, sunt alaturi si de tine, nu dispera, capul sus si poate e mai bine asa. Poate e mai bine sa aflati din timp daca sunt probleme si sa le rezolvati apoi vei vedea ca va veni si mult asteptata bb Las' ca o sa mergem impreuna, stiu eu cind?, prin iunie iulie, sa vezi ce chef facem amindoua
Pussi, ce-ti fac puiutii, pe miine ai zis ca iti mai faci ceva analize, sau iar confund?
Andicu voi cresteti de pe zi ce trece
Va pup pe toate si tin pumnii

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Gabitamultumesc, m-am linistit acum!
Cenusareasa si eu sunt cu pumnii stransi pt tine maine!

EDIT: Magda, stii tu ceva de Crinuta, ca ea n-a mai scris de mult?

Va pup pe toate!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cenusareasa si eu sunt cu pumnii stransi pentru tine. Sa fie cu noroc!

Monica

Mergi la inceput