FIV in Ungaria 14
Raspunsuri - Pagina 5
pussi spune:
cenusareasa iti trebuie un embrion de super calitate, nu mai multi! sti clar cazul meu ca am avut 7 ovocite..si s-au fecundat doar 2! Eu iti doresc un embrion prins de burtica ta! Cu "albusul de ou" cu o zi inaintea punctie a aparut si la mine...am zis asta e! Dimineata la eco i-am zis lui Zadori ca eu am ovulat ieri si ca am peirdut foliculii!! Radea de mine de numa, mi-a dat aceeasi explicatie ca si tie!! cu Et ..il faci sambata indiferent cu cine!! Tin pumnii!!Sa fie DD cu voi!!
legaturilorsuntem cu pumnii stransi!!
magdasigur ca poti congela embrionii, dar se congeleaza numai cei calitativi!! Si mi se pare normal!
andicule tu greturi ai avut??
Tiama bucur ca leliuta e bine! O sa-si revina repede dupa laparo!! o pup!! ssssssssi pe voi I-am aratat la maicamia poze cu Daria , s-a minunat ce frumusete de fata!
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
dariaioanaxx spune:
Magda-nu stiu nimic de ea nici macar nu mi mai amintesc cum o cheama(spre rusinea mea), m am intalnit cu ea la clinica prima data cand am fost si m a ajutat sa traduc ce mi cerea asistentele, pana sa apara Mirelus si m am intalnit si a doua oara-nu intra pe forum desi eu i am zis adresa de aici, daca mai merg joi si o intalnesc o intreb mai multe;
Gabitu-vineri cand deja mai aveam doar o pastila de AC, ovarele mele aratau ca si cum ar fi fost stimulate pt. FIV-chiar asa s a exprimat si d ra de la eco, cu 7 foliculi destul de mari- am dat in urma mai multe amanunte si nu m as mira daca cu tot cu AC as avea si ovulatie, deci reactioneaza total anapoda;
Cenusareasa- astept sa aflu daca a vorbit Mirelus cu dr. Z. azi pt. ca i am transmis ei datele;succes miercuri si iti tin pumnii!
gabitu spune:
Cenusareasa deja tin pumnii, fac incalzirea pentru miercuri.
Liana si Pussi cate 3 de persoana si multa sanatate si voua si puiutilor.
Daria eu zic sa astepti sa vezi ce zice Chivu. Poate ca acest tratament nu este bun pentru tine. Sigur va incerca ceva ce va da rezultate.
Magda te pup.
Andicu pupam si mamica si puiutul.
Cornelia, Ioana colege de suferinta va urez noapte buna.
Pupici la toate
internet spune:
Pussi te rog sa-mi spui ce analize ai facut tu inainte de a merge la Zadori. Am o prietena care face a doua oara FIV luna viitoare si nu stie ce analize trebuie repetate.
Spunei la mama ta ca toti copii facuti in vitro sunt frumosi, o sa vezi ce frumusete de fetite o sa ai.
Va pupam
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
Liana30 spune:
va pup pe toate si va multumesc..
dc zice ca suntem bine..merg pe mana eide secretie nu'si explica nici ea de unde pana unde..io nici atat
cenusereasa tin pumniii!!..
fug,,da revin
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"15
Nasica
adaca spune:
LIANA vrem vesti bune. pentru tine si bebelasi. Eu zic ca sunteti bine.
TIA ce reclama le faci copiilor facuti in vitro. O sa-si doreasca toate femeile sa faca copii asa. Oricum la noi in oras sunt deja cativa copii
PUSSI sunteti ok? Ai vazut ce zice Tia, ca faci fetite. Golanii mei abia asteapta.
Ade, Dari si Cai
AB Darius si Caius Gazele
pussi spune:
legaturilorva asteptam la raport! stam toate cu sufletele la gura pt. voi si mamica voastra intra pe la altii la sustinut moralul..si pe noi ne lasa cu pumnii stransi sa intepeneasca
tiati-am trimis PM
tia, adacataticul vrea fetita, cate? nu l-am intrebateu sunt cam nepasatoare la capitolul asta. Sanatosi sa fie!
Abia acum am putut sa manac...Am tot citit azi de greturi, cica e bine sa mananci dimineata inainte sa te scoli din pat..mi-am luat niste biscuiti pe maine...va zic maine daca tine sau nu figura!
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
pussi spune:
legaturilor si Bine ca sunteti sanatosi!! Asa va vreau!! Fara emotii!!
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
nmirela71 spune:
Va pup Szegedistelor
Cenusareasa atunci pe maine .ti-am trimis PM.Si sigur ati va face sambata fi linistita dar vorbim maine ok.
Daria ami pare nespus de rau,gandestete la ce ti-am scris si vorbim
Liamie dor sa vorbim .stai cumintica an pat siiiiii sti cat e o nastere?Normala 175000 ft ,cezariana normala 270000 ft cezariana cu complicatii 700000-800000 ft
Lili anca nu stiu nimic
Maria ti-am trimis PM caci nam reusit pe adresa data.
Magdi
Va pup pe toate Mirelus
gabitu spune:
Mirelus ce mai faci? Am inteles ca ai multa treaba. Iti doresc multa sanatate si tie si familiei si ne vedem la Szeged.
Liana ma bucur ca sunteti bine.
Pussi ce face mamica si puiutii?
Cenusareasa bafta multa pentru maine.
Ioana, Cornelia abia astept sa ne vedem.
Daria multa sanatate si succes.
Magda te pup.
Pupici la toate fetele