FIV in Ungaria 14

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

PUSSI multumim de urari. Sa te faci bine. Incearca sa te dai cu un unguent de galbenele, o sa-ti treaca iritatia foarte repede.
tuculucu drum bun si bafta ! Sa calci pe urmele noastre, adica pe lista de gravidute si apoi pe cea de mamici.
LIANA pentru tine si multi
camisv asa cum ti-au spus fetele doctorul lucreaza si sambata. Tin minte ca toata lumea se pregatea de revelion, iar Zadori m-a chemat la control pe 30 decembrie 2004. Iti doresc bafta !
TIA salutari ! Pe unde mai umbli? Vad ca nu mai scrii nimic, de cand ai steluta.

Ade, Dari si Cai

AB Darius si Caius Gazele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Ciao gagici !
Acum am terminat de recuperat ceea ce n-am citit da atata vreme ! Ma bucur sa aflu ca vestile bune predomina aici !
Incep cu Cenusareasa care a avut doua saptamani pline de emotii ! Chiar daca acum scriu destul de rar si nu apuc sa citesc la zi ce se mai intampla cu gravidutele cu aspirantele, m-am gandit la tine in perioada asta si-mi ziceam in gand Doamne ajut-o pe Cenusareasa ! Ai trecut cu bine prin toate incercarile si ma bucur pt tine ! Iti doresc sanatate ! Hai ca o urmezi cu pasi repezi pe proaspata noastra graviduta !
Pussi sper sa iti revii cat mai repede, iar greturile sa nu te mai supere ! Ce noroc ti-a purtat Liana ! Amandoua mamici cu gemeni...super ! Va pup pe toti trei
Gabitu, Ioana, Cornelia vad ca peste cateva zile intrati la stimulare ! Va tin pumnii sa decurga totul ok, iar outele sa creasca mari si frumoase ! O urmati voi pe Cenusareasa !
Daria ma intristeaza faptul ca te confrunti cu atatea probleme ! Exista si o parte buna... nu sunt atat de grave incat sa nu se poata rezolva ! Ma bucur ca Andrei si tatal tau sunt bine acum ! Iti doresc sa nu renunti la visul tau ! Pana la urma ai sa vezi ca se va implini !
Pt fetele noi Tuculucu si Alla ( sper ca ma retinut corect numele ) mult succes !
Magda cat pe ce sa nu te recunosc ! ti-ai schimbat numele ! vad ca esti bine si ma bucur sa aflu asta !
Daca am inteles bine si Crinuta a fost la clinica zilele astea. Iti doresc sa revii cu vesti bune ! Sunt sigura ca asa va fii !
Pupici la gravidute Liana, Andicu, Daniela Ma bucur ca sunteti bine si voi si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Sa inteleg ca Crinuta,e bine si voi toate sunte-ti o.k.
Vad ca multe nu prea stiti despre ea si de aceea n-ati scris un rind.
,la toate si bb.cit de multi
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pussi, ti-am vazut bebeii, sunt superbi. Sa aveti multa sanatate.
Dar pt. ce faci perfuzii ? Scuze ca te intreb, dar n-am mai intrat pe net de dinainte de Paste. Acasa m-am detasat de toate. Si bine am facut , ca acum o juma' de ora mi-a iesit si mie un test pozitiv, de sarcina.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor!

Suntem bine, n-am prea scris pt ca dupa cum stiti sunt cu casa
vraiste si-mi tot fac de drum! maine seara mergem si noi la dr si aflu vesti proaspete despre bebe Filip.

Pussi, bine ca esti iar acasa! oof, ce naspa trbeuie sa fie sa-ti fie asa rau! da la tine se inmulteste cu 2 hormonu' , de-aia se simte mai tare! sa dea DD sa nu te tina mult! x3!
Monica, de Crinuta nu stim nimic, pt ca nu a mai zis nimic! si din cate stiu eu de data trecuta, ea prefera sa stea departe de forum in perioada asta ca sa nu se streseze! stai linistita, ca de ea semne cand vrea! noi doar ii uram de bine si speram sa le si primeasca.
Ioana si Cornelia, multa bafta! intrati si voi pe linie dreapta! va tin pumnii strans!

tuturor!

Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

va rog sa ma scuzati:IrlandezaaaaaFELICITARI!!!!SA fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi si voiosi!Sarcina usoara!!!
Chiar intrebasem zilele astea de tineAi reusit iubita!Ma bucur mult, cum ma pentru fiecare fata care reuseste.
Pussi ai grija de tine iubita, sa fi cuminte.Imi pare rau ca faci perfuzii.
Cenusareasa si Crinuta cumintele, sa de-a DD sa fie bine si sa prinda BB-icii bine de voi!
Pup toate fetele curajoase!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Lucialu, mersi draga, am lipsit ca am fost acasa , in Ro., si am fost cat se poate de relaxata, probabil de aceea am ramas, si pt. ca am fost dupa o sarcina pierduta, dupa cum stiti, in februarie.
Sanatate multa si multi bebei.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Da stiam ca ai venit acasa, dar ma intrebam ca a trecut Pastele si nik de la tine.Nici un semn.Si uite cu ce vesti frumoase ai venit!
Gabita mi-a spus sa anunt fetele ca este bine, dar ca nu poate sa intre la scris pentru ca are treaba multa.E cuminte si se pregateste sa mearga la unguri!Si va pupa!
Pussi daca cumva ma vezi in seara asta si mai scrii, te rog mult de tot sa-mi spui si mie la ce laborator in TM ai facut beta hcg-ul.as vrea sa stiu unde primesc rezultatul in aceeasi zi.Te rog mult si multumesc!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor, eu sunt doar pe un alt nume, Magduta10
Iaona78, merci mult, de nu scriai tu nu stiam de numele acesta doar ma stresam azi ca nu puteam sa m aloghez, doar era si normal duap schimb de nume. Sunt acu bine, iau dostinex si mai facem spermogram si prl cam peste vreo doua sapt apoi om vedea. Voi ce mai faceti? Sunteti bine?
Pussi, esti mai bine? Imi pare rau de vene, de as fi aclo te as ajuta cu mare placere. Sa fiti bien si cuminti
Gabita ce mai faci?
Crinuta, Cenusareasa, va tin pumnii strinsi , strinsi, trebuie sa fie cu ochisori
Daria, tu nu ne mai dai nici o veste?
Va pup pe toate acu v alas ca mi-e somn tare, mai scriu miine.

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Azi am facut prima injectie de suprefact (cu ajutorul Corneliei) si a fost usor si nici n-a durut decat f. putinMaine o sa fac in plus si gonalul, sper sa fie la fel de usor si gata pot sa zic ca ma voi invata cu injectiile
Deci, oficial am inceput stimularea!

Cenusareasa ma gandesc in continuare la tine si-ti tin pumnii stransi stransi!
Irlandeza felicitari!!! Iti doresc sa ai o sarcina fara probleme si la termen!
Gabita ce faci, te pregatesti pentru maine pentru prima injectie? O sa vezi ca e usor!
Pussi sper ca esti mai bine si nu-ti mai e asa greata!
Ioana78 multumesc ca te gandesti la noi! Tu ce planuri mai ai?
Camisv tu in ce stadiu esti, faci deja echo in timpul stimularii? Mai scrie-ne despre tine!
Andicu te asteptam cu vestile despre bebe!
Liana, Daniela voi ce mai faceti? burticile

toate fetele!

Ioana

Mergi la inceput