FIV in Ungaria 14

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Irlandezafelicitari din suflet!! BB sanatos si sarcina usoara!! Sa dea DD sa fie bine pana la capat!! fac perfuzii ca am slabit 2 kg intr-o sapt., nu am mai putut sa mananc din cauza greturilor!!!
ioana78si eu sper sa-mi revin repede..sau macar dupa 3 luni sa scap de Tu cum esti? cand incepi??
andicute astept cu vesti bune despre Filip si despre mamica diseara!!
ioana 76sa fie intr-un ceas bun!! Doamne ajuta!!!
gabitu maine incep galeria pt. prima injectare!! Tin pumnii sa fie cu ochisoriiiiii la toate!!
corneliatu cum esti?? cate Ac mai ai? le termini duminica? cu spatele ? te mai doare?
cenusareasace faci?? cum esti?? sper ca stai cuminte!!
legaturilorce-i cu voi?? nimic ?? nici un cuvintel??
lucialuBhcg se face la bioclinica de pe cetatii cu rezultatul in cateva ore!
magdasper sa-mi treaca! iar cu asistenta... nu stiu cum pot exista astfel de oameni, sa faca o profesie pe care nu o stiu...dar suntem in Ro.

Despre noi....ieri seara m-a apucat foamea...ciorba de pui a la grec, snitel cu pireut...ma miram cum incap in mine atatea si..pe la 23 iar am mancat...cina prelungita. Asa ca se pare ca-si fac efectul perfuziile!!! Maine avem ultima intalnire cu Chivu!! De abia astept sa-mi vad BB-ii!!

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata si tuturor!

Aseara n-am mai intrat si acum vad vestea buna:
FELICITARI IRLANDEZA!!! sa fie intr-un ceas bun, sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si bebe sanatos si sa te bucuri pana la capat de data asta! ma bucur f mult pt tine!

Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magda- nu am ce sa va mai zic despre mine, decat sa va inmcurajez pe voi;astept pe 14 mai cand am programare la dr. Neamtu sa vad ce mi zice, imi este teama ca nu mi este potrivit nici AC asta si o sa mi creasca mai mult chisturile; oricum la mine cred ca este un drum mai lung pana la FIV, momentan ma bucur pt. reusitele voastre fetelor!
Ioana- mersi pt. gandurile bune, succes si tie!
Mirelus- imi este dor de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Am intrat sa va transmit ca Liana30 se gandeste la voi si va pupa pe toate. Momentan este la spital, a avut contractii si sangerari, dar acum se simte mai bine si curand va reveni acasa.

irlandeza, felicitari iubita! Iti tin pumnii sa fie bine pana la capat si sa-ti tii puiul in brate dupa 9 luni!!!!!!

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buan fetelor
IRLANDEZA FELICITARI si sarcian usoara
Pussi, ma bucur ca esti ami bine, veszi ce fac glucozele, mai ales de ar avea si vitamine inele, ai avea si o pofta mai mare, important ca s eindreapta treaba, grija mare de voi si bebici sa creasca sanatosi
Daria, las' ca totul al timpul lor, se vor rezolva intr-un fianl doar rabdare de fie ne trebuie citeodata. Is cu gindul ala tien si ma rog sa se rezolve cu bine.
Gabita, Cenusareasa, voi ce mai faceti?
Liana, Andicu

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pussi multumesc!sa ai grija de tine!Ma bucur ca ai reusit sa mananci in sfarsit si tu ca omu'.Dragele de voi,cat aveti de indurat!Noroc ca puiutii va dau putere

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Liana, sanatate multa tie si la bebici! ma pt voi sa fiti bine si sa veniti repede acasa! x3!

Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Liana...tocmai ce intrebam de tine dimineata!Tin pumnii sa veniti acasa sanatosi, doar sunteti luptatori nu?

Pupici la toate unguroaicele si sa auzim numai de bine!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Irlandeza: FELICITARI! Ce frumos trebuie sa fie sa faci copii cu placere
Liana, sunt langa tine si iti doresc sa fie totul bine. Si sa nu se mai repete figura. Isi cam fac de cap copilasii tai .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

legaturilorsa dea DD sa fie bine, sa va intoarceti sanatosi acasa!!!

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput