FIV in Ungaria 14

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Fetelor- am vesti f. proaste, Mirela i a transmis rezultatele la ultima eco lui dr. Z si mi a transmis ca nu poate sa mi inceapa trat. pana nu vad ce problema am cu ovarele, asta este, succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Daria iti urez toate cele bune. Poate asa este mai bine si mi se pare foarte etic din partea lui Chivu ca ti-a spus adevarul. Ce vei face acum? Cum poti afla care este problema? Iti doresc sa rezolvi problema cat mai repede ca sa poti relua FIV-ul.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Daria imi pare rau ca nu ai putut continua tratamentul! Iti doresc sa rezolvi cat mai repede problemele pe care le ai si sa incepi un nou tratament pt FIV cat mai curand! Ce faci, mai mergi la dr. Z pt consultatie sau incerci sa rezolvi problema cu dr. tau local? Mult succes! Data viitoare va fi sigur cu noroc!
Cenusareasa deci maine e ziua cea mare! La ce ora ai punctia?
Gabi si eu abia astept sa ne vedem! Eu incep tot pe 27 stimularea si pe 30 trebuie sa merg la echo la clinica. Mai greu o sa fie pt. mine cu injectiile, o zi voi face suprefactul si gonalul pe drum, nu stiu cum sa fac sa tin gonalul la rece dupa ce il deschid.
Oare e vreo problema daca Gonalul nu sta la frigider o zi? (noi facem mai mult de 24 ore pana ajungem in Szeged, ca mergem cu trenul si mai stam si cateva ore in Oradea)
Andicu am gasit seringi de insulina cu ac detasabil!
Acum urmeaza sa invat sa le folosesc! Cu suprefactul am priceput, dar cu gonalul nu prea..
Mai am si eu o intrebare: cum fac in zilele cand trebuie sa fac si suprefact si gonal, fac amandoua injectiile una dupa alta sau trebuie sa treaca ceva timp intre ele Si in ce perioada din zi e mai bine sa le fac

Pup toate fetele!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna dimineata si de la noi, astia mai gretosi...

Ioana suprefactul si gonalul il faci dimineata fara pauze intre ele. Cu gonalul te uiti pe filmulet, pe prima pagina ..si eu asa am facut! Si cu transportul Gonalului iti iei la tine 2 rezerve congelate de la o geanta frigorifica...Pacat ca nu ai primit de la farmacie o gentuta care sa-l tina la rece! Tin pumnii!!
daria nu trebuie sa fi demoralizata! trebuie sa vezi ce e de facut?? iti punctioneaza chisturile? iti face laparo? Trebui sa lupti, drumul pana la final e lung si greu, dar trebuie sa ai moralul de invingator!
gabitupapam biscuiti! parca-i mai bine..m-am speriat de dimineata ca am slabit 1 kg..cum nu am putut sa mananc! Asa ca incerc sa fentez greata!
mirelus

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Pussi multumesc pt raspuns! Am o gentuta frigorifica mai mica unde pot pune rezervele, insa nu stiu daca o sa tina 24 ore.
Pentru suprefact conteaza la ce temperatura il tin?
M-am uitat la filmuletul cu gonal, dar tot mi se pare complicat, mi-e frica sa nu gresesc doza..

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ioana eu prima injectie cu gonal am facut-o in fata calc.. si respectam fiecare etapa! Si cu transportul care-i doza si ce pen ai? Daca ai 150 doza si pen de 450 il termini luni pe 01.05..asa ca daca iti faci injectia de luni dimineata nu mai esti stresata cu gonalul!

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Ioana nu stiu ce sa zic legat de Gonal. Noi cand l-am luat era asa de cald si la Szeged si in Romania. Pe drum si eu l-am avut la temperatura din masina. Am zis ca o sa luam o geanta frigorifica cu rezerve, asa cum ti-a spus Pussi.
Mie mi-a spus Chivu ca prefera sa le fac dimineata. Organismul incepe sa fie activ si asimileaza mai bine tratamentul. Mi-a spus ca nu trebuie sa il faci la aceeasi ora. Trebuisc facute pana la 12.
Multa bafta si pe drum si la stimulare.
Eu sunt programata de 2 mai, in ziua 6 de stimulare. Poate ne vedem pe acolo.
Pussi ma bucur ca sunteti mancaciosi. Asta este acum o sa fiti un pic mai pretentiosi la mancare dar asta este. Iti tin pumnii maine.
Mi-am facut rost de seringi de insulina cu ac detasabil. Plec sa le iau.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Nu este nici o problema cu gonalul,chiar scrie si pe el ca odata inceput poate sa stea 28 zile la 25 grade,doar daca vrei sa-l conservi cit are el garantie si nu-l folosesti trebuie tinut la frigider.Injectiile se fac toate odata,de dimineata,ca dupa aia miscandu-te sa fie absorbite bine-n sange.Nu sunt dureroase deloc,asa ca nu va faceti griji.La gonal se scoate o singura data aerul din el,la inceput,altfel se pot pierde de fiecare data picaturi bune.Stiloul se tine in unghi de 90 grade cu pielea si bula de aer restanta se va ridica la capatul penului.Se asteapta 10 secunde cu acul in piele dupa ce apasati pe buton si face pac de cite ori aveti doza primara.
Eu sunt bine,nu am emotii,maine la 9 am marea incercare,sper ca dupa ce ma trezesc sa-l vad pe Chivu zambind,asta e ce-mi doresc,stiu ca daca el zambeste si e vesel a fost bine!
Multumesc de sustinere la toate!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Pussi eu trebuie sa fac gonalul pe 29 si 30 aprilie.Pe 29 dim voi fi in tren si apoi in Oradea iar pe 30 nu e problema ca trebuie oricum sa merg la clinica. Doza este de 115 si penul de 450.
O sa vad de mi multe ori filmuletul pana imi intra bine in cap!
Suprefactul trebuie sa-l incep pe 27 si fac pana pe 30, cand o sa merg la echo si cred ca-mi da si restul de tratament.

EDIT: Gabitu, Cenusareasa acum am vazut si raspunsurile voastre, va multumesc! dar despre suprefact ce puteti sa-mi mai ziceti,conteaza temperatura si pt el?
Cenusareasa maine la ora 9 ma voi gandi la tine si-ti voi tine pumnii sa ai ovocite de calitate si sa iasa embrionasi frumosi!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor!

Ioana, Suprefactul nu trebuie tinut la rece! iar Gonalul eu il scoteam cu vreo 15 min inainte din frigider, ca sa se apropie un pic de temp. camerei. Eu zic ca tine 24 ore in gentuta frigorifica, asta daca nu gasesti un frigider pe undeva. N-o sa gresesti doza la Gonal, ca o sa vezi, cf filmuletului, odata ce fixezi doza, penul nu te lasa sa tragi mai mult decat trebuie! si fii atenta, fixezi doza la de ex. 150, acolo unde iti apare sageata rosie. Sper ca ai inteles. Si cum ti-a zis Pussi, poti sa le faci una dupa alta, eu le faceam dimineata ( asa mi-a zis dr Z) , ca se asimileaza mai bine.
Tin pumnii si succes!
Liana, hai ca m-ai linistit! ne tineai in suspans! desi, presimteam eu ca nu e nimic grav! te bate gandul sa nasti la Szeged?
Daria, imi pare rau ca sunt probleme! sper sa rezolvi problema! eu zic ca e bine sa vb cu dr Zadori si sa vezi el ce te sfatuieste!
Gabita, de la noi! mai ai putin si incepi si tu! suntem pe baricade sa te sustinem!
Cenusareasaaaa, maine dimineata sunt aici! cu pumnii stransi si rugandu-ma sa ai recolta frumoasa!Doamne-ajuta!
Pussilina, si eu am avut greturi de prin sapt. a6a , vreo luna, cam 5 sapt-6. N-am vomitat niciodata, dar era tare naspa...si eu aveam seara ; nu puteam sa adorm si Iubi imi facea masaj in palma sa-mi treaca! in perioada aia am inghitit borcane intregi de muraturi si suc de lamaie cu apa minerala (cica apa minerala si cola ajuta la greturi, dar la cola te-as sfatui sa nu te bagi prea des). Avanatajul este ca stai linistita, stiind ca e de bine cand ai greturi ( la ce stresate suntem noi cu sarcina, sa ne chinuim ne face bine la "pisic" ca stim ca e ok cu bebe ). x 3 !

Noi suntem bine, cumintei, in zgomot de bormasini in pereti, dar rezistam eroic. Astept sa se trezeasca finutul si sa ma agat si eu de carutul lui la plimbare..
tuturor!

Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput